93

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

До 95.Личи си че си укрофил до мозъка на костите.Авдеевка вече е руска а в момента тече прочистване на сградите от скрити бандеровски мишоци.Основните укровойски избягаха позорно а голяма част се предадоха на руснаците.Авдеевка вече в свободна.

92

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

С интересно мерило ще премеря това поредно доказателство за безличието на руснаците. Досега намираха Путин за враг на комунизма.Все пак е наследник на Демократическите процеси и в частност Елцин. Та гледам поднасят цветя,вместо да хванат пушки,а пушки так колкото щеш. Защо не се обърнат към Руската мафия.Все пак мафията е корекомска и мрази властовите запрещения. Това,което се случва с цветята е това,което иска Путин,а именно култ към смъртта. Къде е животът в Русия? Къде са комунистите?

91

123

преди 3 месеца

До Христо Христов. Да там ли паднахте, че да обвинявате НАТО че е убило Навални насред Русия. Всеки път си мисля, че родните копейки са стигнали дъното и все успявате да измислите някоя нова чудовищна глупост и да продължите да копаете.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Петата колона в Русия активирана. Смях. Англосаксите си заминават.

89

до Христо Христов

преди 3 месеца

Ти да не си на авдеевка на първа линия с руските войски

88

Анонимен

преди 3 месеца

А какво стана с Гонсало Лира, американеца който умря в украински затвори?

87

Русоробски фронт

преди 3 месеца

Рано или късно кремълската скумрия ще бъде депутинизирана и направена на пастет в консерва,целия свят ще си отдъхне...временно .....сега премахват статисти като кремълския октопод и противниците му и разчистват терена за следващото по-голямо чудовище с три очи

86

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевка е предвестник за нови поражения на ВСУ.

85

Христо Христов

преди 3 месеца

Путин няма никаква полза от смъртта на Навални. Нито сега, нито преди. Но НАТУ-ту дет яде бой в Авдеевка има. ПП. Немците неслучайно го върнаха насила, подготвяйки го за този ден.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До да 79..занчи и твоята присъда трябва да е същата защото и ти си предател...БГ е в ЕС и НАТО..ама ти протестираш и поддържаш Расия и МаЦква

83

Христо Христов

преди 3 месеца

До 81 "Месец преди псевдо изборите, където и двамата от опозицията отказаха да ги регистрират" - мухаха. На предните избори в Русия бяха 8 ли кандидата, в САЩ - 5. Путин ли е крив, че подкрепяните от ЕС недоразумения не могат да съберат необходимите подписи?!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Капейки, асвабадихте ли Тексас та сте седнали пред кампютрите да пишете глупости. Я марш!

81

Анонимен

преди 3 месеца

До Мишо Баст...................ун...ти за кой говориш...идея имаш ли...къде ако си различен и отиваш в затвора...къде за думичката Война...отиваш до 15 год.в затвора...Това нещо в демократична страна да си чул да става...що си толкова глупав бе човек...такъв си по рождение или после нещо ти се случи...

80

Христо Христов

преди 3 месеца

Поредната провокация на НАТО.

79

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

Да Навални беше фигура за Запада която искаше да смени Путин и да поведе Русия към разпад.Нещо като Горбачов в нов вариант.В Русия никой не скърби за Навални.На никой не му пука за него.Народът твърдо е зад Путин и зад Единна Русия.Запомнете Байдъновци и укрофили-Единна Русия.Целият Запад скърби за Навални а на Изтока не му пука.

78

Късата памет

преди 3 месеца

Копейките, които по собствените им думи са милиарди бяха 14 човека когато пазеха м0.ча и 45 човека на "всенародния протест" В България всеки може да протестира и коментира колкото си иска, но смелите милиарди копейки си седеха в къщи. В Русия за протест могат да ти лепнат 15г затвор и въпреки това се намират хора да протестират и според нашите 14 копейки, протестиращите хора били малко. Много е лесно в къщи от дивана , но в Русия се иска смелост

77

Путин=убиец

преди 3 месеца

Ще си получи заслуженото, кръвожадното джудже.

76

Мишо

преди 3 месеца

Чета ви скотските елементарни коментари и ми е до смях. Защо на за пада всеки различен от тях е престъпник или терорист, защо всеки който иска да е суверенен е терорист, защо? Защото са алчни робовладелци с постколониален синдром и са си повярвали. Милошевич помните ли го? Убиха го в затвора в Хага, защо не осъзихне този случай?! Кадафи, Садам убити без съд и присъда и от кого от ЕС и НАТО. Браво, борци за мир!!!!! Вампири долни!

75

??

преди 3 месеца

Ако някой е хранил съмнения дали в Русия са свободни или е диктатурата на КГБ. Месец преди псевдо изборите, където и двамата от опозицията отказаха да ги регистрират. Говорим за една огромна ядрена сила завладяна от КГБ. Наблюдаваме повторение на историята от другата страна на завесата.

74

Анонимен

преди 3 месеца

През курйя ми е за Навалния. Американците го убиха, за да саботират изборите на ***.