19

Така е

преди 3 месеца

Най-евтино се живее във Враца, така е. За това всички са се втурнали натам, защото живота е евтиния и приказ. За това и там няма нито 1 обезлюдено село. За това и там хората карат най хубавите коли и живеят в палати. Пного по хубаво отколкото да речем напълно произволно .... в Банкя.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Пловдяф е аграрен и чат пат индустриаленг град . Пловдяф е просто един голям град без туризъм.Точка

17

Анонимен

преди 3 месеца

Това някакъв майтап ли е!?Първи април е далече,бе...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Политическата класа от последните 30 години е виновна за ниските доходи на българите .Само те , и никой друг. Дойде ли времето да си понесат отговорноста или ще ги изтървем са крадените пари по островите ?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Носете со лекар, зъболекар, може и автомонтьор. Ние нищо нямаме, ама е по-евтино.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ай са сменим с някой софиянец. У Малко Търново съм.

13

Анонимен

преди 3 месеца

когато минавам през враца си купувам нещо от един супермаркет , същото това нещо е с 3-ри пъти по- скъпо в София ....

12

_|_

преди 3 месеца

Само дето качеството на продуктите У Враца е по-ниско. Иначе, да "по-ефтино" е.

11

Анонимен

преди 3 месеца

На копейките навсякъде им е скъпо. Тролската заплата в рубли не стига дори за сметките!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Защо само коментари ,така няма стане .Трябва изправяне на гърбове и глави.Защо ги търпим тия гладни кучета ненаядени незнам.Ем виждате ,че вървим на зле и на изборите пак тях.Решението е бой,затвор ,и нови избори но за такива които милеят за България,а не крадци.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Coфия e ocтpoвa на cъkpoвищaтa, nълнo e cъc златни нyжници...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Най евтино се живее в чужбина , защото хората имат покупателна способност на парите си .Тук при нас ни прецакват с ниски доходи вече 34 години .Голата истина

7

Българка

преди 3 месеца

За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде разрушен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

6

Икономист

преди 3 месеца

Информацията е изключителнополезна за депутатите, политиците и техните лидери. На тях все не им стигат заплатите. Да отиват да живеят там, понеже е най-евтино. Честита 2024 г. Дори и управителят на БНБ трябма да се премести тнам, заедно със сградата им на тези от народната банка. Састо и с правилата им за влизане в нея. Честита 2024 г.

5

Факт

преди 3 месеца

Нова Екотакса скоро и за горивата плюс левче......Да Ви е честито роби.

4

Хасан Бабикян

преди 3 месеца

За да се получават високи заплати, услугите, които продавате трябва да са скъпи. Ако си продавате труда евтино, ще сте бедни. В западна Европа заплатите са високи, не защото някой иска да плаща повече, а защото хората не работят за без пари, като *** тук.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Променете заглавието, на най-евтините съществуват...Най-богатите, живеят.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Как точно по-евтино се живее във Враца или в друг град, не в София? Вероятно веригите, като Била и др. продават един и същи артикул на по-ниска цена или как. Сирене от дадена марка е с една цена в цяла България, месото във веригите е с една цена в цялал Българяи. То ва важи и за другите вериги, за бяла ичерна техника, за ремонти и т.н. Как по-точно се живее по-евтино? Мизерства се повече, но по-евтино как става?

1

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ВЪВ ВРАЦА СЕ ЖИВЕЕ???????????????????