158

16.02. Св. Навални

преди 3 месеца

КРЕМЪЛСКАТА АЗИАТЩИНА ПАК СГЛУПИ ! СЪЗДАДОХА ОЩЕ ЕДИН ХРИСТИЯНСКИ СВЕТЕЦ Св. Алексей Навални !

157

азиатски коментари

преди 3 месеца

СМЪРДИ НА АЗИАТСКИ КОМЕНТАРИ ! ТОВА Е КОМПЛИМЕНТ ЗА УКРАИНЦИТЕ ! ЗДРАВО ОЗЕМЛЯВАТ В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ НЕКАНЕНИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ, ОТИШЛИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ЗА СМЕТКА НА ЕДИН СВОБОДОЛЮБИВ НАРОД ! ДВОЙНИКЪТ НА УМРЕЛИЯ ПРЕЗ 2022г. путин УВОЛНИ КОМАНДИРА НА РУСКИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ЗАРАДИ ПОРЕДНИЯ ПОТОПЕН РУСКИ КОРАБ ! НОВИЯТ КОМАНДИР ДА СЕ ГЛАСИ ЗА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ПЕНСИОНИРАНЕ, АКО НЕ И ЗА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ВЪЗНЕСЕНИЕ ! АКО МУ Е МИЛ ЖИВОТЕЦЪТ, ДА СИ ПЛЮЕ НА ПЕТИТЕ И ДА БЯГА В ТУРЦИЯ, ТАМ ОФЕЙКАХА МНОГО РУСНАЦИ !

156

Кремълските жаби

преди 3 месеца

НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО

155

Кремъл се страхува

преди 3 месеца

ЦЯЛ СВЯТ ГИ НЕНАВИЖДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ РУСНАЦИ ! 2024 Е ГОДИНАТА НА РАЗПАДА НА РФ ! ПЪРВИ ЩЕ СЕ ОТЦЕПИ ПЕТЕРБУРГ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ПАРИ ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И КРИМ Е ПРЪВ !

154

Жалък клоун

преди 3 месеца

Това е Зеленски. Рано или късно ще го съди не някой друг, а украинците.

153

Анонимен

преди 3 месеца

До фена на Кремъл - натовско оръжие вече спря да влиза в украина. Просто няма откъде да дойде. Свърши!!! И фантазиите ви скоро ще се свързват със самолет и билети за САЩ.Ама и там няма! Не ви искат! Така че, на фронта, да громите Кремъл. И много ти е ситен шрифта. Не ти се разбира...

152

Анонимен

преди 3 месеца

Кой проведе разследването, че установиха убийство и убиец? Аз знам за един Зеленски, който хвърли народа си на вълците и продължава да разстрелва хора, които отказват да отидат в месомелачката.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Зиленски знае, че е следващият

150

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е минало, няма нужда да се хабите повече.. Преди 2 години се раздафоха картите и играта вече е изиграна.. Анти-европейската политика на щатите отново даде резултат, Европа отново са големите губещи а САЩ и Китай са големите печеливши.. Това не е мнение а резултат от ВСИЧКИ (без изключение) макро-икономически показатели!

149

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски - Едва удържаме линиите на север и изток от коксовия завод.Зеленски - Задръжте линиите на всяка цена!Залужни - За друг вид линии става въпрос господин президент..

148

Анонимен

преди 3 месеца

При положение, че са изоставили на милостта на руската армия хиляди ранени и гладни войници при бягството през полето, това изявление не е коректно.

147

Fena

преди 3 месеца

Въпрос на гледна точка. За повечето българи паметника на съветската армия беше паметника на освободители. За ято ястреби от СОС обаче това бяха поробители. Сега за същото ято Зеленски е велик, а Навални (бог да го прости!) е герой. Е да, ама за другите българи Зеления е дroгиpaна пионка на злото, а Навални беше платена пионка на злото. Какво ще кажат хората след 30 години? Никой не знае.... И Шиши беше зло, но днес е главният стожер на морала у нас.

146

тоя бу р сук

преди 3 месеца

праща вече и жени на фронта срам няма

145

Теди

преди 3 месеца

Нито сме украинци нито руснаци те се бият по между си

144

Теди

преди 3 месеца

Господ да пази от всичко зло

143

Теди

преди 3 месеца

И на мен ми е много тревожно на моменти зорлем гледат как да ни уморят ей много лоши хора има

142

Теди

преди 3 месеца

Да гледаме да се оправяме колкото може повече и това е парите са много важни за оцеляване без тях не може

141

Диана

преди 3 месеца

"Крадецът вика: Дръжте крадеца!", значи..Зеленски е единствената причина за смъртта на стотици хиляди руснаци и украинци с войната, която води с Русия под палката на жалки надежди да се впише в Запада..И..точно той е седнал да говори за убийци!..Точно той, от когото единствено зависи да спре тази сеч в Украйна..Трагедия!..Между другото, научих, че още по времето на Октомврийската революция Украйна е искала да се отцепи от Русия!..И...явно през всичките тези 100г. от тогава, те си имат тази цел

140

Теди

преди 3 месеца

Голяма патаклама е в Украйна спор няма и кой знае какво ще стане в бъдещето Владимир Путин не е българин ние сме само наблюдатели на международния конфликт кой знае какво ще стане

139

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя защо четеше вчера ,май някой му е написал Ко да чете за навални