53

До Анонимен 52

преди 7 месеца

А пАсолството се дразни, че Посолството ги е отсвирило! Вожда ви като беше в Маскве, не уреди ли нещичко, нЕкоя ладичка барем!

52

Христо Христов

преди 7 месеца

До Drislioooo/45 "Първо закрихте 4 блока. След това закрихте Белене," - закриха ги про'с'таците дет гласуват за ЕС. Подписвалите, вкл. Кунева, изпълняваха тяхната воля. Факт.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Пocoлcтвoтo нe nycka чyжgo в koлoниятa cи...

50

До Анонимен 47

преди 7 месеца

Корея е пълна с откачалки, десеторно повече от тука бих казал, но откъде да знаеш ти. Соц брантийте сте тотал щета, нямате никаква идея как работи света от 89 насам. Иначе си прав донякъде щото е по-трудно да влезеш в Университета на Сеул отколкото в Харвард. Но това далеч не означава, че всички корейци са строени сутринта, тихички и чакащи да им почне математиката. Ах дъртииии, дъртиии, нищо никога не разбрахте.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Кой отиде да подпише в Истанбул, естествено неосъществения агент на ДС Бойко :))) Но лъжеца вика дръжте лъжеца :)))

48

Герен

преди 7 месеца

САМО ХЮНДАЙ ДАЙ ДАЙ ДАВА НАМИ КОМИСИОННА. ДРУГИТЕ ДАВАТ НА ДРУГИТЕ НА НАС ЮК. КАУНЪ ПАК СЕ ПЪНИ ЗА КАУЗАТА ГЕПИ ВЗЕМИ И В КАСИЧКА ДЪЛБОКА СЛОЖИ. ЕВАЛЛА На КАУНА ТИ.

47

ПП. ВЪЗРАЖДАНЕ. БСП

преди 7 месеца

ГЛАСУВАХА ЗАЕДНО ЗА РУСИЯ...... ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ...!!!

46

Анонимен

преди 7 месеца

Реакторите имат определен срок на работа коментиращите ***, иначе корейците много дръпнаха, с колите, с телефоните с всичко защото наблягат на математиката и работата, не на чалгата и бягането от час!

45

Анонимен

преди 7 месеца

Ако оцелеем след построяването на тия реактори,ще разберем дали са читави.Според Делянчо ние ще бъдем първите за проба.

44

Drislioooo

преди 7 месеца

Първо закрихте 4 блока. След това закрихте Белене, която е започната ноп точно вие и сложихте края, като подарихте реакторите, и сега искате отново да ви платим новите които ще строите. Абе ВИЕ ни направихте на маймуни бееее, вашта ма_мка църву_ланска, ДОЛ_на семка. Българи ставайте да ходим да ги изритаме от там и да си отидат зад решетките където им е мястото и то до живот.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Значи,според това недоносче с немутирало гласче,Хюндай ще си направят експеримент с нас,и ако излезе сполучлив,ще строят такива реактори и на други места в Европа.Тоя луд ли е?

42

Анонимен

преди 7 месеца

А като закрие ТЕЦ-овете в края на година и ще се оправим.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и да слушам Master of Puppets на Metallica, толкова се убеждавам, че сме кукла на конци :)))

40

Анонимен

преди 7 месеца

Ама първо да кажат, защо преди години спряха блоковете, а сега пак ще ги пускат?

39

Факт

преди 7 месеца

Този на снимката лъже повече от Борисов.

38

Анонимен

преди 7 месеца

С какви очи, изпълзявате отново и искате? Вашата предателска и корумпирана политика , унищожи населението в България, повръща ми се! Разкарайте се заедно с вашите номера, корупция, предателства, АЕЦ Белене трябва да се построи, а не вашите корумпирани проекти с цел кражба и продажба на българските интереси!

37

Ze nigmar

преди 7 месеца

Чупка, смот*няк:)))

36

do 19

преди 7 месеца

До Анонимен : Ти се топли на солари през зимата. Точно когато ти трябва най-много, за да се топлиш - ток йок от солара.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз верва ли си ? Ако го строят американците 30 години не ни мърдат и 30 милиарда долара . Корейците ще го направят за 20 години но на малко по висока цена . Лихвите по кредитите на България сега са над 4%ама ще се вдигат заради задлъжняването и скоро ще са над 6 %.Само лихвите ще удвоят цената и за два реактора АП 1000 цената ще мине 60 милиарда .И тука се пита кой будала ще финансира този разоряващ проект ?Ама то щяло с пари от бюджета да го правят .НИЕ НЯМАМЕ БЮДЖЕТ. НАЛИ ЗА ТОВА ВЗЕМАМЕ ЗАЕМ

34

Анонимен

преди 7 месеца

Да се изметат всички марионетки, служещи на чужди интереси и корумпирани управляващи, България трябва да се управлява от българи, които не са зависими и интереса на населението и страната, да са над всички и над всичко останало! Вижте демографската катастрофа, разрухата и докъде докарахте страната, това трябва да спре и то сега, веднага, докато не е твърде късно! АЕЦ Белене трябва да се построи, трябва!