203

Анонимен

преди 4 месеца

Произхода му е Република Южна Африка. Много е прозорлив.

202

Анонимен

преди 4 месеца

Човека е много интелигентен за американец! Сигурно има и други корени , че там рядко умните хора са и човеколюбци!

201

Анонимен

преди 4 месеца

Aa! K'o 'тaнa?

200

82-ОМБР

преди 4 месеца

До 206 Айде сега,ама обективно,русията колко е напред(ако е),и колко е загубила,а също и ще загуби?

199

Малко за политика

преди 4 месеца

Докато САЩ считат, че печелят от войната в Украйна, тя ще помагат тя да продължава. Засега някои в САЩ печелят. Милиардите долари, които правителството дава на Украйна всъщност ги получават фирми от оръжейният бизнес на САЩ. Все още има съюзници на САЩ, които подаряват оръжие, но това няма да продължи дълго. Кой губи? Данъкоплатците в САЩ, защото парите се харчат за оръжие, а не за социални програми, и народът на Украйна, който всеки ден дава загинали на бойното поле.

198

Анонимен

преди 4 месеца

Ако няма какво да правиш с жалкия си живот, не ни го натрапвай на нас...

197

Анонимен

преди 4 месеца

60% от американците са програмисти. Така ли?

196

Христо

преди 4 месеца

60 милиарда за САЩ са изключително малко пари. На някой от другите държави могат да му се сторят много, но един американец работещ като програмист печели по 200 хиляди долара на година още на 21 години, като на 35 вече спокойно е стигнал заветните 4 милиона долара инвестирани на борсата, които ще му позволят да не работи до края на живота си. Всъщност 60% от американските семейства имат между 4 и 12 милиона долара спестени и инвестирани.

195

Анонимен

преди 4 месеца

Мъск да си гледа марсианците и да не коментира неща от които не разбира.

194

Сата НАТО

преди 4 месеца

Щатите и ЕС се надлъгват кой да плаща, а Просията се надева да паднат на коча топките. И междувременно яде бой като магаре у чужд бостан.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Одеса да се върне на Русия! И тогава преговори

192

Анонимен

преди 4 месеца

На вниманието на Урсула ф дъ Лайън! Можеш ли да четеш инфантилна фурно!

191

Анонимен

преди 4 месеца

С войната се излъгаха рези които си мислеха, че Русия може да бъде победена без авиация и достатачно оръжия. Това е абсурд и няма как да се случи, сигурен съм, че и американските военни са го знаели. Освен това Русия разполага с още около 430 млрд$ резерви на РЦБ и НФБ(Нац. Фонд Благоденствие), без да броим 300млрд.$замързени.За две години война резервите на РФ са намалели с около100 млрд.,което значи, че, ако харчи със същите темпове, може да воюва още 8 години и тогава ще е на 0.

190

Хм

преди 4 месеца

Всъщност, ако конфликтът се замрази при сегашното положение или дори руснаците да завладеят всичко до Днепър(но не и повече!), то за САЩ това е напълно задоволително-тогава ще имат до границите на Русия заклет неин враг, съгласен на всичко което му заповядат. Обаче ако Русия разгроми тотално Украйна, то естествено ще е американски провал.

189

Анонимен

преди 4 месеца

Почвам да си мисля;че не е зле това ,което казва таварищ Маск.Онази интелигентно-силна,-без загуби,ядрена держава ,ще се опияни още повече и утре я чакаме пред Берлин;след 2 дена,в Лондон.На път за Лисабон.Може и у нас да се отбие.Нека видим нашите боршаджии ,ленивият и лицемерен Запад .Що само Украйна да плаща,няма смисъл...

188

Анонимен

преди 4 месеца

Звучи грозно, но най всеки ще извлече дивидент от войната. Единствените които които загубиха катастрофално са Украйна и ЕС. За ЕС не е чудно, той е вечния губещ, място за всякакви експерименти и катастрофи. Ние сме част от това и за нас не е хич добре.

187

Съд пред Бога

преди 4 месеца

На такъв съд ще се явят и Кирчо и Кокора и Тагаренко, а и слабоумното членестоного Наведенков. Даже и Марчето Гаргамел няма да бъде пощадена. Нищо не е неграмотна и невменяема.

186

Бог прощава

преди 4 месеца

Руснак не прощава.

185

МекереСТАНското

преди 4 месеца

Правителство след приключването на конфликта в Украйна ще се явят на съд пред Бога.

184

Сата НАТО

преди 4 месеца

Мъск ще бъде ликвидиран. ----///------ Най-вероятно да - като всеки полезен иддийод-русофил. Всеки, който има глупостта да се изказва така, руснаците го трепят и почват да ривът, че Запада им ликвидирал човека.