7

Прибиванйе

преди 3 месеца

Моника Белучи се носи само с елегантни тесни рокли. Тия дънки са за некви бъчви като Гала и Джуджи и Мондьо.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 4 "Щом ще връщате тия дънки, върнете прическата "Отпред късо, отзад модерно"" А, тая мода вече се върна и почти отминава. Пропуснал си.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Да... Модата се върти през двадесетина години. Няма лошо. Така не омръзва. Има хубави моделчета чарлстон дънки сега, май им викат бууткът, за да звучи модерно. Гледам, че много ги носят и изглеждат елегантно. Нека носят младите, да се радват и да са хубави. Ние дъpтите каквото и да облечем все сме си дъpти.

4

ИДИЛ

преди 3 месеца

Това жената да си закрива тялото идва от крайния ислямизъм, шериата и бурките. Първо почват с широки дънки, после почват шалвари и бурки и накрая ще имат само едно прозорче с мрежа за очите. Една свободна и горда жена се облича смело и провокативно, не следвайте тези моди, които явно идват от Хамас, Ал Кайда или Ислямска Държава. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

3

На китарата (?)

преди 3 месеца

Носете клинчета и тесни дънки и къси поли

2

Гадна мода

преди 3 месеца

Като видя жена с такива дънки, дори да е мис България - отвръщам си погледа. Това са лизбийски дряи...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Грозна работа. Това беше модерно преди 20-25 години както и през годините на социализма око 1980г. с така наречените "чарлстон" панталони. И добре че си отиде тая мода. Само като се сетя какви торби носехме. И мъже и жени ходехме като торбални. Широките дънки са тежки и неудобни. Крачолите се мятат във всички посоки докато вървиш. Непрактично облекло е. Тесните дънки са по удобни, изглеждат много по елегантно и подчертават естествената форма на тялото.