24

Анонимен

преди 6 месеца

До 22 През 1997 когато не беше в НАТО и ЕС по добре ли ти беше с 2$ заплата и руснаци изкупуващи България?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя човек е прекалено *** за да направи каквото и да е

22

Анонимен

преди 6 месеца

До Царя е голСега ЕС ни превърна в "НИКОЙ" на балканите. Какво хубаво се случва в България от как сме в ЕС. Каква икономика имаме от както сме в ЕС, какво е образованието ни от както сме в ЕС. Мафията завладя ли България от както сме в ЕС. Нямам против Европа, ние сме част от Европа, но сме толкова далече от "западна държава", че даже не няма нужда да се коментира подобно определение.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Ква армия? Кво ще пази тая армия? На рундьо заплатата и на копейкин къщата?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Направи нова партия и махни селяните от Възраждане от парламента и ги научи на уважение към Българските институции като им издаде прокуратурата условни присъди за обсебване с цел имотни измами!

19

Анонимен

преди 6 месеца

На Корнела и баце кандидата.

18

Айде,Радев!

преди 6 месеца

Пускай проект номер 3! След Пропаднали П0дл0ги и Бг Вгь38ход е време за нещо свежо!Например за полк. Ши3оМарков или Руди МЕЧоноско... А може и алтернативното БСП с Майо Манолов и пик***ещия във фонтани Румен. Айде,че в парламента е скука,вече няма интрига, свинШиши се размагнитва,Буци и Кики изпълняват,Мравояда си рови усърдно в хобота,а леля Корни почти унищожи БСП.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Хайл Гьобелс Денков и фермерът на кокошки Хайнрих Химлер Тагаренко! Ще създадем непобедима армия от *** и милиони щастливи *** ще крякат победоносно "Гьобелс! Гьобелс! Гьобелс!"

16

Анонимен

преди 6 месеца

Рундяев моделнизацията на армията я разбира като Зеления, да има повече джипки да събират пушечно месо и да го пращат на талази

15

Царя е гол

преди 6 месеца

Най-страшното е, ако Русия е избрала да подкрепя бивш военен за президент с цел да направи военен преврат в някакъв момент и да ни тласне към Русия. Страшно е, че нашия президент вярва в някакъв руски мираж и не вижда подкрепящите я държави като Сърбия, Куба, Северна Корея, Иран! Тоз човек акъл има ли? Сляп ли е? Това ли иска от нас, да ни превърне в Беларус на балканите? Като видя един да емигрира да работи в Русия и да се върне с пари, като видя нашите циганскироми да бягат там за по-добър жив

14

Германов

преди 6 месеца

Кой издава Смъртните присъди в България!? Убиват ме в Бобов дол за писане срещу политиците Бойко Борисов и Иван Гешев!Полицаи ме убиват в Град Бобов дол! Мирослав Германов

13

Хр. Грозев,Belingcat

преди 6 месеца

ПП 3-ти Март ще получи същият процент както Президента на изборите, т е МНОЗИНСТВО в НС! Ще ви изметем всичките, ББ, Мустафата, Асен и Кирето! Вън от България по островите с краденото/Ако имате късмет/. А тези тук, драскачите потомци на Ловните дружини, а, вас ще ви последва съдбата на Зеления просяк и Украйна!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н Президент, с нетърпение чакам да Ви свърши мандата!

11

На Радев му е лесно!

преди 6 месеца

Стои злобно изправен, платен да поддържа руската пропаганда! Пътува на държавна сметка, а взима 15000 лв. заплата и може би все още 3400 лв., ако след първия му мандат не са му я увеличили! Защо да не се опива от възможността да се прави на велик самодържец!

10

анонимен

преди 6 месеца

Предател !

9

През Антените

преди 6 месеца

Пусни честоти от 5 Херца и няма да има Армия и хора ! По зле е от Атомна бомба!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Каква армия бе мушмурок... тази която бяхте оставили на по 600лв заплати ли?

7

Пирил Кетков

преди 6 месеца

само тъй румба! газ да пиикаят посерковцитее жьлтопаветници! raня знай!

6

Зозо

преди 6 месеца

На Рундю - руснака даже поляците му се подиграха и му пратиха 1 /един/ двигател за скрапът МиГ-29 :)))))))))))))))))))))))))))))) Летят ли миговете Рундьо??? Ааааааа, до май месец тази година им е ресурса, а? После можеш да си сложиш един Миг-29 в двора в Славяново да си играеш с него. Б***kлyk!!!

5

Радев е за мафията

преди 6 месеца

В Конституцията няма такова нещо като "Ротация" , единствената цел е Борисов да дойде на власт и да убива пак Българи !Абсолютен позор сте!