45

Боби

преди 3 месеца

До Чиба ! Светия може ли да бъде ПРЕДАТЕЛ? Защото Навални насъска 15-17 годишни хлапаци да протестират срещу властта като им беше казано европейски съд, обезщетения и прочие... Но реално ги оставиха сами да ги мачка системата... Какво оръжие навлиза в Ъкрайна? Само в тестови бройки да се оценят характеристики им.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Майната му на запада, бе Песков. Ако щат. Свикнали са да действат от позиция на силата. Вече не им се получава. Майната им.

43

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А вашите действия, песок? Те какви са? А/

42

Анонимен

преди 3 месеца

До 30.Какви "лири" свирят в главата ти,какви гайди??? И този рефрен " Как 8 лет дамбили Бомбас"? Руски независим екип(!) през 2021 прави разследване по тази тема и се оказа,че за 8 г. насам от 2014(анексията на Крим) двете страни при обстрелите са дали около 3200 жертви ОБЩО ,като през 2019 са били 14,през 2020 - 6,а 2021- 3... Мало*мник!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам, но на запад чужда ли им е думата дипломация или хич не са чували. Ама ако се разчуе, че никакви санкции няма, а се купува през трети и десети страни и всичко е в пъти по-скъпо, а? Наивните германци вярват, че Путин е виновен, че заживяват все по-бедно.

40

До запада

преди 3 месеца

А какво стана на запад когато хората влязоха в Капитолия със искания и знамена, всичките протестиращи бяха издирени, и обвинени в различни престъпления. Всичките са един дол дренки, и исток и север и запад и юг. Просто машината работи по един и същи начин, тя затова навсякъде е еднаква, крифща се зад различни имена.

39

Това

преди 3 месеца

Че украинците са фашисти е само за руснаци в путинова Русия. Фашисти са болшевиките руснаци. И това е от 1939 при подписването на пакта с Хитлер. Но още по смешното е че те са измислили и приели фашизма много преди това. Сега фашистите търсят фашисти, а те са навсякъде в Русия. По лошото е че те са фашисти и за собствения си руски народ. Лагери, погром срещу всеки които не е фашист, и страх за всеки руснак. Бой по тази година руска фашистка ***.

38

:)

преди 3 месеца

Е, то е ясно - разплакал се е.

37

Анонимен

преди 3 месеца

И пак дипломатично изказване. Кажете им го право в очи-вие на запад сте ***.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 36. Кви са тия политически убийства ?

35

Анонимен

преди 3 месеца

За Русия е неприемливо някой да реагира на политически убийства, а за запада са неприемливи политическите убийства.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Тц,тц. Умирайте бе кой ви пречи ?

33

Тц,тц

преди 3 месеца

Ама и тези в Кремъл си нямат еша! Неприемлива реакция? Ами хайде всички да умираме неочаквано, от тромб,от внезапен синдром ..Обаче всички,а не само опозицията!

32

Анонимен

преди 3 месеца

До а реакцията на путин. А ти откъде разбра на какво реагира ? Големи сте шарани бе.

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 35. Ти откъде разбра ?

30

а реакцията на путин

преди 3 месеца

била широка ульбка...това само психопат може да го направи....

29

Анонимен

преди 3 месеца

Какво толкова - джуджето уби поредния си противник

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Този 34. Съвсем сте изпърдели бе. Това е говорителя на Кремъл, тоест изказва не само своето собствено мнение. Откъде ва намират такива бе ?

27

Този

преди 3 месеца

Ако не говори така ще го я тронната или ще го гръмнат. Страх ги е болшевиките, не им минават вече номерата. На всички е ясно че добрия руснак е този когото го няма. Често се чува Путин Путин а аз все си мисля за майка му. Бой по болшевиките навсякъде и със всички сили и средства. Този път трябва да спрем истинския фашизъм, руския!

26

пфффф

преди 3 месеца

Кремълски психопати..........