119

Човек

преди 3 месеца

Въобще не ни пука!

118

Анон

преди 3 месеца

Защото на запад никои няма врагове, никой не умира и всички са завинаги живи и здрави

117

Путин В.В.

преди 3 месеца

Ами щом се е налагало......

116

Анонимен

преди 3 месеца

Е кво риват ся? Нали напоследък ни убеждават, че било съвсем нормално млади хора да си умират от кръвни съсиреци и инфаркти и да не питаме много що така става. А ся се сетили да риват. Кво последно, нормално ли е или не е?

115

Рендету

преди 3 месеца

Западно Либералите са убедени, че го е елиминирал Путин без да се интересуват от резултатите на разследването и истинските причини за смърта му!? Всъщност, реакцията на Западните Политици на смърта на Навалний е вид лично "Послание" към Путин, че всички негови опити да се "договори" със Запада са Отхвърлени и абсолютно несъществени! Любопитно, дали Путин що го разбере и каква ще е реакцията му!?

114

Нури

преди 3 месеца

Навални го убиха за да мълчи и не е имал никакъв тромб

113

До Укро феновете

преди 3 месеца

Не Кремъл. Киев го уби. Мойта дума срещу вашата дума. Ха. Сега де..? Психично болния Нахални сам не желаеше да живее. Сега пък някой друг му е виновен. Какво ще кажете за Джулиан Асанж и особено за убийството на американския журналист в Киев който критикуваше Зеленски ?!

112

Анонимен

преди 3 месеца

Трудно е да се прецени кой има пръст в смъртта на Навални - Украйна, САЩ или Великобритания ..

111

Анонимен

преди 3 месеца

Гонзало Лира, който умря януари в украйнски затвор, защото критикува Киев, никой не го отрази обаче. Лицемерчета малки.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Сега предлагам Баце, Кире, Асанчо, "академика" ДенкОФФ и жирафа Мариа габриелова да изградят паметник на горкия навалниЙ. Даже има и свободно място!!! На местото на паметника дето го рязоха с оксижен и го демонтираха. Та на откриването на паметника на навалниЙ може да поканят и посланиците на ФАЩ и ***, да им направят дълбок поклон и едно "дълбоко гърло"!!!

109

Путин

преди 3 месеца

Експертизата излезе- самоубил се е за да ме наклевети, злобно човече!

108

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 3 месеца

Обичам Димки, Фишеци с Плътна Димна Завеса, докато Изпарявам Милиардите на Българският Народ!

107

Анонимен

преди 3 месеца

Точно затова се върна в Русия, заради здравните проблеми които му "наложиха" западняците.. Иначе отдавна да беше дал фира..

106

Реалист

преди 3 месеца

Хубаво си помислете: защо му е на Путин и неговата свита да го убива точно сега, след интервюто, което даде пред американския журналист, с което популярността му нарасна още повече. Кой има полза от смъртта на Навални точно сега - който разсъждава ще загрее веднага - Зеленски и западните му господари, толкова е просто!

105

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някой от тези политици успее аргументирано да обясни защо им е на руснаците и на Путин да трепят Навални точно в този момент тогава ще се съглася, че е убит.

104

Само напомням

преди 3 месеца

Все още няма данни от аутопсията, няма данни от независими медицински изследвания, обаче западните лидери си имат становище, как така???

103

Анонимен

преди 3 месеца

Накрая ще се окаже че Путин е убил нотариуса и трактора... Хем лично..

102

до 98

преди 3 месеца

Ами той беше в Германия тъкмо заради "проблеми със здравето", причинени от любимата ти руска *** и агентите и, които после бяха подведени от българин да си признаят как са го направили.

101

маалатъ

преди 3 месеца

Всеки, абсолютно всеки човек, сам прави своя избор и носи последствията от него! Силно се съмнявам се Путин да е замесен в смърта на Навалний и то пред предстоящите избори за президент на РФ. Да, Пригожин беше Демонстративно Елиминиран от Путин, но не и Навалний, той не преставляваше никаква заплаха за него, нито докато беше на свобода, нито в затвора! Много по-вероятно е "някой" да е решил да го превърне в "жертвен идол" и да извлече максимум дивиденти от смърта му точно преди изборите!!!

100

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости на търкалета! А на бас че след седмица никой няма да помни за този! Искате ли?