107

Анонимен

преди 3 месеца

Путин мачка укрофашагите в Донбас като маче у дерек.Пътят към Киев е открит.Хунтата се посира от страх Родната жълтопаветна гад също.

106

Сата НАТО

преди 3 месеца

По-смешното е, че Путин е няма брада и има месесто женско личице. Това джудженце никога не е ползвало самобръсначка.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Поклониците на СенилниятБабишкер от БелиятДом получихте ли си центчетата или ви плащат чрез ЛГБТлАски. Да сравнваш Путин с ДедоБаййдън е все едно да сравняваш Руска бяла мечка с проскубан американски скункс! А за икономиките на Русия и САШ - едната няма дългове и има ръст от 2.5% на година и се разшири с територия и население колкото 4 Българии. САЩ 33 трилиона 33 000 000 000 000 000 000 долара дълг! Всеки месец ч$рнилките искат 1 трилион иначе бият белите! 60% от населението е вече тъмно в САЩ!

104

Сата НАТО

преди 3 месеца

Е, изпуснал се е да каже истината...Понякога и дипломатите се разсейват.

103

God Bless America

преди 3 месеца

Прав е Байдън!Не е излъгал!

102

Анонимен

преди 3 месеца

Достатачно е това, че отрича цяла нация, лъже че няма да я напада, да нарежда на войските му да убиват и разрушават в чужда държава, да заплшва света с ядрено оръжие.Всъщност, това само пом ияр може да каже и направи.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Не си спомням някога Путин да е говорил цинично, вулгарно или да е обиждал някого. Ако някой си спомня, нека да каже кога е било.

100

Медведев

преди 3 месеца

прави най-културните изказвания!

99

Анонимен

преди 3 месеца

До 105В МВФ са удивени от ръста на икономиката на Русия в времена на санкции.)))Къде го виде тоя ръст в последните 6 месеца! И на годишна база е 2,5%. Дължащ се предимно на вкарване на пари от резерва в производство на оръжия, от които няма никаква добавена стойност.

98

Анонимен

преди 3 месеца

До 85Русия прави денацификация и демилитаризация на уcpaйна. И виждаме, че доста успешно вървят нещата.)))Толкова успешно, че Зеленски си е на власт, а ВСУ е с пъти по боеспособно от преди две години.

97

Еха

преди 3 месеца

В МВФ са удивени от ръста на икономиката на Русия в времена на санкции.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Войната с Украйна е едно на ръка, а какво ще прави Русия с иконическата война със Запада? Това е големият проблем за Кремъл, защото е смешно да се мисли, че Русия ще победи.Руската инономика е в лошо положение,парите привършват, санкцийте постепенно заработват. Китайски инвестиции Ньет.Импорзамешчение провалилась. 90% от руснаците са с кредити. Търговията с рубли, юани, рупии не върви,не изгодна е и за Русия и т.н.Русия ще стане зона на бедност и изостаналост.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Напълно е вярно, че думите на Байдън не подхождат на политик, но е и напълно вярно , че думите на Байдън са истина

94

Анонимен

преди 3 месеца

Какви колеги? Байдън не е издирван от съда в Хага!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Запада колкото по бързо даде ба Украйна всичко необходимо толкова по добре. По добре невменяемия да бъде спрян сега в Украйна защото иначе НАТО ще трябва да го спира така или иначе

92

Бай Дън

преди 3 месеца

Ха-ха-ха, напротив. Думите на Байдън са позор за путььо.

91

Ами сега?

преди 3 месеца

В медиите се появи аудио обръщение на майката на Навални към съпругата му, в което тя забранява на Навални да използва името на сина ѝ за нечисти политически цели. Т"Беше ми странно да те видя с усмихнато лице няколко часа след смъртта на Алексей да говориш от негово име в Мюнхен. Как си присвоихте гласа му след смъртта му. Дори не направихте пауза за благоприличие, не скърбяхте. Тичахте да продавате смъртта му. Вие сте подъл и низък човек. Презирам ви и ви забранявам да спекулирате с името му

90

да погледнем реално

преди 3 месеца

не съм фен на Путин, но колкото и да не ви е приятно точно и много вярно е казано

89

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки му вика така в русия ама тайно в мазето с кисело зеле.

88

??

преди 3 месеца

Що? Защото в Русия никой не сме е да му каже..Че той е луд диктатор се вижда от всички.Освен това е убиец и е подсъдим в съда в Хага и стъпи ли в Европа ще бъде арестуван.За съжаление, той е решил да стъпи в Европа яхнал Танк..И колкото по бързо разберем, че ни чака война с Путин толкова по-добре.