182

Митев

преди 3 месеца

"43% се трудят, има и висшисти" Значи 57% лежат на наш гръб и смучат помощи.

181

Анонимен

преди 3 месеца

В университета в моята група имаше р0мка, завърши защото й помагаха, но си беше тъппо парче. Просто някакси се открояват, колкото и да не ги дискриминираш. За работници сиггани не ми говори! Преди години съм виждал строителни работници, явно били в КЕЧ-а в казармата, та някои наистина добре работеха обща груба работа, като шпакловка на стени, но промишлени помещения, а не нещо финно.Иначе повечето са адски мързеливи и нямат никакви трудови навици, дори най-елементарни. Не бих дал на такива нищо

180

gogo

преди 3 месеца

ДЪЛГООПАШАТА ЛЪЖА!!! По времето на Хан Крум щях да ти отрежат езика за подобни словоизлияния!!!

179

от КАРЛОВО

преди 3 месеца

ДО МЕН ИМА 3 КОНТЕЙНЕРА ОТ КОИТО РОМИТЕ ПОСТОЯННО ОБИРАХА НЕ САМО ДЖИЛЯЗУ А и ВСИЧКО ДЪРВЕНО, ЗА ДА СИ ПАЛЯТ ПЕЧКИТЕ >>> ОНЯ ДЕН ГЛЕДАМ ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ ПЪЛНО С РАЗГЛОБЕНИ МЕБЕЛИ, ДЪСКИ, ЛЕТВИ > никой не ги взима ЗАЩО ! ПОПИТАХ ЕДИН ПОЗНАТ РОМ > ЦЯЛАТА МААЛА СА СИ МОНТИРАЛИ КЛИМАТИЦИ > каза ми той

178

преди 3 месеца

Аз защо не ходят на училище? Или и това е мит? И ако не са ходили на училище, какво работят в момента тези 47%? От тях колко са вишисти?

177

герб

преди 3 месеца

До БЕЗ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ..... Не е демократично , нариуават се европейските ''ценности'' !

176

Анонимен

преди 3 месеца

Ценоразпис :Продажба на шофьорска книжка --- 2 000 лева !Защо в България , няма осъдени , за продажба на КНЖКИ , изпити , дипломи , и последно , за ТИТЛИ ... България е на 1-во място на глава от населението , по брой на ''АКАДЕМИЦИ'' , ''ПРОФЕСОРИ'' И ''ДОЦЕНТИ'' ,.. за съжаление по върховете , САМИ СИ ПРИСВОЯВАТ ТИТЛИ . Сега разбрах че имаме още четирима ''генерали'' , явно като Атанасов , Баце , и подобни нямащи си хабер от понятие за титлата ''ГЕНЕРАЛ'' ??!?!?!?

175

РОМКИТЕ НЕ РАБОТЯТ

преди 3 месеца

НЕ ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ, А ЗАРАДИ ПРАГА В БРУТО ЗА ДЕТСКИТЕ > АКО РАБОТЯТ НА ТРУДОВ ДОГОВОР ЩЕ ИМ СПРАТ ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ > имат доход бруто

174

БЕЗ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ

преди 3 месеца

ЗА МАЙКИ КОИТО НЯМАТ 18 г., БЕЗ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ и НЯМАТ ТРУДОВ СТАЖ

173

СПРЕТЕ ВЕДНАГА

преди 3 месеца

ПРЕСТЪПНИТЕ МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ И ПОМОЩИ ЗА МАЛОЛЕТНИ И НЕ-ПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИ > ЗАРАДИ ТЕЗИ СЛАДКИ ПАРИ ОЩЕ НА 12 ГОДИНИ РОМКИТЕ ПОЧВАТ ДА РАЖДАТ> НЕ УЧАТ, НЕ РАБОТЯТ И НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ

172

да ама не

преди 3 месеца

о измами от всякакъв род сте първенци -телефонни, къъм работодатели. Прародината ви Индия и те са като вас. Ту американците, ту евросъюза, ту Руснаците - все ги ментят.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Аз ли живея в друга държава??? Единствените роми, които "работят" са онези лелки с метлите, които уж почистват улиците и работниците по строежите. На чистачките общината им плаща осигуровки и други, но работещите по строежите работят на тъмно... Общинарите не са доволни от работата на чистачките, строителите от работата на ромите по строежите, но за тази работа няма желаещи... И, хоп от НПО-то ни убеждават, че най-работни в България били ромите. Да се смееш ли, да плачеш ли?

170

Анонимен

преди 3 месеца

Статистиката в Бг е измама , според ''статистиката'' и преброяването , този етнос е 400 000 , но на практика е над 1.4 млн. !Така че , над 1.4 млн. , са на издръжка на държавата в ПЪЛЕН ОБЕМ , НЕ ПЛАЩАТ ЗА НИ-ЩО !

169

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Борисов е българин. И Пеевски е българин. И Гешев, и Пепи Еврото, и Нотариуса, и Георги Първанов, и Румен Радев и още и още. Каква е файдата от тях? Или дай да сметнем щетите причинили на държавата.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Държава не се строи със социално слаб народ , а пък този етнос , ДЪРПА ДЪРЖАВАТА НАЗАД !Защо в Словения няма ц...ани ?Защото там законите ВАЖЕЛИ ЗА ВСИЧКИ !

167

Анонимен

преди 3 месеца

Статия по препоръка на Джopдж Copoс.

166

Анонимен

преди 3 месеца

''ТЕ'' имат само права , нямат задължения !

165

Да бе

преди 3 месеца

То за кражбата, организацията на проституция , ало измамите и другите специфични за ромите дейности също се изисква време и усилия така че работят но какво това е въпросът.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Платен електорат на герб , отглеждан САМО за избори !

163

2

преди 3 месеца

ТОВА СА МЪРЗЕЛИВИ ХОРА, НА КОИТО ВСЕ ДРУГИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ