33

ЯМ ХЛЕБАРКИ -ПРОТЕИН

преди 3 месеца

LIBERASTI, ДЖЕН ДЪР *** И ВСИЧКО ОТ СВЕТОВНИЯ ИКОНИМИЧЕСКИ ФОРУМ; БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!

32

Тодор Живков

преди 3 месеца

По логиката на Мъск България да даде на Турция Кърджали, Бургаско, Варненско, Силистра, Шумен, Разград. Така ще предодврати война и гибел на българи.Освен това да даде Македония на РСМ за да не дойдат да ни денацифицират. Щота от бугарофашистете по-големи нацисти нема во Мирот! Който е съгласен немедленно да целуне портрета на Мъск.Има едно основно правило в живота. И то е, не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб!А по мое мнение Мъск е влечуго. Не заради тези му думи.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Трансхуманизъм в действие. Беее....Мбееее....Пасат ли овцете, пасат ли?

30

Охранител

преди 3 месеца

Снощи кацнаха поредните 4 самолета в Бургас с бежанци крайно радикални , скрити маршрутката на частни фирми ги извозват някъде към провинцията. Не знам някой от вас дали си дава сметка , но до няколко месеца ще е СТРАШНО.Който има разум се въоражава. Именно затова пиша и това тук белким някой от нормалните хора се спаси, няма кой да ви помогне от тала наречените - индтитуций.

29

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

А Путин управлява неговите слуги- копейки с надници дето ги раздава Мутрофанова.

28

ss

преди 3 месеца

Голем талант е постигнал

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп щеше да строи стена, тоя щял да ни прави киборги и да ми праща на Марс, Медведев щял да хвърля атоми, Копейкин щял да връща лагерите... Путинските слуги имат навика да обещават бомбастични неща, колкото да залъжат по-простодушната част от обществото, а истината е, че не са нищо повече от шарлатани.

26

555

преди 3 месеца

На Мъск изобщо не му вярвам. Едва ли има нещо вярно в тези данни.

25

Германец

преди 3 месеца

Шанс за задунайските шизочебурашки. Първия такъв шанс пропуснаха като отказаха ваксина с 5G чип. Ако и тук откажат има опасност да залитнат след препиване с боярищник и да паднат от ръба на плоската Земя. Въпрос на живот и смърт е чебурашки!!! :)

24

Анонимен

преди 3 месеца

Това е страхотен шанс за Михаел Шумахер.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Какви мишки, какви 5 лефа. Това е неандерталска технология. Хората в момента мажат по екраните.

22

Lina

преди 3 месеца

Деменциите не са ли по - съществен проблем? Или метата е най?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Най-важното е да може да фейсва с мисъл, без да се допира до телефона.

20

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19, и тези лоши хора сега с теб ли са в стаята? Що сте толкова смешни? Талант ли е? Или ходите на допълнителни курсове?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Един друг трансхюманист казва, че чрез подобни импланти до 2030г. по-голяма част от мисленето ще се осъществява извън мозъка. Изкуствен интелект ще мисли вместо вас, овце, това ви готвят.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Идва в повече, да, прав си. Но трябва някой да се опита да компенсира ненужните мрънкачи в този и много други форуми. Все пак сте талантливи в бълването на злоба.

17

До идва в повече

преди 3 месеца

Глупости, Мъск е руска матрьошка.

16

Идва в повече

преди 3 месеца

О.лигофрена от ЮАР Мъск всичко измисля, тоест каквото му кажат от ЦРУ и НАСА! Този идва в повече - лекар, IT специалист, Космонавт, Автомобило производител, Соларен магнат, Жепеец.... и още и още!

15

Анонимен

преди 3 месеца

По-интересното е, че изкуствен интелект може да управлява въпросния индивид както мишка управлява компютър.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Изглежда като да върви добре проекта. Дават надежда на хора, които имат сериозни здравословни проблеми и. комуникацията с тях е почти невъзможна. Нека си спомним за Стивън Хокинг. Преди да плюете си помислете, ако изпаднете в неговото състояние дали някой ще ви дари такъв компютър и технологии за да можете да комуникирате със света. Апропо доста е скъпичък и трябва да си заслужавате инвестицията. А подозирам тук няма алтернативи на Хокинг. Та, надявайте се да успее за да не ревете някой ден!