311

Анонимен

преди 3 месеца

УТРЕ ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА ЗАТВОРЕНИЯ ЖУРНАЛИСТ АСАНЖ

310

Анонимен

преди 3 месеца

Събрали се двадесетина *** , утайката на София , и какво - кучето си лае , керванът си върви.

309

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен ТИ СЪС КАКВО ПОМНИШ ***

308

Анонимен

преди 3 месеца

До ГошоИ в САЩ убиват хора, даже повече, може да добавиш и разни палежи, бури, взривове, наводнения и тем подобни. Навсякъде по света убиват хора, такава е системата им, но не знам как да спрем тази неправда и крайна агресия, просто не знам.

307

Анонимен

преди 3 месеца

Все пак, може да кандидатстват за първа награда нашите циркови артисти и "борци" за пращане на оръжия в Украйна и наливане на масло в тази дупка на смъртта!

306

Анонимен

преди 3 месеца

Нека тази песен на великите QUEEN ДА Е ЗА НАВАЛНИ ЧОВЕКА И ГЕРОЙ !НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ Путин !!https://youtube/watch?v=f4Mc-NYPHaQ

305

Ха-ха

преди 3 месеца

Преброяване на сор*осои*дите в София.

304

Анонимен

преди 3 месеца

Нещастниците, които сега реват, сетиха ли се миналата седмица, че се навършват 16 години от смъртта на Слободан Милошевич (при много, много съмнителни обстоятелства) в затвор в Хага. Какъв мотив може да има Путин да убие Навални? Точно никакви. Навални е осъден и обезвреден. След седмица са президентските избори и нелепата смърт не е приятна за Путин. Милошевич още не е бил осъден, бранил се е като Георги Димитров и е създавал неприятности. В онова убийство има мотив. В това - не.

303

Гошо

преди 3 месеца

Навални знаеше че ще бъде арестуван и се върна въпреки това. Върна се защото Сорос му наливаше пари и САЩ го лъгаха че ще стоят зад него. Те го лъгаха както лъжат милиони по света. Лошото е че все още им вярват, но анализите показват друго. САЩ водят война на всякъдепо света но не и на нейна територия. Скоро това ще се промени.

302

клоаката ПУТЛЕРИСТАН

преди 3 месеца

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

301

не може да бъде!

преди 3 месеца

Ако Навални беше герой и борец не бих имал нищо против такива акции.но той не е такъв !?Трябва малко умствено усилие за да се разбере това!Навални е просто дъвка за обща употреба и няма да се учудя ако се появи такава с неговото име на пазара.Е няма да бъде "Winterfresh",но с помощта на някои служби може да стане "evergreen"?!

300

Майната Ви

преди 3 месеца

НОВИНА! НОВИНА! Президентът Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова по случай смъртта на Навални!

299

До Спасение няма

преди 3 месеца

До Спасение няма - Не позна за "американския учен". За първи път лоботомията, в сегашния си вид, е била използвана като метод от португалски лекар, а иначе още в Средновековието са се прилагали подобни начини за "лечение".

298

Анонимен

преди 3 месеца

В петък вечер тия удариха шестица, една надница + от Посолството.

297

Деди

преди 3 месеца

Не нощно бдение, по-скоро нощно блеене от сбирщина пред посолството на рашките! Начело с един ПП-депутат Михалев, който "гони михаля".

296

Спасение няма

преди 3 месеца

Преди години американски учен откри лоботомията-метод за лечение на демонично обсебване чрез отстраняване на онази част от мозъка, която отговаря за идеите на личността. Както се знае, комунизмът е демонично обсебване, при което пациентът не е господар на волята си. А онези пациенти, които са обсебени от легион демони, за които говори Христос, явно и лоботомията не може да ти спаси...

295

Путин

преди 3 месеца

Няма никаква полза да убива НахалниУбиха го от другата страна за да разсеят хората от загубата на Украйна/САЩ/.

294

Бойкот на ОLX

преди 3 месеца

След "бдението" пред Посолството на Руската Федерация, в$$$ичкото бо$К$лук се нареди на опашка на ул. "Козяк" 16 да си получи обещаното...

293

2

преди 3 месеца

Очаквам и краварския прислужник и евтин фалшификатор Хр.Грозев, да последва съдбата на Навални.Предателите и продажниците по цял Свят заслужават само едно-презрение.

292

Анонимен

преди 3 месеца

Краварофилите не тролят много много защото са на бдение пред руското посолство за Навални. На връщане ще минат през гробищата в Орландовци на бдение за убитото от братушките нацистчето Светльо, а довечера ще палят свещ за Бог да прости за Авдеевка. Днес са много заети.