95

Анонимен

преди 3 месеца

Защитата е на първо място в главите на хората, свой , чужд, нашенец .. За западна Европа свои са черните африканци колко по черен толкова по свой..

94

Тагарев

преди 3 месеца

Когато реформираме армията, ние ще пазим цяла Европа и ще ни плащат за това като на американците!

93

Христо Христов

преди 3 месеца

До 77 "Европа е била, Е и винаги ще бъде центъра на човешката цивилизация..." - мухаха... Даже градският туризъм вече се измести към Азия. ПП. Още 2015 година председателят на ЕК - Юнкер заяви в Испания, че Европа умре. Но кой е той да знае пред неграмотните форумни про'с'таци като ТЕБ?!

92

Христо Христов

преди 3 месеца

До 72 "... в Европа парите са повечко от Африка и Южна Америка" - про'с'так неграмотен; 2021ва газовозите от целия свят заобикаляха Европа, пътувайки към югоизточна Азия, защото там можеха да плащат премиум цени от 30% над тези които бедните европейци можеха да плащат. Това е факт. ПП. Но мобилизация на неграмотните хомопро'с'таци като теб и пращането им в Африка и Ю. Америка е задължителна.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Зависимостта от САЩ нали беше най-правилната зависимост? Целият цивилизован свят се стреми към нея.

90

Анонимен

преди 3 месеца

От кого ще се защитавате? Някой да не се е засилил да се сдобие с мигрантите ви и да ги хрантути? Или да ви ремонтира замъците и улиците? То първо се пита кой има интерес-ми никой.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Европейска армия, контролирана от САЩ ? Ц, ц..........

88

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да има нужда да се пазим.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Че геьовете ли че защитават ЕС на всеки метър са )

86

Анонимен

преди 3 месеца

От десетилетия в Европа е възприет модела, че да си слаб е супер, следователно на нас армия не ни трябва, това е излишен разход, ще дадем парите си за издръжка на социални пара.зити, ордите варвари, гей пропаганда, зелени сделки и т.н. После Тръмп ни е виновен, че бил казал истината, не било политкоректно. Очевидно според свръхчувствителните брюкселски розови пеперудки е нормално САЩ да харчат пари за нашата отбрана, а ние да се цупим колко груби били те.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Западът доказа, че технологиите и военната промишленост не са мръднали от 90.тте години. Замръзнали са в развитието си, а принудиха Русия да се развива, за да оцелее. Но Европа изобщо не е застрашена от Русия. Всеки здравомислещ разбира, че Русия е огромна държава, която не се управлява лесно. Та още и Европата да и увисне на врата-едва ли го мечтаят. При това в Европа няма нищо интересно, което да си заслужава усилията да я завладяваш. Спокойно, ве. Никой не ви иска и не се самоласкайте.

84

да

преди 3 месеца

тръмп извади ли САЩ от НАТО, с тоя агресивен военен блок е свършено!...а ние никога няма да си видим платените хартиени фърчила!

83

Брях!

преди 3 месеца

ЕврейоГЕЙската армия как ли ще се противопостови на натопурчения турски башибозук, или нацоцаните руски солдати, които след втората водка налитат на всичко що има дупка.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Кво стана сега, отърваха се уж от руската енергийна зависимост и се оказа, че са под краварска военна зависимост, хахахаха.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбрах ЕС от кой ще се защитава след като брадатите лекари и инженери вече са там и с тази политика на брюкселските чиновници е въпрос на време да стане халифат.

80

До 86

преди 3 месеца

Мани се бе шушляк. Боли ме за белите нигерийци.Въпроса е че без Америка , Европа е за никъде по отношение на отбраната. На никой не му харесва , отричат го , кривят си душата, 30 години ниглижират въпроса защото повярваха че света е друг, но това е голата истина

79

*-*

преди 3 месеца

Бла бла Европейска Армия дрън дрън че пляс. Няма подкрепа от САЩ > няма НАТО> Няма развита Европа. Просто и Ясно. Ще намалят социала малко и ще се стягат иначе ще учат руски и как се живее гадно.

78

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Че закакво и е на ЕС да се жащитава. Тя нали си има господар . Той да я защитава така както овчаря си защитава стадото от вълци и мечки !! !

77

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

С един само въпрос ще закопая глупостта за някаква европейска армия и смисълът от нея. Срещу кого воюва и от кого ще се защитава тази въображаема армия?

76

Mercedes 770K W-150

преди 3 месеца

До Анонимен "Армия с пeдepyнreли не се прави." Филип Киркоров, ти ли си?