252

Христо Христов

преди 4 месеца

Верно ли е , че корумпираното правителство на Путин нищо не плаща, но праща всички млади руснаци на сигурна смърт в окопите на фронта. , а в същото време синовете на фашисткия путински елит учат в САЩ , Великобритания, Германия.

251

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 261 Войната ще приключи на мига в който САЩианци и техните протежета спрат да пъхат гагата там където не им е мястото!

250

До261

преди 4 месеца

Прочистване на 400-500 милиона араби,и това ще го направят 4-5 милиона чАфуmи,така ли,абе вие наистина съвсем сте омагьосали?

249

Е то

преди 4 месеца

Авдеевка всеки може. Я путин да превземе Антверпен.

248

Христо Христов

преди 4 месеца

Верно ли е, че като румпираното правителство на Шолц и Бербок плаща 600 000 евро за непригоден за бойни действия транспортер APC на FFG, който струва 200 000? Верно е. Факт.

247

Анонимен

преди 4 месеца

И сига Ко,Жа си връщаме ли Крим или Жа лаем месеца?

246

Анонимен

преди 4 месеца

Снощи министър Шойги докладва на Върховния Главнокомандващ на ВС на РФ, че армейската групировка ''Центр" под командването на генерал-полковник Андрей Мордвичьов, напълно е взела под контрол град Авдеевка в ДНР.

245

Путин е най- смелият

преди 4 месеца

терорист на Русия избива всички политически опоненти , които са с вързани ръце или в затвора- Навални, Политовския, Немцов. Който каже нещо различно от Путин , му дават да пие полоний или новичок.

244

Мачкай, Вова!

преди 4 месеца

Вземай Одеса и край на войната!

243

Венелин

преди 4 месеца

Руснаците са напреднали с 8 километра, а "украинските герои" са отстъпили с 18. Толкова бързо бягат, че подминаха и следващите (след Авдеевка) 2-3 села.

242

Анонимен

преди 4 месеца

Абе оня понамирисващия дрогиран клоун да не си е глътнал езика,вече трети ден няма среднощни изявления за "победи" и тем подобни словесни оргазмии?

241

Защо

преди 4 месеца

Путинската фашистка хунта е обявила за издирване 3 българи

240

Колективът

преди 4 месеца

на путинските фашисти издирва 3-*** Българи. Путинските фашисти са набелязали тримата Българи за Сибир

239

Колективният Запад

преди 4 месеца

е по-лабав от колектива на путинските фашисти. Колектива на путинските фашисти изтрепва всички, които имат различно мнение от това на Главния Терорист на Кремъл- Путин

238

Сирски

преди 4 месеца

Агент на Путин!

237

Путин е най-великият

преди 4 месеца

Терорист на Азия. Международният криминален съд го търси жив или умрял за отвличането на хиляди деца

236

маалатъ

преди 4 месеца

Ами то и уСрана вчера го потвърди!!! -))))

235

Колективните козяци

преди 4 месеца

До Колективните жужаци Ние колективните козяци, сме умни и красиви, ходим колективно на прайда и колективно си правим други неща..Понякога каним руски шпиони, които ни колективизарт яко..

234

До244

преди 4 месеца

С малката но съществена подробност,Русия и руските активи си остават в ръцете на руснаците,за разлика от нашите които по"незнайни"си нам причини се оказаха в ръцете на мултинационалните капитали!

233

Колективните жужаци

преди 4 месеца

от Кремъл убиват колективно и методично руските млади хора във войната, която никой нормален руснак не иска. След началото на войната средната покупателна способност на руското семейство е спаднала с 20-30% и продължава да пада . Средният московчанин е по-беден от средния жител на Българската столица. Но за колективните кремълски жужаци това няма значение - те се милионери и милиардери с откраднатите от руския народ национални активи.