43

aZ-ът

преди 3 месеца

Със сигурност НВО си е набило либерастията пропаганда в сериала. Но и гърците преиграват. Гледал съм много документални филми и във всички се казва , че Македонски е нямал проблеми да опъва и двата пола. Също си спомням как още в учебниците ми в училище имаше снимки на амфори и делви с рисунки на тях - голи мъже , възрастен и млад - ядат грозде един до друг и прочие. В елинската култура това е ОК , повечето са били бисексуални, ОК, няма лошо, ама аре само без да ми се правите на луди, а ?

42

една жена

преди 3 месеца

Елините не са признавали македонците за едни от тях, докато точно Александър не завладял Персия и не започнал да им праща товари със злато и скъпоценности, откраднати от персите. Той се е гърчеел и си е купил елинството буквално. Това е най-важният факт. А дали е бил обратен, няма как да се знае със сигурност. Това вече е предположение.

41

ОТГОВОР КЪМ '35

преди 3 месеца

".....Има само един български цар, ПEДEPACT, в цялата ни история....." ДА, ТАКА Е! И ВСИКИ ГО ЗНАЕМ КЙ Е - ЦАР ФЕРДИНАНД САКС-КОБУРГ ГОТА! ПАДАЛ СИ Е ПО СНАЖНИ, СИНЕОКИ, РУСОКОСИ, МЛАДИ МЪЖЕ! Е, ДЕ, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ПО ЖЕНИ!? САМОПРЕДЛОЖИЛ СЕ Е ЗА ЦАР НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ВЪВ ФОАЙЕТО НА ОПЕРАТА, А В ПУБЛИЧЕН ДОМ!(Това е за тези, които не са наясно с историята ни! роден е н 26.02.)!!!

40

Гоце

преди 3 месеца

Чета и веднага се сещам за един виц: Седят си Нане и Вуте и коментират историята. Нане: Казват, че гърците измислили секса!? Вуте: Може и така да е, но добре че са били римляните, да прибавят и жените към него!!!

39

Анонимен

преди 3 месеца

С кого не са се подиграли вече Дисни и нетфликс? Едва ли някога ще платя отново за техни филми. Тези разбиха мозъците и душите на няколко поиколения деца. Не само аз мисля така.

38

333

преди 3 месеца

Гръцкият парламент нали прие хомо-браковете?!? Тогава за какво се жалват разни министри?

37

Некъф

преди 3 месеца

Нетфликс взеха да прекаляват с джендаризма!

36

Олимпий Панов

преди 3 месеца

И ко забраниха ли го?

35

Grom

преди 3 месеца

Не е проблемът дали е бил или не е бил гей, би и т.н. Проблемът е, че в 21 век има кухи черепни кутии, които си избират от историята само каквото им хареше. Путин, защитника на православието, е нападнал православна страна и и пратил там войници-мюсюлмани. Обаче пропагандата работи.Човекът е обичал. Бил е велик. И е обичал силно. Велико. Какво ти пречи, че се показва, че е обичал човек от същия пол? Тогава Християнство въобще не е имало.Теб някой кара ли те да го правиш? Не. Ами тогава?

34

от нетфликс

преди 3 месеца

никой не отрича че Александър е бил велик пълководец , това че е бил и гей не омаловажава победите му . гърците от кво са недоволни , за кво скачат ?! в древна Гърция и Римската империя хомосексуалността , педофилията , брак между майка и син , между брат и сестра и т.нт. е факт научно исторически доказан . така че да не беснеят .

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 35 - Не знам за такъв. Ти откъде знаеш? Кой е този?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Има само един български цар гей в цялата ни история.

31

Дедо

преди 3 месеца

Според мен Александър,не е това за което го представят. Идеята за поход срещу Персия е на баща му. Войниците са обучени ветерани на Филип. Реалния командир срещу Персия е стария ветеран Парменион. Александър е бил един комплексиран от баща си ге*й , който е станал известен ,благодарение на бойците и генералите на истинския мъжкар баща му Филип.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Днешните гърци имат общо с Етиопия. В България има райони, в които произход от траките имат до 85% от хората, чиито тленни останки от средновековни некрополи се подлагат на изследвания.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Александър Велики е бил северномакедонец - затуй има паметник у Скопие :)))

28

Галин Костов

преди 3 месеца

Защо беснеят след като само преди броени дни легализираха гей браковете? Сега обикновените гръцки мъже могат да живеят така както техния кумир Александрос Мегас е живял пре време на походите с Хефестион, а впоследствие във Вавилон и с любимия си танцьор Багоас. За древногръцкия педераcтлък има томове историческа литература.

27

Калигула

преди 3 месеца

Трябва да се изучава в учебниците. По дро бно.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 27. Има и книги и книги. Явно не си чел тия които трябва. Има и книги за извънземните нали ?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Не бъркай Самуил със Симеон бе историк такъв.

24

Анонимен

преди 3 месеца

26, ' Ти откъде знаеш ? Да не си живял по това време ?' -- чел съм повече от една книга, за разлика от вожда ти