99

Анонимен

преди 3 месеца

МОСАД ще отмъстят за трактора! Факт!

98

Хора това е

преди 3 месеца

Хора, прочетете коментара ми! Това е истината! Нищо не става от нас и затова изчезваме и си заминаваме като народ! Тези изпълняват просто поръчки! Те са хората, които работят активно да ни затрият! И се справят супер успешно, за което им се плаща. В момента, в който ни затрият си отиват в големите държави и си харчат милиардите. Това е с нас е свършено. Безсилни сме вече, изтребиха ни!

97

Анонимен

преди 3 месеца

Шишо колко пари хвърли да си накупи прокурори и съдии с потенциал, че сега някой искал да я прави независима, Ами не стават така нещата нали сме приятели, ще делкаме ако трябва.

96

Ние сме един

преди 3 месеца

народ от просстаци които дори не можем да се поучим ското отминалото ни минало ! Народ е силно казано, ние сме едно стадо овце !

95

Истината

преди 3 месеца

Пеевски, разтурайте я тая държава и да се свършва. Не ни мъчете повече. Продайте ни някъде в робство на някоя голяма империя, барем имаме повече възможности за развитие. То Вие ни разсипахте, бе мовес! Вие ни разкатахне фамилията, обезлюдихте я тая територия! Такива душмани като Вас няма в историята. Световни войни сме преживяли, но такъв геноцид като Вашия не е било. Знам, че ни мразите и искате да ни няма, но поне ни ускорете изтреблението и ни отървете от мъките! Надежда всяка тука оставете..

94

Джаба

преди 3 месеца

Джаба, ти взе държавата! Пусни на Ристаки прокуратурата поне да се порадва поданика ти! Смили се над него!

93

ДА ПОПИТАМ

преди 3 месеца

Нали, Ало Маджо щеше с Кики и Коко да "борят" шуробаджанащината на ГЕРБ"? И овцете им повярваха! Смях в залата, другари!

92

Емигрант

преди 3 месеца

Пишете минуси на коментарът ми,цял живот ще се гърчите в мизерия и нищета и само ще църкате из медиите като гладни черковни мишки ! Какво постигнахте като МРЪНКАТЕ постоянно,освен беднотия друго има ли да покажете ? Знаете ли какво означава единство ? Кое по-важно за вас собствения ви живот и живота на фамилните ви или благоденствието на партиите и вождовете на които сте симпатизанти,че така упорито и просташки ги защитавате ? Вие наистина сте достатъчно опростачени, дори не се срамувате от това

91

Анонимен

преди 3 месеца

И тоя ги използваха ПП ,да,си гласуват кото си поискат ,а Борисов мълча 9 месеца и накрая се събуди

90

Маргинал

преди 3 месеца

Скъпи съотечественици, все още ли не ви е писнало от гаврата на тези клоуни и марионетки на конци?!? Толкова ли сте безволеви, че не можете да излезете и вие на улицата и да се разправим с тази шайка престъпници, които ни фоят като овце ежечасно?!??

89

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски се ядосва, понеже той от много години има контрол над прокуратурата. Всеки български политик драпа, за да вземе контрол над прокуратурата.

88

Ана

преди 3 месеца

Подобна наглост не се ражда често. Цацаров, Гешев, Сарафов, чии прокурори бяха? Въпросът ми е риторичен. Всички знаем чии. В противен случай Мутро-Комуниста, Агент Буда и Феноменалния Гнусен Пееееевски отдавна да са в затвора. Да ама не. Там са кметиците на Младост! Е в БГ матриала е в достатъчно количество! Гледат тъпо и ВЕРВАТ ЛИ ВЕРВАТ на крадците. Всеки божи ден ГЕРБАЧИЙСКАТА ПЛЯВА ИЗПЛУВА ОТ БЛАТОТО в съд. здравната и образователна система.

87

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Милите ... Не могат да се разберат на кой да подарят по - евтинко Бг

86

Емигрант

преди 3 месеца

Като се роите тук да"разпръсквате"акъл постигате ли нещо от което да има ефект?Само мрънкате като мишки,дори се страхувате и да емигрирате,но и не ставате"герои"в България!Първо силна европейска икономика/Белгия/ви даде пример как се постига успех с отказ от гласуване, днес една държава извън ЕС Албания пък ви дава пример каксе стачкува ефективно и многочислено,вие отново говорите за ПРИМИРЕНИЕ,"демек"гласувайте масово,абе вие мазохисти ли сте,че не разбрахте както и да гласувате пак са същите..

85

Анонимен

преди 3 месеца

Един меморандум - а тооооолкова много емоции. Значи нито БиБитко нито Шишльо са съгласни да спазват някви си правила. Е, бихте ли им имали "доверие" на такива ?

84

Анонимен

преди 3 месеца

Еврофондовете се разпределят като от гладни вълци на единствен кокал. Докато те си ръфат пая от еврофондовете, народът яде бахура.

83

Анонимен

преди 3 месеца

До 78 - точно за това се молят ДПС и ГЕРБ народа да гласува масово, защото знаят много добре, че е достатъчно на мегдана да се обещае нещо "хубаво" за да гласува за тях, овцата лесно се *** и манипулира, не ти е ясно все още това изглежда !

82

гост

преди 3 месеца

Кое не е така?

81

Анонимен

преди 3 месеца

Погледнете челните статии дори на това жалко мутренско сайтче - от първата ви гледа Борисов, от втората Пеевски. Нищо не се е променило. Всичко си е по старому. Управяват ви отново ГЕРБ и ДПС, макар и задкулисно.

80

До 78 анонимен

преди 3 месеца

Можеш ли дами обясниш как с гладуване ще махнеш "този от снимката" ? Чакам да ми обясниш и да ме убедиш да гласувам ! АЗ ще гласувам само тогава когато видя в списъците нови млади политици на които в биографиите им няма бивши членове на ДС и БКП, всеки друг ватирант гарантира нова "сглобка" и "компромис" които са вредни за държава и опростачен сувртен !