45

Атмаджа

преди 4 месеца

Когато някой държавен служител говори пред медиите вместо да си върши работата,това не е сериозно.Управниците и държавните служители се избират,за да защитават интересите на обществото и то главно на почтените хора.Никой политик няма правото да казва:"Проверете еди-какво си".Гражданите нямат властта и силата да се занимават с разследвания,прикривани от хората по върховете.Управникът и служителят затова е избран,а ако не се справя,следва да бъде сменен.

44

НЯМА ПРОМЯНА !

преди 4 месеца

ПРЕЗ КОМУНИЗМА БЕШЕ СЪЩАТА МАФИЯ ! ! !

43

Гризел

преди 4 месеца

Съдийката да немълчи,а да каже коя е приятелката й и кой я заплашва.Делата на тъмнината трябва да се вадят наяве,а не да се прикриват.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Само да излезе някой да каже, че се бори с мафията, и всимки му вярват. Веднага готови и президент и цар да го направят. Пък след 3 месеца псуват, че и той бил същия. Много бързо вярва тоз народ нещо. От осанна до разпни го.

41

Ха-ха

преди 4 месеца

До Емигрант .Ей, плъх долен. Такива като теб взели си *** и заминали на майната си, да не се обаждат изобщо. Емигрирахте щото ви беше по-лесно да отидете на майната си за пари, отколкото да оцелявате тук. Сега сте най-големите родолюбци. Скатавате се там където сте и давате акъл. Какво ти свърши против тази мафия??? А... да. Пишеш в интернет и се напрягаш.

40

оракул на боб

преди 4 месеца

Само осем?Повече са,повече!

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 37Ченалова 2.И тази булка е семейно свързана с мафиотски кръгове. Поровете се малко из стари публикации.Не можела да прадстави доказателства, защото не й позволявали.И това съдия го казви, пред който страните трябва да представят доказателства. Тя как работи тогава в тая гнила система? За какъв точно казус са я заплашвали? Има все още и съвестни съди, които работят и мафията знае, че няма да поддата и даже не се опитва да им влияе. Обаждат се на тези, при които смятат, че ще мине

38

Мдааа

преди 4 месеца

Държавата ни е овладяна от престъпници и с тях трябва да започне истинска война. Да се разстрелват на място и без разправии. Ако има поне нещо живо в тези измислени БГ служби, да се събудят и да преминат към действие. Подозирам, че и те са тотално овладяни от мафията, щото всичко живо спи.

37

КУПУВАМ ПРОДАВАМ.

преди 4 месеца

ЧАСТНАТА ПАРТИЯ БКП, ПРЕДИ ТОВА ДЪРЖАВНА, СИ НАПРАВИ ЧАСТНИ: ПРЕЗИДЕНТА ПРОКУРАТУРАТА, МВР, СЪД, ДАНС, И ЧАСТНИ ПАРТИИ, СЪС СОБСТВЕНИЦИ: КОСТОВ, ДОГАН, КОПЕЙКИН, БОРИСОВ, НИНОВА, ВАСИЛЕВ - ПЕТКОВ, СИДЕРОВ, ТРИФОНОВ, ЯНЕ, БАРЕКОВ, СИМЕОНОВ, МАРЕШКИ.... НАРЕЧЕНО ПРИВАТИЗАЦИЯ.

36

Емигрант

преди 4 месеца

Много разсъждавате бе мишки,а кой е виновен за всичкия този политически буламмач ? Кой избра познати мафиоти да дирижират живота ви? Сега като гледам ще ви предложат скоро за някакъв министър друг много проsт хомосапиенс - Стоичков,от сутрин до вечер пълни времето с реклами по всички канали,даже и песен му композирали и реклами за хазарт има,мъчат го да бъде и артистичен,но той става комичен тъкмо за министър без значение на кое министерство ! С такива мушмороци много почтени ще бъдат заплашвани

35

Анонимен

преди 4 месеца

Двама тлъсти и еднн по-слаб от "сараите" мошеници са превзели държавата ни, стиснали са я за гърлото и грабят от където може обществен капитал. Докато тези са в политиката и са начело, държавата няма да я бъде - съагласни ли сте?

34

Анонимен

преди 4 месеца

А защо да не я гласят, тя поне е бита и знае какво да търси както казва българската поговорка, давам 10 небити за един бит.Вие какво искате мафията ГЕРБ-ДПС, Пеевски и Бочко да ви мазначат корумпе послушко а?Или такъв като Сарафов взел 100 000 от Еврото а?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка Промяна се използва за докарване на още по-големи отппадъци и крадци от другия отбор. Решението е, от САЩ и Западна Европа да приключат политическите карирери на Боко, Пеевски, Промяната, неофашистите от ДБ. Единствено отвън, както свалянето на Тодор Живков и Чаушеску, може да бутне Мафията в парламента и съдебната система. Пациентът България, с болки в съдебните органи и парламентарните органи, не може сам да се оперира и да изреже туморите на ГЕРБ, ДПС, Промяната.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Цариградска да бъде предложена за главен прокурор, друго спасение за България в момента няма!

31

Име

преди 4 месеца

Тази булка да не се прави на ощипана! Явно я гласят за някакъв пост!

30

Име

преди 4 месеца

Тази булка да не се прави на ощипана! Явно я гласят за някакъв пост!

29

Даа

преди 4 месеца

Цирк Дю солей пасти да яде!!!Навсякъде пълен цирк

28

Анонимен

преди 4 месеца

Успиват ни с разни клишета като "търговия с влияние", а то става въпрос за пари. Много пари. Тая "търговия с влияние" е яко кеширана, милиони са си раздавали/ крали/ изнудвали. И не е само в София, в цяла Бг е.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Прокуратурата очевидно работи предимно на частно, останалато е прах в очите, много е просто проверка всички съдии прокурори какви имои и коли имат и който (повечето) не може да докаже произход му се взима и се обявява аз съучастник на Марто Нотариуса.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 10 Русия поне Навални си имаше, у нас няма Личности, няма борци срещу корупцията по върховете, няма откроена личност. Само някакви фондове, НПО за имитация на дейност, уж правят нещо. Вдигат малко пушилка по медиите и заспиват.