172

Пена

преди 3 месеца

Тя държава е мъртва обаче... търсела работещи? Вие луди ли сте?

171

Анонимен

преди 3 месеца

Веднъж през живота си, след като завърших право, се прибрах в бг и даже се регистрирах в бюро по труда. Лелките там ми звъннаха точно два пъти за шест месеца, единият път ми предложиха да съм горски в Самоков, а втория - мияч в кухня в слънчев бряг. Нула адекватност, и като капак ми обясниха под сурдинка, че обявите за 'висшисти' били проформа и не важели, защото местата вече били 'раздадени',но ги държали заради пари от някакви европейски програми.Така че.съмнява ме, че се търсят 269.000 човека

170

ЗА 5000 ЕВРО

преди 3 месеца

СЕ ХВАЩАМ . КЪДЕ ГИ ДАВАТ

169

бизМисмен

преди 3 месеца

До Хаха ха Ша ги карам да ми плащат за да работат за мен!ХА-ХА-ХА

168

Ради

преди 3 месеца

При един милион неработещи българи, много ми е интересно това търсене на работници.

167

1

преди 3 месеца

Само толкова малко роби ли се търсят 270 хиляди.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Пълни глупусти, майка ми е пенсионерка, в добро здраве и енергична, търси си работа но никъде не я искат, търсят се млади, красиви и дашни момичета до към 20-22 годишна възраст.

165

Анонимен

преди 3 месеца

Браво бе!Тия,които вече са тук да не би да са се интегрирали?Висят по улиците и заглеждат с жаден поглед момичетата.Влезли са без документи и не знаем кой откъде е и какъв е.Такива ли ни трябват?

164

Егати нахалството.

преди 3 месеца

Вкарайте малко сумалийци в София, за да ви обогатят културно.

163

ссс

преди 3 месеца

Едно и също се повтаря колко години подред и нищо не се променя...

162

Хаха ха

преди 3 месеца

Жьлтопаветните мутри си мислят , че ще дойдат по отчаяни й от бьлгарите да им работят за кьшей хляб и водаУви заблудили са се сериозно

161

До166

преди 3 месеца

За съжаление трябва да се съглася с тебе. Но и това част от шумкарския манталитет на т.н. капиталисти - продажни са! Парите са хубаво нещо, но замъгляват мисленето. Не са за безгръбначни с ограничен интелект.

160

N2

преди 3 месеца

...Тогава следва логичния въпрос - къде стои проблема. Едно време бяхме под РОБСТВОТО на СССР. Сега сме "свободна" сорос оидна страна, която граби с шепи евроатлантическите "ценности". Добре. И къде стоим, къде сме, до къде я докарахме? Не искам да сравнявам със СССР, но все повече имам усещането че сега е В ПЪТИ по-зле от "време оно". Да ти дам пример, че децата ни ги учат на третополови "добродетели", управляват ни кошмарни правителства които ДИРЕКТНО рапортуват в Козяк и в ЕС. И по-зле става.

159

На времето

преди 3 месеца

Димитър Стоянов между другото каза: Кой ще те остави да бъдеш зле, нали ще му трябваш? Новите капиталисти не го чуха, не им отърваше. Сега ни търсят! Късно моме за китка. Развързвайте кисията, променяйте данъчното законодателство и Станишев в затвора. Като извинение за пропилените животи.

158

N1

преди 3 месеца

162, Нещата както ги гледаш са еднопосочни. Съгласен съм с онова което си написал на 100%. НО, тези наши комунисти са само да кажем 1/3 от проблема. Защо? След влизането ни в ЕС, цялата икономика, общество, морал и ако щеш ДЪРЖАВА попадна в ръцете на "капиталистите", които (уж) са градили завидно общество десетки години - и това е Западна Европа. България е на 99% под директното командване на тези "капиталисти". Нашите комунисти в момента нямат никаква дума, всичко идва от офиса на акушерката...

157

На жълтите

преди 3 месеца

Павета, същите тия комунисти създаваха с помоща на платени клакьори само нови временни заблуди, раждаха пушилка, мъгла. Но не останаха хора за обгазяване. Мислите ли, че тези, които ще внесат, ще са по глупави.

156

Оставихме

преди 3 месеца

Комунистите да правят капитализъм и демокрация. Това са логичните последици за държавата. И в бизнеса, и в образованието, и в здравеопазването, и в правораздаването, и в спорта, и най вече в демографията. Е, забравиха само, че наред с облагите, които им донесе отварянето към света, той им вмени и задължения към населението, които те разбраха, но по една или друга причина решиха да пренебрегнат. А и българина разбра, че с протести от жълтите павета нищо не може да промени. И си тръгна.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Като начало България се нуждае от свестни политици,като Орбан. След това всичко ще се оправи само

154

Ощетен от България

преди 3 месеца

Искам само да обърнем внимание на законите в България! Всички знаем че законите в България са за бедните и нормалните хора. Всички знаем че те не са за богатите и хората в системата-МВР,прокоратура и т.н. Не може да осъкатяват хиляди хора със законите за книжките и да им връзват ръцете а после да се оплакват че няма кой да работи . Има кой но просто вече нямат книжки защото е пушил трева преди два дни или е бил някъде където е легално и като се върне в България -БУМ Честито ! Вече не си човек!

153

Анонимен

преди 3 месеца

Нали има бесарабски българи насам - натам по разни държани, където нямат право да идват в БГ - дайте тях да привлечем! Също нямам нищо против африканците, индийците и китайците - работливи са да идват...Тези просто искат да ни убедят да приемаме още от ромите, ама ислямисти!