73

Анонимен

преди 3 месеца

До 74 САЩ предаде. Непожела Навални да продължи проекта - Стани за да седна.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Щом за него не е безопасно в Русия, значи трябва да е нещо повече от борец за правата на човека. Иначе за обикновените хора си е съвсем безопасно.

71

Анонимен

преди 3 месеца

На кого предател ве?? За да си предател, трябва и някой, когото си предал! Пиши кого е предал?? Царя ли?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Да си предател също е вредно за здравето. В Русия. Тук предателите цъфтят.

69

Анонимен

преди 3 месеца

И в БГ е опасно!! Постоянно ти трият постовете!! Искат да чуват само, че им поддъежаш наклона, който ти дават. Съсипват ти дома и т.н....Бият инакомислещите под колоните на МС и т.н.....Насилие навсякъде!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Бих поискал анамнезата от болницата, в която е отишъл да се лекува от отравяне с Новичок!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Човешки права може да има там където има човеци в Мордора болшинството са мордорци, крепостни мужици и мамаши боящи се от свободата.

66

Течо Пармаков

преди 3 месеца

Хе-хе жужето доволно се усмихваше, след като опатка дневалния, понеже се надява гундяев да ходайтства за него пред големия началник и като му дойде времето да иде в рая. А дали е така дори и Васко Кеца не може да каже.

65

Анонимен

преди 3 месеца

До 57Незнам кво наричаш огромни загуби///И аз незнам, питай руските военнкори Калашников, Марсов, Укоев, Сладков,които говорят за очень трудная война с много потери" и т.н.

64

Духът на Навални

преди 3 месеца

БЕЗСМЪРТНИЯТ ДУХ НА АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ ВОДИ РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВОБОДОЛЮБИВ СВЯТ ПРОТИВ КЛЕМЪЛСКИТЕ ПСИХОПАТИ !

63

ох

преди 3 месеца

Ох, нема ли некой тука да излезе и да каже, че Русия умря, а Навални ще живее вечно в сърцата ни, ох!

62

Анонимен

преди 3 месеца

А ейайя какво казва, какво казва ейайа за Навални, Путин ли го утепа, Путин ли го утепа Навални, какво казва ейайя. Аааа, и Политковска, и Немцов, и Пуси Райат, и сички ги утепа Путин!

61

позиция

преди 3 месеца

Кухи, кухи, кухи слова по повод смъртта на Навални. Нито една обикновена смислена човешка дума на истинска тъга, на чиста скръб! И това от държавници по целия свят. Клишета, изтъркани от употреба словосъчетания и нищо друго! Както разбира се, и закани към Путин! Къде бяхте досега да го спасите този човек? Да го измъкнете от там, дето се вика, от лапите на смъртта! Безполезници.

60

16.02.Св.Ал.Навални

преди 3 месеца

16.02. Св.Алексей Навални ! КРЕМЪЛСКИТЕ ЖАБИ НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО ! СЪС ВСИЧКАТА сиПРОСТОТИЯ КремълскитеТЪПАЦИ СЪЗДАДОХА НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ Св. Алексей Навални !

59

Турихте ли си го бре

преди 3 месеца

Турихте ли си го, турихтели си го, Навални турихте ли си го, турихте ли си го Нaвални у фейса на профила, турихти ли си го Навални, хайде, хайди всички, всички да си го турат!

58

Анонимен

преди 3 месеца

До Парапетов - Както виноги, пак не си разбрал. Ама, харвардско образование....

57

Анонимен

преди 3 месеца

С макетни ножчета ли ги раняват?

56

Парапетов

преди 3 месеца

Гундяев се вози на мерцедес и въртолет и обяснява че не е страшно да умреш за родину, а холопите газят в гряз и мизерия докато руските попове, олигарси и чиновници грабят народа. Ето това е в интерес на расиюшка, според родните русофашистчета. А това че навални се бори за справедливост и против корупцията това не е в интерес на расията щот расията са болярите и царя, а те без кражби и корупция ще живеят много по-зле.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Незнам кво наричаш огромни загуби,да загубиш армията си,да изоставиш техниката си ,да изоставиш ранените си и да оставиш хората на смърт и плен това е нормално ,*** иначе руснаците били дали жертви.Алоу Незнаико на воина хората умират и от едната и от другата страна ,важно е кво печелиш .А тук спор няма едните си въстановяват територия ,а другите я губят

54

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 54 - Различно е, в Русия властта е в едни ръце, а у нас - в ръцете на точно тия, дето ги изброяваш.