88

Учител

преди 3 месеца

Всеки ден уча децата ви да мразят режима на Путин, партия Възраждане и да обичат запада.

87

Хунка

преди 3 месеца

До Споко-----Хитлер измете руснаците до Москва, и добре че бяха англосаксите, днес руснаците да не карат мерцедеси и бмв-та

86

HeinrichHimmler

преди 3 месеца

Допреди месец се говореше колко добре окопани са в Авдеева украинците и как няма да загубят града. След като руснаците го превзеха при това без много усилия, медиите почнаха да говорят колко слабо защитен бил града

85

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен, пирова победа няма да има за никой. Светът преди две годни се раздели на две - такива които ще следват западния модел на демокрация и останалите.

84

Хунка

преди 3 месеца

До Анонимен-------защото съотношението на загубите беше 1:7 и укрите това ги устройва.

83

Анонимен

преди 3 месеца

от форума на Дойче веле - преди 19 часаТе загубиха стратегически "незначителния град", дори той беше незначителен, след като беше превзет от руснаците, най-вече защото руснаците са *** и няма да използват супер укрепен град като допълнителна база за операции. Още по-смешното е, че "експертите" казваха, че украинците убиват 13 руснаци за всеки изгубен войник, но трябваше да отстъпят, защото руснаците бяха с предимство 5 към 1. Което, ако не сте западен експерт и имате минимални познания по математика, бихте разбрали, че всички руснаци ще умрат, атакувайки града, преди половината от украи

82

Анонимен

преди 3 месеца

Щом Авдеевка е била толкова разнебитена, защо тогава укрите до последно я бранеха с цената на хиляди загинали на ден?

81

Споко

преди 3 месеца

Абе, хора...трябва ли да минат 2 години и хиляди жертви, че да е ясно: НЯМА КАК Украйна да победи!!! То Хитлер влиза в СССР с 3 милиона армия, въоръжена до зъби, стои 2 години и го измитат до Берлин... Кво ги вярвате тия глупости... Те в Украйна да се молят да не стигнат руснаците до Полша, че тогава.... Това е цирк и цинизъм! И ние естествено пак на страната на битите.... Толкова ли не четете история и не виждате истината!!!

80

А ТАГАРЕНКОВ

преди 3 месеца

КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА

79

Боби

преди 3 месеца

До 777131 Хорица погледнете състава на Черноморкия флот във Википедия. И това е остаряла информация. В списъка реално не са включени патрулни катери.

78

експерт

преди 3 месеца

До ШишоСАЩ не воюва с Русия,а изтощава Русия за сметка на Украйна !САЩ нямат жертви и харчат минимални за тях средства !

77

Анонимен

преди 3 месеца

То тя Мариинка е превзета още миналата седмица.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Защо България помага на фашистка държава като Украйна, а не помага на Русия, която ни е освободила?Успех на руската армия!

75

777131

преди 3 месеца

Егоистично е, но проблемът с Донбас не засяга България. Това което засяга България и може да навреди зверски е Черно море. Докато украйна с помощта на ингилизите прави пумпал от черноморския флот всичко е горе-долу под контрол. Неприятно ще бъде ако тръгнат пак към Николаев и Одеса , в този случай Молдова и Приднестровието идват наред и ако наистина американците не се задействат е възможно наистина СССР да се възстанови, но този път със столица Виена примерно. По-лошо ще е ако тук минава фронт

74

ха-ха-ха

преди 3 месеца

След предстоящото ново контранастъпление ,Уссрайна ще отстъпи на нови по-добри позиции ,западно от Лвов.Наркоармията на Зельо ,подкрепена от келявото НАТО и непобедимата краварска армия се подготвят усилено за предстоящите победи.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Пет лъча, които щели да отидат към Маринка ... Нонсенс. Защо към, след като Маринка от миналата година е под руски контрол? Керемидчийска логика.

72

Анонимен

преди 3 месеца

това което е написано в статията го написаха едно към едно както беше при бахмут. 1г люти битки и накрая ами то всъщност за украйна това място нищо не значи. Очаквам да прочета същата статия като преминат през Киев - ами то тоя град така или иначе не представлява никакъв интерес за Украйна така че важното е зелю да смуче кинти от ЕС

71

неразбрал

преди 3 месеца

Къде са елитните укропски части ,обучени от страхотните натовски инструктори?След 2 години обучение ,колко от тези 100-150 000 фашаги има на фронта?Да не би всичките да са утилизирани от руските доброволци и обикновени затворници?

70

Анонимен

преди 3 месеца

За България лошо говори фактът, че такива Керемиди са заемали пост бивш зам.-министър на външните работи. Калпави експертизи и амализи.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Загубиха войната и сега се чудят как да признаят .Започнаха вече такива статии