38

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко ще се потули както обикновено! Цялата държава е една голяма мафиотска машина за тормоз над обикновените граждани. То и затова половината население се изнесе!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Момче, скрий се. След като цялата държава разбра, че шефа ти е нае..ал жена ти и вероятно гледаш неговото дете... Това е висша форма на разврат и отврат.

36

Гуг-Лена :

преди 3 месеца

"Искам пак да яхна парапета! А миРудолф,благородния елен да отгледа сърненцето ми като свое! Така е демократично! И евроатлантическо!"

35

Подписвам. с две

преди 3 месеца

ръце, че е така! Без да имам даже документи! От собствен опит!

34

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Веско от град Левски, съдия Георги Николов от провинцията,но работещ в град София на бул." Витоша" - бившият спортен магазин по времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков и банка ДСК до Министерския съвет са в една корупционна схема и успешно я използват за лични облаги,чрез отпускането на кредити на безработни, които са бедни и хората, които сме с нулеви доходи . Използват всякакви методи за сплашване,изнудване и ограбване на тези групи от български произход , даже с побоища.

33

Бай Чеп

преди 3 месеца

Този тинан на мисълта направи отдавна известно "откритие". Да продължава да мисли, може да се сети и кой направи дете на жена му.

32

Реалист

преди 3 месеца

За 12 години управление ГЕРБ това е резултата - корупция, злоупотреби с власт, рекет и безнаказаност за големите престъпници

31

Емигрант

преди 3 месеца

Ще изискат докладите за да видят имената, а как разбраха, че има имена преди да са ги видели с очите си ? Всеки знае, че има навсякъде при всяко голямо престъпление замесени политици или магистрати, но винаги нито едно име няма съобщено, само САЩ показаха имена, но НИЩО КАКВО ОТ ТОВА ? В България Божков съобщи как е плащал данъците си и на кого, но КАКВО ОТ ТОВА ? Вярва ли някой, че като прочетат имената ще седне някой на подсъдимата скамейка ? Това в България се нарча БОРБАС КОРУПЦИЯТА !

30

Мнение

преди 3 месеца

ГЕРБ и ДПС са мафии (два цирея, които трябва да бъдат изрязани от управлението на БЪЛГАРИЯ)! Ама народът сам си е виновен като дава толкона години да го управляват мафиоти и корупционери!

29

Възмутен

преди 3 месеца

С Боко и Шиши във властта нищо няма да се разкрие, колкото ги разкриха тях за корупция и злоупотреби с власт!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вие не смеете да кажете името на депутата който държи "Мис Силикон", камоли нещо по-сериозно...

27

АГЕНТ 07

преди 3 месеца

ДАА ЗА 3 МЕСЕЦА СТАРАТЕЛНО ЩЕ ПОКРИЕТЕ ВСИЧКОО АКО НЕ НАПРАВИТЕ В МОМЕНТА АРЕСТИ СЪД И ЗАТВОР --НИЩО НЯМА И ДА НАПРАВИТЕ КАКТО И ДО СЕГА ----НИЩОПРАВЕЩА НЕ КОАЛИЦИЯ

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ако покажете имената и направите нещо реално, не само ги отстраните ами и осъдите, може и отново да ви повярвам до тогава са си само приказки и имитиране на дейност, а вие сте същите мошеници

25

Анонимен

преди 3 месеца

И този парашутиста ли се изказва. Днес и Никола Миначе дъвчеше същата тема. Явно ПР-а я е дал на няколко от ПП за да се правят на политици по медиите.

24

ХеХе

преди 3 месеца

Парапет политика Баджо Миро пак чете морал. Баджи, Ямбол кога ще има нова болница, ББ кога ще го изчегъркате.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Само магистрати? Хай де бе и няма политици във висшите етажи на власта? Да бе да!

22

Анонимен

преди 3 месеца

До Така е .. 14 Те ще напуснат, ама тихомълком ще ги назначат на същите позиции другаде, че и ще растат в кариерата. В САЩ отнемат права да се практикува професията за много по- дребни простъпки. В Бг се издигат нагоре. Същите тези магистрати проявяват изключителна жестокост към обикновените хора за най- незначителното нещо. Не сме забравили как се гавриха с Иванчева- пранги, разнасяне на личния и живот по медиите, колко часа я държаха на публично място, подправяне на материали...

21

Анонимен

преди 3 месеца

Не само имената на магистратите да разглеждат, а да се подходи към тях така, както се подхожда към всеки простосмъртен- да ги разследват 40 год. назад- училище, студентство, личен живот, съседи, колеги, приятели, че и пред цялата етажна собственост да кажат никой да не ги поздравява, бившите им работодатели, в болниците на всички лекари да кажат да не ги лекуват. Да ги вкарат за лицево разпознаване и навсякъде да светва сигнална лампа. Така постъпват прокурорите с обикновените хора.

20

Анонимен

преди 3 месеца

В България много отдавна мафията си има държава !

19

Анонимен

преди 3 месеца

Сарафов е копие на Гешев.Същия послушко,изпълняващ поръчки.Докато той е гл.прокурор не чакайте истината да излезе наяве.