114

234

преди 4 месеца

До Анонимен 133. Нищо от посочените цени не е вярно. Тези цени са били около 60-те години. Завърших висшето си образование 1986-та година и началната ми заплата беше 170 лв. Чисти към 120лв. , а наема една обикновена гарсониера в София беше 140 лв. + консумативи ток, вода, парно 50-тина лева.

113

До Анонимен 113

преди 4 месеца

Абре анонимен 113 ти явно види се никога ама никога не си живял преди 1989г бре! идея си нямаш, че тоава месо по магазините идваше веднъж месечно, при това не всеки месец бре! кви 40 стотинки ми говориш бре! За ресторанти ми говори абре отиваш в ресторант и те ти казват бира няма и лимонада няма! Чакаш за кола 5 - 10 години бре! за пералня също за телевизор за бойлер! кви 40 стотинки ми разправяш като не си живял в ония времена бре!!!???

112

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 115 - виж, руснаците /поне нормалните такива/ четат! Дори много повече от нас. Достоевски е /или поне би трябвало/ да им е гордост. Но за управниците им е бил проблем. Критик на революцията - с великия роман "Бесове" - ту отлъчван, ту реабилитиран, ту забраняван. Самите руснаци не могат да решат е ли по велико-православно насочен или е по под влияние на Западните мислители? Но, в основата си прав - българските путинофили са тотално невежи!

111

Анонимен

преди 4 месеца

Ами нещо хич не ви вярвам на пропагандата. Кажете пак за чиповете от перални и тостери в ракетите!

110

Анонимен

преди 4 месеца

Ми всяка книжарница сама си подбира какво да продава. Сороски лъжи.

109

Анонимен

преди 4 месеца

И ето, че някак пак взе да излиза призрака на изгаряните при Националсоциализма книги! Не, че Путин има прилики с Хитлер, а?

108

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха, те орковете щото са чували за Достоевски някога..

107

Анонимен

преди 4 месеца

Дааа, ето че късата пФишка на ПуSSин освен на Украйна и на Европа взе да създава проблеми и на руската интелигенция /доколкото е останала такава в Русия/. Съдбата и в бурни години като тези можете да прочетете и в Доктор Живаго на Пастърнак. Но да сложиш "пранга" на Достоевски?! За едно незавършено книжле? Самия Достоевски като велик автор и познавач на душевността - обвинен в заговор срещу Императора и заточен в Сибир, после - забраняван през 1917 и при Сталин? Ех, Русийо - това ли е?

106

Анонимен

преди 4 месеца

До ... Абе заагубеняк, около 1989 г беше "Времето е ваше" и "мекия" преход към псевдо "демокрация", каквато я ядем сега със зор. Няма какво да ни плашиш, защото много хора си спомнят как преди 1989 г във вегетарианските ресторанти за 40 стотинки можеше да се издуеш от ядене, майка ми и баща ми ми даваха 20 стотинки, купувах си кифла от 5 с мармелад и орех, плюс боза и с останалите пари ходех на детско кино всяка събота до обяд. В трамвая билета беше 4 стотинки, хляба 1,5 кг 15 ст...

105

Анонимен

преди 4 месеца

Русия забранява руския агент Стивън ахахаха

104

Анонимен

преди 4 месеца

ауу как така са забранили уличния пес на демократичния хорър стивън мивката хахаха в щатите го осъдиха в русия го забраниха ахахах

103

емо

преди 4 месеца

правилно забраняват педераската /лгтб/ пропаганда.

102

Анонимен

преди 4 месеца

Както е тръгнало, направо и изборите да забранят.

101

Х. Колев

преди 4 месеца

Путинците съвсем изтрещяха.Утре ще забранят и песните на Висоцки. Лека му пръст.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Архипелаг Гуаг дали е разрешен?

99

Анонимен

преди 4 месеца

Аз знам защо е забранен Достоевски, не е заради ЛГБТ. Просто Путин се е разпознал в романа "Идддиот".

98

Анонимен

преди 4 месеца

ГЛУПОСТИТЕ НА СТИВЪН КИНГ ХАХАХА БРАВО

97

Абе

преди 4 месеца

До баба Пена Какъв "комунизъм " обгръща Русия, като такова нещо не е съществувало никога? Като се прочете, че "комунизма" проповядва всички да са равни, спираме до тук, защото след като никога не е имало равенство, то не е имало и комунизъм! Това си е чиста диктатура прикрита зад думата "комунизъм"!

96

Таралеж Накълбо

преди 4 месеца

Свършиха им проблемите явно и се заеха с книгите. Интересно ми е дали ще ги горят на клада, за да си припомним "доброто старо време"?П.С. "То" е книга за приятелството, любовта и борбата със страховете. Няма никакви многобуквия замесени!

95

Georgiev

преди 4 месеца

Тези не ги броя за здраво мислещи. Северна Корея 2.