346

Силвена

преди 3 месеца

ПРОКЛЕТ ДА СИ малко злобно човече!Унищожаваш народа си,разбърка света ,тровиш всеки който не ти е удобен.Ти вечен ли си,25 години не ти стигнаха да разполагаш с ума и със страха на руския народ.Ще има възмездие,толкова жертви заради една персона изявявайки се на Бог,на велик и недосегаем.Велика му е простотията,злобата и отмъстителността.Всичко човешко е в забрава.

345

Анонимен

преди 3 месеца

До Юлиян Пич Просия ще се свие до два града в старите си граници, а копието на женски полов орган ще умре до две години.Може и ти да доживееш да го видиш.Все пак май се имаш за българин, макар че леко ме съмнява..

344

Анонимен

преди 3 месеца

Войната е срещу Европа. Кой има интерес ?

343

Юлиян

преди 3 месеца

Дали ще пишете,дали ще слагате лайкове срещу Русия и Путин,това няма да промени нищо.Вие ще си пишете,Русия ще напредва.А Украйна "беше".След Зеленски Последний-Малорусия.С вашите преливащи от безсилна злоба коментарии и лайкове,толкова.Най-много да си докарате някой сърдечен удар,щото за инсулт все пак се иска и мозък.

342

Путинските фашисти

преди 3 месеца

Унищожиха Българските училища в окупираните територии и изхвърлиха портретите на Българскире революционери - Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски

341

Часовника

преди 3 месеца

Пълни глупости и лъжи ! Ами като е въпрос на оцеляване по-добре да се върнете в старите си граници,затворете ги и си оцелявайте колкото искате ! Аман от приказките на най-масовия убиец и разрушител в света !

340

Анонимен

преди 3 месеца

Ne moga da slagam laiiki.

339

Анонимен

преди 3 месеца

До Статии за Путин и Навални как да е. Те поне са хора. Ами колко статии за нe чoвeцu има. За явни нацисти. За предатели и за бостански плашила.... Левски е икона. Това е ...

338

Анонимен

преди 3 месеца

До Статии за Путин и Навални как да е. Те поне са хора. Ами колко статии за *** има. За явни нацисти. За предатели и за бостански плашила.... Левски е икона. Това е ...

337

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

336

мдааа

преди 3 месеца

Ами да си изтегли криминалните затворници от Украйна и войната ще спре. Есесовците от Вагнер вече се изгеглиха.

335

Анонимен

преди 3 месеца

Тука за Путин и Навални хиляда статии, а За Левски? Той безинтересен ли ви е? Отбележете с поне една грамотно написана статия. Може пък този борец за човешки права повече да ни вълнува, отколкото навални.

334

карачанаков

преди 3 месеца

Ако всичко това което четем го е казало човечето от снимката то наистина не е добре и за състоянието му няма лек.

333

Мдаа

преди 3 месеца

Демокрацията в Русия процъфтява, официално има вечерен час 21.00 и забрана за събиране на повече от 10 човека без разрешение ....Да живее Руския МИР

332

хахаха

преди 3 месеца

На живот и смърт за Путин, но не и за Русия като държава. Това е тънката разлика която не ви казва.Малограмотниците обаче свалят *** обръщат се към Кремъл и ръкопляскат ....

331

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Путин! Истински държавник!

330

Анонимен

преди 3 месеца

Ей,не се насмука на православна кръв това рептилче плешиво,ей!

329

Юлиян

преди 3 месеца

Това ли само можахте да измислите.Както винаги.Като ви прочета "умотворенията" и се успокоявам.Имало и по-прости от мен на тоя свят.А честито и мерси!

328

Юлиян

преди 3 месеца

Какъв смел и решителен "пророк'.Истинска "Г-ъ-з-андра".Развихрил си се докато си сам и сега сигурно сънуваш с усмивка на лицето победата.Е, няма лошо.Порадвай се до сутринта.А като се събудиш,пак суровата реалност.Пророчествата и заклинанията ти отново не са хванали "дикиш".Не искат и не искат да се превърнат в реалност.Рисоя пак напредва.БВП на страната расте.Армията напредва,а САЩ и НАТО не щат и не щат да се намесят.Те ако можеха и ако им стискаше...Короче-е-е!Спи спокойно"Анонимчо"

327

Генераль

преди 3 месеца

Уж беше овенна аперация за денацификация, а се превърна във война на живот и смърт. Край нямат уйдурмите на джуджетата - шаш и паника в Матушката!