12

Анонимен

преди 2 месеца

Този проблем може да се обоснове само с едно единствено явление за което никой не говори и то е простотията на народа.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Това е принудителен и манипулативен консенсус, че като сме против домашното насилие и хоп- значи сме за джендерската конвенция, смяната на пола и педофилията! Ами не сме! Няма връзка между домашното насилие и извратеняяшките миражи и мераци! Друг е начина за справяне! Както и това, че сме за опазване на природата не значи, че не трябва да има поне още един лифт в Банско!

10

Идеалист

преди 2 месеца

Разбиха армията, изпразниха складовете и се заловиха с Истанбулската конвенция. Сега идва редът на подмамването на юношите да се подложата на медикаментозна промяна на пола и стерилизация. За Дебора Вижди Рашидов го каза, но за одушаването на мъж от две жени не казват нищо. София се управлява от алчни хомосексуалисти - пак мълчат!

9

Красен

преди 2 месеца

Жените са похотливи за това се стига до крайности!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Инстанбулската конвенция за какъв % е проблемна, да не е повече само.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Нека да позная, това проучване е проведено само с жени!

6

Картинката ви не

преди 2 месеца

отговаря на статията ми се струва.

5

:-)

преди 2 месеца

,, Според една четвърт (25%) контролът върху начина на обличане не е форма на домашно насилие." Тоест, ако баща накара дъщеря си да не се облича разголено, е домашно насилие. Схващате ли колко са размити понятията?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Точно тези 115 са онези, които всъщност осъществяват домашно насилие. Добавете още 7%, които са потенциални насилници и цифрите излизат верни. Българите са зли. Много зли. Проблемът е в ниското самочувствие и насилието в семейството са причините за ескалацията на случаите. Докато има индивиди, които проповядват "врътни му два шамара"... ще има наистина "врътващи два шамара". Всичко е напълно закономерно и очаквано. Масово си мразите децата :) И те ви мразят. Мразят и техните си деца.

3

Русофил

преди 2 месеца

И мен чичо Андрей онази вечер жестоко ме преби. Обвини ме че спя с други мъже и му изневерявам.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да погледнат че има цели области вече с чисто колумбийско население ужас е скоро минавах през Новозагорскитесела села все едно си в Индия страшно е хора

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха поредните клуолни опитващи се да измислят нещо. Какво домашно насилие бре?