285

Анонимен

преди 4 месеца

Отговорът го знаем всички ЗАЩО ? ЗАШОТО ВОЙНАТА Е МЕЖДУ НАТО И ЕС А УС-РАЙНА СА ЗА ПУШЕЧНО МЕСО

284

Христо Христов

преди 4 месеца

Защото хохлите гласуваха да му станат военна база. Който гласува са е чужда военна база НЕ е невинен!

283

Явор

преди 4 месеца

Краят на войната се знае,съдбата на Украйна,също остава да влезне побе- дителят Путин и да диктува условията!

282

Мъдрец

преди 4 месеца

Подгответе се за една безкрайна война!

281

Анонимен

преди 4 месеца

Тази територия е сцена на ожестоени конфликти от началото на миналия век. Защото допуснатите за изследване и после за усвояване на находищата от подземни богатства западни страни Великобритания, Германия, Франция...... ламтят. Градчетата и градовете, което дега са в Донбас са на базата на мини, разработени от чужди предприемачи още по-рано. Затова е и Кримската война (средата на 19-ти век), подпомагането на белогвардейците през 20-те г на 20, и после...

280

Анонимен

преди 4 месеца

Жълтоп***ветния планктон продължава да ни вменява за тридневна операция. Изгледайте първото обръщение на Путин и спрете да пишете глупости той там никъде не е дпоменавал колко дълго ще продължи СВО. Разбирам яда ви и безсилието което ви е обзело но това е положението. Русия пердаши здраво Укрозомбитата въпреки помоща на сащ, НАТО, ЕС и целия колективен Запад и хилядите наемници. Ставате смешни Русия с 20% от воения си потенциал ви направи смешни вас и вашия колективен Запад хаха!

279

ПЕТЪР

преди 4 месеца

3 ядрени бомби в Киев и тия да капитулират.

278

Анонимен

преди 4 месеца

А от кой друг да зависи)? Който праща оръжия - той и воюва... Само че нещата немогат да продължават вечно защото Украйна е изтощена а Русия тепърва се мобилизира.. затова е и тоя вой на умряло..

277

Просяци

преди 4 месеца

Стига сме хрантутили тези просяци. Щом са толкова велики, да се оправят сами. Това си е тяхната война. Само дебейските шизота се страхуват, че Путин ще ги напада, ако победи страна 404.

276

+-+

преди 4 месеца

Защото запада има интерес.Деменцията и синът му имат интереси ,а слугинажа ,като нас го наритват в ъгъла ,като мръ-Сни псе*та.Всичко възможно направиха само и само на укропитеците да им се отпуснат милиарди.Кой му помогна на оня изцъкления предател ,който има интерес.

275

Анонимен

преди 4 месеца

Два часа е купона на съседите продължава. 2ч15 м. 24.02.2024г.

274

Реалист

преди 4 месеца

То не останаха украинци да се бият бе, няма ли ЕС да им достави и "доброволци"? Или многополовците нещат?

273

Анонимен

преди 4 месеца

Два часа е купона на съседите продължава. 2ч 24.02.2024г.

272

неутрал

преди 4 месеца

писна ми от тази война - по-бързо да се предават тези укри смотани. Наистина това вече е толкова досадно, че ги нарязвам

271

Анонимен

преди 4 месеца

Да напомня, че преди две години имаше мечки,двуглави пилци и руски знамена навсякъде в мрежата,ама много бързо се спихнаха. Какво стана?

270

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно трябва да вярвам и че Авдеевка е взета без жертви,без да отчитам едно самоубийство. За началото на тъпата война имаше достатъчно видео. Както и броене..

269

Анонимен

преди 4 месеца

Цената е да ограничи възможността за изненадващ удар от защитния блок НАТО, който защитава сирийците, либийците и иракчаните от петрола, а афганистанците от литиевите залежи! Ама вие знаете бе какво се пъна...

268

Анонимен

преди 4 месеца

Ако си ги видял с очите си добре. На репортажи по бтв вярват само ... Както и това, че домакиня на терасата хвърлила бъркан с кисели краставички и свалила хеликоптер или дедото, дето с ловджийска пушка свали су-25...

267

Анонимен

преди 4 месеца

Войната ще приключи,когато окупантът реши,че цената е твърде висока и се върне в московските блата

266

Анонимен

преди 4 месеца

Точно така,добре помним горещите колони танкове и че им натриха носа в Киев. Язък за резервациите в ресторантите. ;)