60

Анонимен

преди 7 месеца

КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ ВСЕКИ СТАВА ПРЕДАТЕЛ НА СТРАНАТА СИ

59

Анонимен

преди 7 месеца

"Войната разделя и унищожава толкова много семейства в Русия." Не само в Русия. И в България войната настрои много доскорошни близки и приятели едни срещу други. Маските паднаха и се видяха кои са хора и кои са зверове.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Не, не е Путин убил Навални. Той Путин е душичка и никога не е наранявал човек. То бива да се тъъъпи спрели парчоци ама чак пък толкова не бива.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Финални напъни да направят Навални мъченик, но след седмица вече никой няма да го помни.

56

Анонимен

преди 7 месеца

И тая е от един дол дренки ,ще стане известа журналистка или известна компаньонка )

55

Анонимен

преди 7 месеца

Сестри.......Тоя беше *** на ЦРУ със задача да направи арабска пролет в Русия.Само, че не му се получи и плати с живота си. Много глупав излезе.Изводът е.... Никога не се захваща да играеш по свирката на американците.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Таа па,нещо звучите като соц пропаганда.

53

Мда

преди 7 месеца

Пука му на света , освен няколко човека които виждат как наложения от тях световен ред рухва под краката им и подопечените им медии

52

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Тази лелка оправдава фамилията си"Овсяникова"-расла е само на овес, баси коня!

51

анонимен

преди 7 месеца

До НанеНа руснаците им стигат родните им крадци около властта. За другите нищо не остава за крадене.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Другият месец са го забравили, така както забравиха за Немцов.

49

Нане

преди 7 месеца

Ех, как им се, ще на наглосакските кравешки, западняляци да разпарчетосат Русия и да си краднат ей тъй на воля ресурси, обаче ядец... Остават им само влажните мокри погледи... ===)))

48

Анонимен

преди 7 месеца

Затвора в Русия е тежък, особенно зад полярният кръг,нежната душица на Навални не издържа и се гътна.Всичко друго са спекулации.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Не, не е Путин убилия Навални. Точно Путин няма абсолютно никакъв интерес да се разшуми около името на Навални преди изборите. Навални беше изпаднал в тотално забвение, но запада го активира, па макар и като труп. Надежди-говежди да се развилнеят руснаците точно преди изборите. Бил убит. *** доказвай, че леля ти не е чичо. И паднаха едни плювни по адрес на Путин, та ум да ти зайде. Веднагически.

46

aZ-ът

преди 7 месеца

Букви паметници няма му правят , всяко чудо за три дни , лицемерието на запада. Оня н...р дето го задушиха полицаите в САЩ? Колко паметника му направиха щ? Шествия , BLM, глупости ? И сега - забравен. Ако някъде го има като графит върху някоя сграда - това му е. Това ще му е и на тоя.

45

Шоу

преди 7 месеца

Голям цирк са медиите у нас,изкопаха всички *** да коментират Навални който е един крадец и престъпник осъден на 19 г.

44

aZ-ът

преди 7 месеца

Защо му е на Вова да убива един кл...ун? Другия смеш..ик Ходорковски колко години стоя в затвора без косъм да му падне от главата? Накрая не само , че не го убиха, Ами и го помилваха? И естествено той , като всеки либерален неблагодарник го използва да продължи да бълва? Защо му е? Да, хората умират от кръвоизливи. Случва се. Никой не е защитен. А по отношение на ползите от евентуално убийство - те са изцяло за Запада.

43

тухла в стената

преди 7 месеца

Сега ще направат паметници на Навални в цял свят ,на местото на разрушените руски.Така се става Герой.Пламен Горанов се самозапали пред общината във Варна преди много години и всичко се забрави.Не знам за какво се бореше момчето,но си отиде за няма нищо.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Къде живее и как се издържа?

41

aZ-ът

преди 7 месеца

Ай стига с тоя см...ник Навални бе. В момента, в който умря, жена му место да бъде при децата му - дефилираше на конференция по сигурността. И когато разбра - реши, че конференцията е по-важна от децата й в този момент. Със сако , панталони , косата гелосана назад , като италиански гангстер в Ню Йорк - никак не изглеждаше разстроена женичка.