141

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ме извини г-н доцентът, но по-добре от него знам настроението на хората в Русия и как се провеждат там изборите. Путин ще бъде ИЗБРАН, и то, с голямо мнозинство.

140

Анонимен

преди 4 месеца

До ИВАНЛовим ли бас, че ще надживее Русия. Много искате всеки некадърник да е равен на знаещите и можещите, молите се някой да ви даде еволюционно предимство, защото сте неадекватни на нормалният свят

139

Анонимен

преди 4 месеца

"6 милиарда човека са против американската политика" - нямат търпение да ги тровят с Новичок и пращат по колонии за това, че имат собствено мнение. Свикнали са да им се казва, какво да мислят и кога. Всички подкрепят Путин, а на теб краката ти отвити.

138

Анонимен

преди 4 месеца

131......................... Къде бяхте, когато се бомбардираха Донбаските републики и Потрошенко казваше, че хората там ще живеят в мазетата, децата няма да се учат,пенсионерите няма да вземат пенсии?Къде сте и сега да си отворите очите за обстрела и убийството на хора по площадите, училища и детски градини?Вас може да ви спре само пълно унищожение, затова искате да запалите трета световна ядрена война, защото знаете, че няма да има пощаден!

137

Ха ха ха до 138

преди 4 месеца

То и в русия е капитализъм - па руски!

136

Анонимен

преди 4 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

135

Мда

преди 4 месеца

Вова Шаломович и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Ротенберг, Абрамович,Микелсон,Дерипаска, Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

134

ИВАН

преди 4 месеца

ТОЗИ ГН-УСЕН КАПИТАЛИЗЪМ ЕКСПЛОА-ТАТОРСКИ И АЛЧЕН, НЯМА ДА ИЗКАРА ОЩЕ МНОГО, ДАВАТ МУ 20-ТИНА ГОДИНИ ОЩЕ!

133

Анонимен

преди 4 месеца

А скачат ли, скачат ли? "Кой не скача-тот москал". 404

132

82-ОМБР

преди 4 месеца

До 133 Бъркаш се,мъката е за руш'ля'ците.Европата си пием уйскенцето с шоколад;)),и само броим колко хиляди станаха младите руш'ля'ци-еднокраци ...ммм да

131

Анонимен

преди 4 месеца

Мрънкай, мрънкай..... жаба раздрана!!

130

82-ОМБР

преди 4 месеца

Вчера хаймарса отърва много млади руснаци от натрупаната умора,други нямаха този късмет,и сега берат душа по лазаретите муу-ха-ха

129

gogo

преди 4 месеца

още малко остава : ) развявайте бялото знаме : ) Стига сте мъчили европа с вашата война ;)

128

Ха-ха

преди 4 месеца

Га ядоха бисквитките на Нюланд-ни риваха! Сега да риват!

127

Сиромах

преди 4 месеца

Къде бяхте, когато се бомбардираха Донбаските републики и Потрошенко казваше, че хората там ще живеят в мазетата, децата няма да се учат,пенсионерите няма да вземат пенсии?Къде сте и сега да си отворите очите за обстрела и убийството на хора по площадите, училища и детски градини?Вас може да ви спре само пълно унищожение, затова искате да запалите трета световна ядрена война, защото знаете, че няма да има пощаден!

126

е баш Франция

преди 4 месеца

До Анонимен Франция е била съюзник на Османската империя точно по времето да на геноцида срещу арменците, така че лицемерните им и подли муцунки ги знаем. Ще се нахъндрят много добре арменците, правиха се на смели със силни лова срещу големия брат....и сега страдат.

125

Хейт

преди 4 месеца

Ми време беше вече да се уморят и да се изнервят. И да разберат какви *** са били.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера граждани на Франция са се обърнали към Путин да ги спаси от тази политика .Фермери от Полша закачиха на тракторите знамена на СССР , чехите също .Сърбите искат нов СССР , Беларус са твърдо с Русия . 6 милиарда човека са против американската политика .

123

Анонимен

преди 4 месеца

Армения окончателно напуска Договора за колективна сигурност, (руски аналог на НАТО) и ще търси партньорство със западните страни, най-вече с Франция! Днес френския военен минстър е в Ереван, а след това предстои да посети и други страни от бившия СССР в Азия! Руската хватка върху бившите им сателити отслабва

122

Там

преди 4 месеца

В Авдеевка след за чистката са открити много тела с Украйнска военна униформа с полски и американски отличителни знаци.