33

Анонимен

преди 4 месеца

До Щерю - е трябва ли всяко проникновение на тоя алкохолик казано за да се хареса на господаря си Путин да бъде тълкувано от разни Щерювци?

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Рендету - добре ти се отразява диетата от руски информационно-пропагандни иZпръжнения! Всеки ден - все по блицо до психиатрията. До там води предобрянето с евтина бира и махорка, ровенето из руски сайтове и живота на гърба на родителите!

31

Щерю

преди 4 месеца

"Европейски кокошарник" - както дълбокомъдрено се изцепил Медведев за ЕС :)

30

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка инициатива която вдига отбранителния потенциал на Европа носи физическа болка на 20-ната копейки които върлуват в тоя сайт! Всеки от тях подържа по няколко ника и всячески се стараят да създадат усещане за "стотици путинолюби"! Мъка копейкаджийска неописуема!

29

Рендету

преди 4 месеца

Накрая такава "отбрана" шъ въ устроят с няколко Ярса, Булави и Авангарда, че или Германия, или Полша, или Британия шъ престанат да съществуват за 30 минутки и тогава най-сетне шъ си сиднете на З///дникъ! А, Сармат, Буревестник и Посейдон са за Кравефермата ако само се опитат да шавнат..., но те са си хитри, само шъ гледат сеир...

28

Анонимен

преди 4 месеца

Тая баба Яга трябва да я пратим под земята за храна на червеите.

27

Кога ще я правим

преди 4 месеца

секретар на НАТО?

26

Капитулация?

преди 4 месеца

Какво би станало ако Путин изстреля една ядрена бома някъде в европа и Тръмп не отговори?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Aйge нeмa нyжga...

24

Анонимен

преди 4 месеца

Вече се обърках. Много еврокомисар, много нещо. Време е да назначим и еврокомисар по европейските тоалетни, че нещо в Европата всичко се облекчава обществено. Прави сеир на зрители.

23

Той какво ще прави?

преди 4 месеца

Сигурно ще посреща мигрантите с мечета, балони и шоколади на грениците на ЕС.

22

Срещу бомбите на Пут

преди 4 месеца

Френските ~300 бройки ядрени глави са единственото оръжие което при сериозен случай би гарантирало сигурността на европа. Ядрения арсенал на Франция е не-добре финансиран и остарял. Една европейска програма за въоръженте сили определено би спомогнала за финансирането и подобряване както на качеството, така и на стратегическото разпределение на френския ядрен арсенал, който в момента е по-скоро помощен и разчита основно американските бойни глави за отбрана. От помощен трябва да стане основен.

21

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 месеца

Тази бабичка , ще бъде изнасилена от 40 бесни мигранти в центъра на Берлин , по наша заръка немското знаме ще бъде обърнато наобратно над главата и докато вече съвсем не бъде удушена тази миризлива пионка от масонски клуб, рано или късно ще стигнем до ротшилд където 1000 магаретя ще изнасилят цялото му семейство до с м ъ р т

20

мак

преди 4 месеца

До Анонимен21. Да не би стожерът нато затваря кепенците?

19

Анонимен

преди 4 месеца

При така създаващата се ситуация от изток с Русия и от запад с вече не толкова надеждните САЩ и Великобритания е належащо създаването на единна европейска военна структура.

18

Анонимен

преди 4 месеца

А обмисля ли да върви на майка си в тралалата!? Европейският съюз се превръща в оруелска антиутопия. Затъваме в бюрокрация и ни управляват малооумни чиновници, които никой не е избирал. Единствено се бълват директиви и ограничения. Скоро всички нормални производители ще се изнесат, ще си унищожим селското стопанство и ще ходим с *** с филтри, за да улавят пръднитее. Да не отделяме метан и да сме екофрендлимултикулти.

17

хахахах

преди 4 месеца

ЕС напрао да затваря!!!

16

Анонимен

преди 4 месеца

По интересното е ако Тръмп стане президент на сащ,къде че са тук нашите евроатлантици ))

15

Анонимен

преди 4 месеца

Поредния дебелосерковец в гнилия ЕС.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ама разбира се, слагайте комисари, подкомисари комисии и още ***, която да се гуши с милиони евра на наш гръб!!!!