44

Анонимен

преди 4 месеца

Убийци! Русия Путин убиец диктатор! Жалко за Навални! Единственият който застона срещу Путин! Без причина го вкараха в затвора! Путин е убил Навални!

43

Песекоф

преди 4 месеца

Вижте сега, Навални нарочно умре, хей така да злепостави Путин и Русия.Така, че това е още едно доказателство, че Навални е агент на ЦРУ, МИ6,БНД,МОСАД,ДАНС. Аа не знам.. съдихме ли го за шпионство, ако не сме ще го съдим. Посмъртно на.. поне 20 год. в трудова колония.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Бандата все повече трепери.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Територията на Русия не става за нищо друго освен за наказателни колинии. От Русия може да стане перфектния затвор-страна. Всички престъпници ще бъдат пращани там. Да бачкат.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Англия още от края на 17 век има Парламент където всеки може да бъде избран и да говори каквото си поиска В Русия в началото на 21 век все още това право на руснаците не е дадено.А, те горките и много не напинят да си го извоюват. Важно е за тях, че има Государ който мисли постоянно за тяхното благо. Е, така поне са им казали!

39

Некъф

преди 4 месеца

Ще горите в ада червени зомбита

38

Россия=Психиатрия

преди 4 месеца

Вече четири века подред продължават мъките на това уродливо създание наречено Руска Империя да бъде претворено в нормална държава. Не става и не става. Просто единУрод който може да създава а само да руши и убива.

37

Анонимен

преди 4 месеца

До 46Да, англичани и американци са отрапали Навални, НО КАК ТАКА СА ПРОПУСНАЛИ ДА ОЧИСТЯТ ВРАГ НОМЕР 2 НА САЩ бившият служител на АНС Оливер Сноудън, който си живее свободно в Русия?С този довод, че Запада е убил Навални става ясно колко лъжлива и безочлива е руската пропаганда, която е посмешище и заслужава само презрение както и цялата руска държава.

36

Сата НАТО

преди 4 месеца

Бой по руските болшевишки гадове навсякъде със всички сили и средства. -----///----- И по Бойко Борисов.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте лика на Навални, който понесе мъките достойно и умря като мъченик, и го сравнете с хитряшката физиономия на тази кремълска шушумига

34

новата опорка

преди 4 месеца

Навални е убит от запада ,защото само той имал интерес от смъртта му. Сега се очаква екип от независими лекари да открият причината за смъртта, а правораздавателните органи на русия да хванат конкретния западен шпионин. След проведеният разпит в който всичко си е признал и подписал показания, убиецът на навални - западния шпионин, името не е важно, от разкаяние се самоубил в затвора. десет свидетели ще потвърдят всичко това.

33

Фашисти

преди 4 месеца

Фашисти е слаба дума за руските болшевики. Това зло Русия трябва да се изолира и затвори като резерват за откачалки. Показен резерват за хора с ненормално и истерично минало и настояще. Но трябва да се изгонят и прочистят от всякъде руснаците. Бой по руските болшевишки гадове навсякъде със всички сили и средства. Това не е държава, това е заплаха за света.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Направиха от Навални ИКОНА. НОВАТА ИКОНА НА РУСИЯ. СВЕТЪЛ ДА Е ПЪТЯТ МУ!

31

Пловдив

преди 4 месеца

Това е ненормално и неморално,но,иначе е нормално и неморално,да те управляват хора като,Боко и Шиши.Вие сте жалки хора,низки.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До 31Навални най-вероятно е ликвидиран още преди три месеца когато уж го го изместиха в друг затвор )))Да,да и на свиждането с майка му на 12.февруари са й представили толкова успешен двойник, че тя не е можла да разгадае измамата.

29

Колективната

преди 4 месеца

Фашистка хунта изтрепа всички опозиционери до един - преди Навални бяха Немцов , Политовская , Всички кандидат-президенти са елиминирани- не ги допускат до избори. На крепостните е наложена тотална цензура , терор, глад и мизерия. В Царството на ЖужаКъсий всички трябва да се кланят на Жужака. Друго мнение не се допуска по никакви въпроси.

28

Радослав

преди 4 месеца

Няма значение дали главата на Навални е отделена от тялото му или направо изравнена с пода чрез удари с бухалки, на всички е ясно, че в медицинската експертиза ще пише смърт от хронично заболяване или естествено настъпила. После ще се окаже, че тялото няма как да бъде транспортирано до Москва, а там нямат възможност да го съхраняват защото единственият генератор е останал без нафта и затова нямат фризер и ще се е наложило да бъде погребан там или ще го върнат когато се разложи достатъчно.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Нашия копейка кога ще го вкарат в панделата?????

26

Радослав

преди 4 месеца

Няма абсолютно никакво значение какво ще покаже медицинската експертиза, защото убиецът ще я извършва! Когато лидер на опозицията умре в концлагер няма значение дали е от старост или чрез разстрел, вината винаги е на диктаторският режим! Но така е в блатная, или си послушен роб или държавата те заличава.

25

Нет

преди 4 месеца

една рускиня преди време ми каза - за руските мъже ще ти кажа едно, а ти си направи извода - преди казарма търсят сливка, след казарам искат вдупето.Сещаш се какво ги правят там ......