23

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Първо прочетох в България,после си сложих очилата!

22

Анонимен

преди 3 месеца

А нашите социалисти кога смятат да предложат нещо такова у нас?Народът ни е свикнал да го лъжат, така че да видим дали ще има смелчага да се осмели поне да го запомнят !

21

Хехе

преди 3 месеца

А тука робите за колко климбарят?

20

Перниканец

преди 3 месеца

Eпа айде. Се отнекъде требе да се почне. Това е резонно като за начало.

19

Име

преди 3 месеца

И за Великобритания говорят за четири дневна работна седмица, но със запазване на работните часове от пет дневната работна седмица.

18

Cpt. Willieam Lynch

преди 3 месеца

А тук Кокор се чуди със кави нови десятъци и кръвни данъци да стриже народа! Иначе сме европейци, но само когато трябва да затваряме централи и да спазваме конвенции. Гетото на Европа сме и трябва да я напуснем спешно, докато не са ни затрили както и турците не успяха!

17

Има решение

преди 3 месеца

До Крият безработица Ходи в Русия там всичко е тип.топ, тяма да имаш данъци, няма да храниш украинци и араби ще работиш само за себе си и ще трупаш пачки и кюлчета злато като Крез.

16

Да допълня...

преди 3 месеца

До Парадокс Бг 8 Тези чужди големи хранителни вериги за какво мислиш че са дошли у нас ? Не е да ни хранят , а да печелят.Собственика на Кауфланд и Лидъл е най богатия човек в Германия.

15

Заплати и стоки

преди 3 месеца

Според заплатите и качеството на стоките. Има шампоан за бедни 2.50 лева има същата марка за богати , примерно Мадрид -6 евро. Една и съща марка, нямат нищо общо в съдържанието, на едното пише произведено за Македония България Сърбия, на дългото пише произведено за Франция, Белгия, Испания, Холандия. Има и за бедни - *** и за богати качество. Кой - както си я нареди. Това е един шампоан, представи си за храна продуктите...

14

Анонимен

преди 3 месеца

Самата идея за минимална заплата е соц. ЕС се превръща в един соц. съюз пълен с амуджи и всякакви други пингвини, които реално живеят на издръжки и социалки. Копейки некопейки, политиките на най-високо ниво напомнят комунистическите идеи

13

Крият безработица

преди 3 месеца

Аз имам постоянно предложения за работа в Германия основно, но и Австрия. Прави ми впечатление, че освен сумираното работно време, което е практика и тук, предлагат и други уж предимства. Масово предлагат 35 часова работна, което намалява и заплатата. Данъците са огромни, като за неженени са още по-високи. И какво излиза? Местните заминават за Швейцария и САЩ, където печелят повече, а аз да работя и да ми взимат 40% от дохода да хранят някой арабин или украинец? Немците не искат и те затова!

12

до Мнение

преди 3 месеца

С тези 2800 евро в Белгия си за никъде. Цените там са много, много високи.

11

Ръботодател

преди 3 месеца

И е България може да работите на 4 дена пък ще ви плащам като за 4 дена.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 6 Защо в България са ниска доходите? Много е просто, защото бяхме 45 години под люто руско робство, пък и след това не можахме да го отхвърлим нацяло както направиха в Полша и Че Чехия.

9

Анонимен

преди 3 месеца

С тези 2800 евро в Белгия си за никъде. Цените там са много, много високи.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тоест за ниските доходи са виновни само и единствено политическата класа .Която класа нагло ни казва , че трябва да се готвим за война . Такак и така ви ограбихме и нямате пари , какъв е проблема и да ви изтребем , това е в главите на политиците .Бесен съм .

7

Парадокс Бг

преди 3 месеца

В България Кауфланд, Лидл, Билла и Метро дават мизерни заплати на българите, докато в техните страни взимат в пъти повече. Дискриминация и унижение за българите!

6

Вещ

преди 3 месеца

България няма да се "оправи". По-зле ще става. Кораба потъва вече е на 2 км дълбочина и дъното не се вижда. Най - вероятно БГ потъва в района на Мариянската падина. И там ще остане за дълго.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Абе какъв е този ЕС ? Каква е тази политика в България ? Защо в България ни държат вечно с ниски доходи ? Какво толкова им пречим на политиците ? Направо ми идва да изравня всичко със земята и да почнем наново и минимум с 2000 евро заплати като в цяла Европа .Каква е тази подигравка с българите . Не сте ли гневни ?

4

Мнение

преди 3 месеца

В Белгия взимат 6 пъти по-голяма минимална заплата, после се чудят защо младите бягали от България! Мизерабъл Бг!