21

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата им фамилия мошеници -крадци Приятелите на путин

20

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп е поздравил Путин за предизборната му победа с убийството на Навални и за гениалния ход на руския му приятел. Скоро и Тръмп ще получи адмирации от Путин за изборната му победа срещу Ники Хейли.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Cъgeбeн npoизвoл, бeзnpeцegeнтни noлитичeckи penpecии, cвиpena цeнзypa и мacoви инфopмaциoнни мaниnyлaции, зa ga зagъpжи gиkтaтypaтa rлoбaлиcтkaтa xyнтa...

18

Анонимен

преди 3 месеца

В Евроатлантическата *** прасетата се самоизяждат. Давам им време до 2050г империята на колективния запад да рухне под напора на 8 млрд незлатни милиарда. Радвам се, защото хора за които забавлението е висша ценност, трябва да бъдат приземени.Радвам се, защото колективният запад провежда столетия геноцид над местното население на всяка точка на Земното кълбо. Трябва да има карма

17

Анонимен

преди 3 месеца

Няма проблеми. Путин ще купи някой куpник от агенцията за недвижими имоти на Тръмп за 400 милиона и така ще го компенсира. Тоя номер не неднъж го прави Путин за да се разплаща за услугите на Тръмп.

16

Мдааа,

преди 3 месеца

страх тресе глобалягите,Тръмп не е послушна марионетка като Деменний Слипи Джо...

15

Анонимен

преди 3 месеца

НОТИФИКАЦИИ? - А може ли на български - СЪОБЩЕНИЯ -

14

Анонимен

преди 3 месеца

Американският Навални.Това е Тръмп.Ние имаме една глобална 1984 с две страни на една монета.На изток Путин публично мачка всичко и всички.На запад по - перфидно те унищожават анонимно.На изток те мобилизират и те пращат в месомелачка.На запад всеки въоръжен до зъби имплозира във вътрешен тероризъм срещу една система , която подмолно те подлудява.Отровата е навсякъде.Медиите вече са като вятъра, разнясят навсякъде вирусите на лъжите.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Така и не разбрах какво е направил че да го осъдят

12

Анонимен

преди 3 месеца

Атака пубеда с Костя Копейкин на Просто Киро и Тиквата :)))

11

Анонимен

преди 3 месеца

Джо Байдън на 14-ти февруари, беше с жена си пред някаква статуя на сърце. Взеха си снимка, Джо пак се обърка и забрави да тръгне, когато Джил Байдън се запъти нанякъде, така че се наложи, жената да се върне и да го прибере. А той попита, дали иска, да си направят снимка ... Човекът ИЗКЛЮЧИ! Забрави за нещо, случило се преди 9 секунди. А сега, искат да го пробутат за още един мандат. Камилата Харис била готова "да служи като президент, ако се наложи".

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 7 - Навални е трагедия. Дали е предател за Русия, герой за Русия или прочие, това си е проблем на Русия. Тук в Западния свят, в момент искат да смачкат Джулиан Асандж, защото разкри редица военни престъпления, разкри престъпления, които вървят срещу конституциите на САЩ и други държави. За мен, той не е предател, а герой на Западния свят и е наш проблем, защото нали вече сме "Запад". На мен ми е по-важен Асандж, от Навални.

9

ЕЛЕКТОРАТ

преди 3 месеца

МНОГО ПОДХОДЯЩ ПРЕЗИДЕНТ!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Лов на вещици. Тръмп пак ще спечели наесен

7

Анонимен

преди 3 месеца

Добре! Нарече онази, която го съди за изнасилване, уж случило се преди 30 години, но не успя да го осъди, "измамник", тя заведе дело за 10 млн. долара, а съдът отсъди, че той дължи на въпросната госпожица (защото на 70 години, всичките са госпожици вече) 86.6 млн. долара. До 2015-а, всички много го харесваха, но когато смени демократите с републиканците, стана по-лош от Путин.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ревящите за Навалния дали виждат някаква разлика в отношението към Тръмп?

5

До 1

преди 3 месеца

Ей, истрезней, пий кафенце и после пипай клавиатурата.

4

Христо Христов

преди 3 месеца

Със сигурност политически мотивирана присъда.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Американския диктаторски режим мачка безпощадно неугодните.

2

Какви

преди 3 месеца

Лоши съдии! Като у нас! Да имаш да платиш 344 мил. долара и да те осъдят?! Да бе!