97

Анонимен

преди 6 месеца

Вълка козината си мени но не и нрава Намагнитените станаха светци хаха

96

Анонимен

преди 6 месеца

ДП и ББ не спряха да лъжат :) Да всички са виновни че им се противопоставят отново да обсебят държавата Мафията си е мафия

95

Анонимен

преди 6 месеца

Шиши , всички сте ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !

94

22

преди 6 месеца

ГОСПОДА "НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ" СПРЕТЕ С ТОВА ШОУ. СПРЕТЕ С ТОЗИ МАХЛЕНСКИ МАНТАЛИТЕТ. СПРЕДЕ ДА ИЗЛАГАТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗИВАН СВЯТ. СЕДНЕТО И ПОМИСЛЕТЕ КАК ДА СВЪРШИТЕ НЕЩО СМИСЛЕНИ И ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ. ХАЙДЕ ДА ПОСВЪРШИТЕ МАЛКО РАБОТЕ, ЗА КОЯТО РЕАЛНО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Ако наистина е той, не знам какво да направим, да му издигнем статуя в центъра на София, да го предложим за орден СП, да му дадем молебен, да го поръсим с китки, бе на всичко сме готови....ако е той!

92

Свети Свети Прас

преди 6 месеца

Девет месеца го дъндурках в скута си и му правих мазно турско кафе...а той сега се отрича от мен !!!! АНАТЕМА ...!!!!

91

Анонимен

преди 6 месеца

А някой да номнипкви протести имаше срещу Пеевски? То бяха шевствия, маршове,, байраци....на ви го сега, скапани сороски протестъри.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Къде сте, бе протестъри срещу Пеевски? Блоковете нарисувахте-Пеевски-вън. Сега се ккрихте съвсем.

89

Пустиняк

преди 6 месеца

Може да е всякакъв, но е прав.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Аз простонямам думи. Сродни шествия, палаткови лагери, оха , аха и сега той е шефа. Не ви ли е срам бе?

87

Анонимен

преди 6 месеца

Божкеееее! Аз се чудех от какво ще се спука шкембето на Христо Иванов - Бойкикев, а той глътнал телевизор?! Кой да знае???

86

Мда

преди 6 месеца

Вова Шаломович и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Ротенберг, Абрамович,Микелсон,Дерипаска, Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

85

Анонимен

преди 6 месеца

явно при "лодкаря" не става точно това което иска и за това пpaceto е извън cвинckata си кожа.

84

Гражданин

преди 6 месеца

На този единственият успех в живота е че направи дете с помощта на новите медицински способи, а не по естествен начин, на една десеторазрядна чалгарка и й плаща заплата всеки месец. Освен това този нещ*стник на никой няма да липсва ако просто пак изчезне от медии, политически живот или от живота въобще

83

до ДАНСwithME

преди 6 месеца

Че той си управлява всички. Каквото каже това става. За всичко се разпорежда.

82

ДАНСwithME

преди 6 месеца

А я си представете тоя образ наистина да го бяха спуснали като шеф на ДАНС. Срещите в неговия кабинет шяха да се провеждат на един стол - неговия, а гостите му щяха да седят в скута му. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

81

Анонимен

преди 6 месеца

Този доказа некадърността си още като следовател, в Булгартабак . Сега се точи и държава да управлява. Само да си погледне мазната *утра

80

Гражданин

преди 6 месеца

Не, човекът който иска власт на всяка цена е това *расе- (не)уважавания Пеевски. Изпълзя от някаква дупка и започна да се изказва (не)компетентно по всеки въпрос в държавата. Колко спокоен беше политическия живот без появата му и непрекъснатото му гру*тене по всички и всеки

79

Овладяха bTV

преди 6 месеца

Пеевски сложи ръка (или скут както е по-модерно да се каже) на bTV - спускайки за директор на bTV Новините неговият "кадър" Асен Иванов. Дългогодишен ибpиkчия на Пеевски във предходните му придобивки - вестник Монитор и TV7.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Охо Пеевски се събуди от зимния сън,използваха дпс кара маша,но вероятно се събудиха и народа които гласуваха за ПП ,при нови избори отиват на трето място на второ ще е възраждане ,ако сега има избори на тях им дават 17 %а на ПП 20,%много малка разлика ,при далавери които правят пп от които не е доволен и Борисов който мълча 9 месеца най после удари по масата ,Деков се мъчи да ги помири ,защото знае кво че се случи)