34

Този,той вече

преди 6 месеца

До ПУТИНИСТ ШИЗОФРЕНИКЕ спечелил пътя към Ада. С еднопосочен безплатен билет! Нахални го чака!

33

възмутен

преди 6 месеца

ащо не публикувате писмото на майката на Навални до съпругата му. Нека хората знаят истината.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Дедо Деменций така и не е разбрал че вчера предадоха тялото на найка му. За него му е простено, той, както пишеше в доклада на един американски прокурор, не помни коя година е бил вицепрезидент, не помни коя година е починал синът му... Но за тая кифла - веселата вдовица на Навални не е простено! Тръгнала е по света да се прави на опечалена, по-вероятно да си издейства американска пенсия, ама поне следи фактите

31

Добро Утро

преди 6 месеца

Кафето МазнУ ТурскУ ли е или Постно ЕвроАтлантическо?!

30

До 17

преди 6 месеца

До АнонименПутин не е клоун като Тошко Козарев с бездънните джобове, бе таралеж!Путин е личност, която Байдън не само че не е, но е психопат! Неговите съветници са духове, вещици и сенки от престъпния подземен свят!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Що не са зели и третите брадчеди с тях. Сега ше се изтрепят помежду си.

28

Таквор

преди 6 месеца

Защо да "върне" тялото? Той американец ли е? Или само работи за тях?

27

Анонимен

преди 6 месеца

Да, имаше снимка с прегръдка между Байдън и Навална. Тази снимка сложи край на претенциите на Навална да е нещо повече от някакъв говорител и никога няма да стане някаква опозиция в Русия. Руснаците никога няма да приемат човек, който се прегръща с врага им, виновен за убиването на десетки хиляди.

26

САЩ е Справедлив

преди 6 месеца

Рюте му Гласуваха Вот на Недоверия в Собствената му Държава - Свалиха го от Власт и СъНародниците му го НеНаВиждат, но за НаГрада, че Предаде Държавата и Народа си, САЩ ще го Правят Шеф на НАТО! Това е Справедлив САЩ - Велик!!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Дони идвай по бързо на власт ,че бай дрън тотално е изперкал. Залитащия не е на себе си и му трябва почивка.

24

до

преди 6 месеца

Как няма да му е любим, подари му Украйна.САЩ са основния спонсор на Путин в момента.Търговия за половин трилион долари.Основно износ къ,м САЩ на суровини.Като бонус му подари и талибаните, и обсада на Израел.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Докато Байдън се целува с жената на Навални, и я гощава с банани и кроасани, от другата страна на планетата, Володя току що изпита най-модерният ядрен бомбардировач, ТУ-160. Запитан какво мисли за последните изцепки на Байдън, че го е нарекъл "*** син", Володя само се потупа по пилотската униформа, ухили се до уши, и каза: "Любимият ми американски президент!"

22

Този,

преди 6 месеца

Който създаде предателя, логично и той го изпрати при Създателя!Сега ще развяваме и жена му, и дъщеря му, и майка му, като жертви на демокрацията!Байдън е доказано негоден да управлява страната си, но американците са с друг интелект. Те мислят, каквото им кажат и за това се радват на инскуствения интелект!

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 17 По телефона не се ли поднасят съболезнования ,а мозък? Пък и кой иска от залитащия съболезнования? Ей нагли сте ей.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя пошъл цорк с Нахални вече не минава пред никой мислещ човек.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Каква знаменателна среща! Тази скърбяща вдовица, много усмихната и щастлива, бе? Пък и не пропуска да си издокара тоалетите и прическата. Не е имала време от скръб да мине на козметик, нали? Какъв фарс.

18

#$&

преди 6 месеца

Не ме учудва датата 22.02 2004 год.То на дъртия извънземните му шушукат в дългите ушаци.Деменцията не прощава .

17

Анонимен

преди 6 месеца

На Нотариуса жена му не се срещна с бай дрън. Къде се меси тоя и защо?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Байдън още веднъж сложи Путин в джоба си!- По човечност. Не Путин , а американският президент се срещна с част от семейството на Навални и им поднесе съболезнования, а онзи сат__рап даже не иска да върне тялото на Навални на майка му....

15

Дано и Навални

преди 6 месеца

не Присъства на Срещата, както Митеран беше на Срещата на Г7, че ще е съвсем Резил за ЖоБистриятУм!