130

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен *** = пpocт

129

Анонимен

преди 3 месеца

На този Шопов изглежда му хлопа дъската и жена му май е същата стока! когато *** човек спечели някакви пари се самозабравя!

128

Ангелина

преди 3 месеца

Щом и Христо Шопов стигна до такова скотско падение ,явно всичко е почти изгубено в тази държава.Велик актьор ,но явно славата и "величието" му идват малко в повече или си "мисли",че "играе във филм".Да,цялата държава и населението на света ,е част от един зловещ филм на ужасите,който е непознат на човечеството до момента.Дано ,този път да е ,като в приказките и въпреки всичко ЧОВЕКА да победи в битката на ЗВЕРОВЕТЕ ,които са обладани от най- ниските си страсти и заслепени от алчността и властта

127

Щерю

преди 3 месеца

Тежко му и горко на Пилат Понтийски...

126

Чит

преди 3 месеца

Спекулираме - не знаем кое какво е.Работа грозна то ясно ама какво толкоз?Жива ли е? Жива.Нещо сериозно?Не.Това че е жена не би трябвало да е фасада убежище за нито една нахална и проста ***

125

баце

преди 3 месеца

Не съм го гледал по филми и сериали. Не знам що за актьор е, ама щом е сгазил закона ще плаща като гражданин.

124

Умен милиционер

преди 3 месеца

А що има три чифтета?

123

Анонимен

преди 3 месеца

ха ха ха прехвалени актьори и провалени като ХОРА

122

Хахахах

преди 3 месеца

На колко ракии е бил дедо ицко? Хахахаха. Нещо еректилната дисфункция е избила в посока насилие над жени?

121

Анонимен

преди 3 месеца

То на външен вид го докарва малко на психопат. Не случайно така добре се вписва в ролите на гадовете по филмите и сериалите си. Нищо чудно, че се е взел несериозно и вади патлаци на жени големият мъж

120

ким той ва

преди 3 месеца

Ама ооооу ти знайш ли кой е Христо Шопов ***?

119

Скоро!

преди 3 месеца

Скоро ще изринем цялата *** от ПП-ДБ , ще си върнем държавата и подобни наглеци като госпожа Крадци няма да имат време да се приберат по родните си блата! Помнете ми думите! Задвижиха се световни процеси, скоро господарите на предателите ще загубят хегемонията си и ще изпаднат в немилост! Г-жа Крадци да се готви!

118

Голем мъж

преди 3 месеца

Показал е превъзходство над жена!!! Евалата бате голем си, ама киселяк

117

ПОЗОР!

преди 3 месеца

Някаква нагла с фамилия Thieves (Крадци на нейния език) е решила , че е над българите и се държи с тях като прислуга, а мисирките в един глас ревнаха , разпространявайки нейната версия когато се е намерил нормален човек с достойнство! Затова сме на това положения , защото нашите институции слугуват на чужденци!

116

Севда

преди 3 месеца

Тази е с небългарско име, чуждоземка някаква, какво и се дава право да се жалва?! Шопов въобще не е трябвало да се церемони с тази, а да действа paдикално!

115

Анонимен

преди 3 месеца

Тя пък една жена....татуирана мисирка...

114

Моника

преди 3 месеца

Трябвало е да й изпразни един пълнител в кpaтyната.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Не защитавам просташката му проява, но да кажеш, 4е не е постигнал нищо... Има главна роля в един от най-култовите и международно признати български филми за вси4ки времена и играе Пилат в най-добрия американски филм за Исус Христос. Не се сещам за много съвременни българи, които са постигнали пове4е.

112

Айляк

преди 3 месеца

Дъртият Наум Шопов беше велик, един от най-добрите ни актьори изобщо.Синчето и внука много не ги долюбвам, па куще Христо да е играл във филм на Мел Гибсън, или пък във "Вчера", от време оно...Но това да изкараш оръжие на комшийката...тая надута пуйка от Люксембург, която е възможно и да е българка, требе бая да му е вдигнала кръвното. УжасТ :))

111

така става

преди 3 месеца

филмирал се е