45

Анонимен

преди 3 месеца

Предатели почитат друг предател?

44

Анонимен

преди 3 месеца

Избягалите руснаци виждат какво е да се живее в цивилизацията

43

Бг

преди 3 месеца

Как го жалят тоя гаден американски агент и цветнореволюционер платен !!! А колко са затрили онез и другите мълчат !

42

Анонимен

преди 3 месеца

Ще бъде голяма партенка да се окаже че Руснаците са излъгали и Навални си е жив и здрав ....

41

Дръжки,

преди 3 месеца

Руснаци! Маззни ....!

40

да

преди 3 месеца

запада и янките много рзтревожени - русия си взема югоизточна украйна, а полша, унгария и дори румъния тяхните населени области и за западняците...един с разширени вени и дисаги!

39

анонимен

преди 3 месеца

дрън-дрън! путин си върши историческата мисия да върне украйнината отново в руската империя, пък нека си дрънкат другите! кучетата лаят, кервана си върви!

38

Ss

преди 3 месеца

Събрали се 5 украинеца и голямо нещо правят!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е най-умният политик, който е имала Русия. А тези изглеждат не толкова умни.

36

от Ботсуана

преди 3 месеца

Знаете ли къде се намира улица Козяк в Йоханесбург?

35

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-22- То и другаря Сталин се е явявал на избори, едно време и ние ходехме на избори и БКП ги печелеше с 99.8% и всички знаем, които сме живели тогава, как се правеха тия избори. Знаем, че бяха пълно фалшименто, състезания с един кон. Айде малко по-сериозно, не пасем трева и цял свят знае, че изборите в Русия ВИНАГИ са фалшиви. Думите Русия, Избори, Правосъдие и пр. са напълно НЕСЪВМЕСТИМИ. Руснаците дори не разбират какво е това Избори.

34

Русопрост

преди 3 месеца

Русофила се търгува между 5 и 10 рубли на ден, но е абсолютно сигурен, че всеки човек които не е в поза русофил пред Путкаран е платен агент на Илюминатите. Вярва в кем трейлс, дистанционно управление на всички чипирани с ковид ваксина и всичко друго което се бълва от руските канали, но ако трябва да сметне на ум 2+2 всеки път получава различен отговор между 50 и безкрайност. Способен е да цитира аз съм пионерче на сън, но да каже какви са трудовите му задължения е отвъд капацитета му.

33

Русопрост

преди 3 месеца

Кратък анализ на мозъка на русофила: русофила е роб, той има само един господар и Путкаран е неговото име. Попринцип е най нисшата прослойка на обществото, кара европейска таратайка от 80-те най много 90-те защото 1000 лева за кола е нещо непосилно за него, работи най нископлатената работа защото за толкова му стига мозъка, но е на 1000% убеден, че реално трябва да е шеф, но злите хора гущери които управляват Илюминатите лично са се разпоредили на него русофила да не се дава шанс за развитие.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Това не ни плаши!

31

ХАХАХАХАХА

преди 3 месеца

Тия са руснаци колкото аз съм Ганаец

30

анонимен

преди 3 месеца

Чета коментарите тук и се изумявам. Какво е това разбиране, че ако е руснак/рускиня, то е задължително за Путин, ако е против него значи е украинец. Ало, нали уж според този "велик" мислител украинците са руснаци и значи трябва да го боготворят. Да, ама не! Дори рускоговорещите украинци са срещу този сатрап, който им срина страната и разруши живота. А и не са малко баш руснаците, които го ненавиждат, но се страхуват и просто си траят.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 26колко му е да се внесе отровата, дадена им от MI6 и да му я сипят в храната.)))Много тъ па теория, при положение, че това е силно охраняван затвор. Освен това на Запад живеят доста дисиденти от Русия някой от които редовно се изявяват против Путин в Ютубе.Мi-6 спокойно може да усмърти някой и да го лепне на КГБ, без да си бият труда да ходят в Арктика.

28

Нормалните хора

преди 3 месеца

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Предполагам българските служби следят изкъсо руската диаспора в България. Нищо, че са уж против Путин, не се знае от къде ще излезе заека-шпионин.

26

маалатъ

преди 3 месеца

Брейй..., многу народ съ събралу, бе!!! Я, 3+2, я, 5-1.... Тц,тц,тц... -)))))