73

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н Борисов, те Кирчо и Рашков така си арестуват хората за добър ден. Арестувана е и една баба, чута да кълне петела си Кирчо, и да му се заканва, че ще му тегли ножа. А един дядо го арестували щото си псувал дамаджаната. Рашков помислил, че дядото псува него. Та Вас ли няма да арестуват? Нали Ви носеха ковчега и стреляха по лицето Ви на паметника имитация на Вас? А Вие им дадохте мандата. Нека Ви сега! Малко Ви е даже. Ние не сме гласували Денков да вземе мандата.

72

Българин

преди 6 месеца

Долу продажните глобалисти.На 9 юни всеки глас за Възраждане е глас за българския лев.

71

Има ли нормални

преди 6 месеца

хора гласуващи за тази личност? Нека броим!

70

Плоу

преди 6 месеца

За сульото било по-важно ЕНП- то от България.

69

абе

преди 6 месеца

букурещ е по близо до москва, защо не прескочиш до кремъл да попиташ путин как е кученцето каракачанка което му подари...ама той ще те пита защо сега изпращаш оръжие на укрофашистите срещу него!...затова за много българи ти вече не съществуваш!

68

Анонимен

преди 6 месеца

нидей рива, сякаш заслужавате изобщо да участвате в управлението...

67

Този

преди 6 месеца

пундьо ще не е в панделата още?!

66

Ццццц

преди 6 месеца

Как може 1,7 млн. българи през 2009-та да се прекарат с тая лоена топка...

65

Анонимен

преди 6 месеца

А нещо за кораба на Домуса, дето хусите го потопиха?

64

Анонимен

преди 6 месеца

Да не се сравнява с Навални, че изтекоха записи, как си иска 25 милиона долара, за да организира бунтове в Русия. Боко за тия пари и пръста си няма да мръдне.

63

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Сатирично стихотворение ; Ода за Бойко : " Бойко от всичко разбира.Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: Каратист, тенисист,футболист. Доктор на пожарникарските науки . Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар - Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели... в бъдещ президент . " Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).

62

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко щом отиде на партиен конгрес и се надува като риба балон ... после щом се върне към реалността - се спихва.

61

До БЕЗ ДУМИ

преди 6 месеца

А на Баце ментора е главореза бай Тошо! Какво нещо е живота,симбиозата между нацисти и комунисти...

60

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Пак работа за галка. Не могат да си разпределят краденето . Толкова са кирови ( прости) . Отново ще се кандърдисваме. Но и самолетите с бежанците започнаха да кацат , а са повечко от 18. Отговорност не е дума позната на нашите кутренца. Съвсем скоро ще се започне с протестите , защото това , което идва от австрия е престъпници и изнасилвачи. Но пък в името на евро идеологията трябва. Ще .

59

Анонимен

преди 6 месеца

Ами Шишко Бибитков ще се качи ли на Шипка ,на 3 март? Киро го целиха със снежни топки,ама на този топката няма да е от сняг

58

БЕЗ ДУМИ...

преди 6 месеца

Прадядото на Урсула е Карл Албергт Оберг -нацист,лидер на СС....

57

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Цените хвърчат нагоре шарлатаните се карат и искат власт това е не ги чух не ги видях нещо полезно за държавата да правят за тези 9 месеца управление освен стани да седна

56

баста

преди 6 месеца

Еманация на българската фростащина.Стига си ни се навирал,че ни писна.

55

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Леле бързо излязоха драскачите с безсмислените си писаници ако на вас не ви пука за държавата и драскате по команда аз живея плащам данъци в България и искам спокойна успешна Демокрация с държавници работещи наистина за България

54

До Анонимен

преди 6 месеца

Никаква грешка не е, тоя си плаща, за да го публикуват тука. Виж им само заглавията - борисов предупреди, нареди, изригна и т.н. На останалите просто пишат какво е казал. Даже и нищо да не каже, пак ще издокарат някакво интервю с него.