30

stoyanov

преди 3 месеца

До Анонименабе пич, как да имаме увеличаващо се население? нали искат прираст. Ревете , ревете ама и вас са ви раждали майки и са ви гледали за да станете серсеми

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не е някаква изненада, предвид факта, че у нас "патриархалният" велик шкембак (разбирай бачкотещ бачкер без 2лв. в джоба) уж издържал канарчето в клетка, иначе казано жена си, и я държи робиня вкъщи. Логично, цоцоланата не работи цял живот, рине дъното и се сети, че Ленчето от петия етаж я е задминало и вече е мениджър в чужда компания, но на Ленчето мъжът не е бачкотещ бачкер, а хитър програмист. И Ленчето отива да живее в палат в Бояна, а на нашИО жена му си е канарче в клетка. Схванахте ли?

28

Енергетик

преди 3 месеца

Я някой да излезе днес на -15 градуса с вятър да опъва кабели с тегло няколко тона с автокран и автовишка на стълбовете. Ако пипнеш желязото с голи ръце в тоя студ, половината ти кожа ще остане на него. И после защо кифлите в офиса получавали по-малко??? Ами да излязат те да опънат 5 КИЛОМЕТРА кабел на тоя студ и вятър горе на стълбовете и да ги вземат тия пари. Да сравняваш парите на лекаря и на мед.сестри също не е коректно.

27

popa ot razgrad

преди 3 месеца

нормално е да има разлика...от различни планети са...мъжете от Марс, жените от Венера...

26

ьааьаь

преди 3 месеца

По принцип мъжете са по-умни и това заложено генетично по природа. Жените да не се обиждат. Те просто имат друга функция по природа. И двата пола са важни за еволюцията. Мъжете доставят новата информация, която са събрали от живота и я предоставят на жение за да има нови поколеня. Жениете се грижат за оцеляването на вида. А мъжете за еволюцията на вина. За това един мъж трябва да има много жени. Третия вид (ЛГБТ) в ЕС автоматично се занулява по природа и той не еволюира.

25

До комплексар!

преди 3 месеца

До 10 G.I. Joe А надниците на копейките 2 пъти по-големи от тези на работещите защо? . . . . . Защото мoгат и са учили повече oт един мозъчно ампутиран G.I. Joe на далечно управление!

24

Политкоректен/на/но

преди 3 месеца

Стига с този сексизъм! Няма мъже, няма жени -- всички са равни пред закона! НСИ, защо ни няма нас, интерсексуалните? Бъдете европейци, ориенталци такива!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Залатата ми е 1000000000% по-ниска от тази на Мъск и Безос. Дай!

22

Гледам ги в канал

преди 3 месеца

Планета! Много оскъдно облечени! Не заслужават повече пари, освен за джуки!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Правилното заглавие е нещо като например: "Жените у нас работят средно с 15% по-малко от мъжете и получават с 12,6% по-малко"!!!

20

Анонимен

преди 3 месеца

А жените що живеят средно 5-7 години повече от нас мъжете? Щото много са преработили може би? А като им изравнят заплатите - що ще остане от пенсионния фонд? Една позната баба утре става на 100 години (жива и здрава са е). От половин век пенсия взима жената.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Малка е разликата. Мъжете работят 50-100% повече и по-трудна работа. Пак има дискриминация спрямо мъжете!

18

Язе

преди 3 месеца

В некои части на света жените нямат право дори да шофират, каму ли пък на работа да ходят, а наще ypви с шарещите очички си мислят, че като си купят 3 номера по-малък нацицник и забравят да си обуят гащичките, че ще взимат повече от мъжете ли? Ай всека жаба да си знае гьола. Когато започне да бачка повече от мен - тогава може да получава повече от мен.

17

Пропаганда

преди 3 месеца

Стига сте сравнявали средноаритметични стойности, без да отчитате професия, работно време, приходи от клиенти и т.н.

16

X-перт

преди 3 месеца

И самите жени са такива, с 12% по-ниски.

15

ьаьааьаь

преди 3 месеца

Това са глупости. Тази над мен взимаше 3 пъти моята заплата, а е куха като лейка. За всичко вика мен да и оправям. Но шефа паскаше нея.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да получават, пак ще има рев. Натура, консуматорите не могат да избягат от себе си.

13

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 месеца

Така и ще бъде винаги, аз също в нашата фирма не бих предложил на жена заплата, която е по-висока от мъжете на същата позиция.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Ми има работно място до мен за колежка, с чукове бухаме по едни камъни.

11

Язе

преди 3 месеца

И кво стана сега - инфлацията за родните телекоми върви на две скорости - за едните с 4.75%, за другите с 9.5%, ама щели да ми дадат сто пъти повече неограничени минути, към вече неограничените ми минути, за да ме компенсират!!!! Я да одат у клoзету, а я отваам да си купа румънска карта, може и испанска. Не се наядоо тие мизерници!