55

gaga

преди 3 месеца

До Вземи това EUR-PRIEMETE LI EUROTO STE IZEDETE BAHURA TOVA DA VI E YASNO,REFERENDUM ZA EUROTO.

54

Програмист

преди 3 месеца

Че какво толкова ,преди половин век баба и дядо са оцелели благодарение на външните тоалетни.

53

Вземи това EUR

преди 3 месеца

Леле, направо ми отвори очите. Толкова си проникновен и ерудиран. Чудя се как не са те взели в Голдман или МакКинзи.

52

Други светове

преди 3 месеца

Ръст в Китай 10% ръст, ай чао татари!

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ако нещо не става с aкъл, опитай с мощност. Ако и мощността (чyка) не помогне - потърси по-знаещи!

50

Шваб бебеядеца

преди 3 месеца

След 2035г всички програмисти ще се научат как се използва външна тоалетна по трудния начин

49

До Програмиста

преди 3 месеца

Самия факт, че още работиш говори колко се зациклил. Качествените инженери вече са на рента, лихви или стартираха собствен бизнес. Ти бъцкай на трудовия договор и се подигравай на "бачкаторите"

48

До 49-ти Е, именно

преди 3 месеца

заради такива сляпо вярващи като теб ще се счупи ЕС. Такива, дето си мислят че всичко е наред. И това няма да стане след 10-20 години, а след най-много 5. ЕК отлично знае това, затова се надпреварват да доят европейския бюджет с измислени разходи за Украйна и "Зелената сделка" (бетер наще тука). Но нищо, в България, традиционно надушваме "победителите" и се прикрепяме здраво за тях, чак срам да те хване. Целия процес има нужда да се акселерира, та по-бързо да катастрофира и да се мисли за новото

47

Анонимен

преди 3 месеца

Когато си в дълбоки лaйййнa, гледай направо напред, дръж си мyтpатa затворена и не казвай нищо!

46

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

До Анонимен 46, няма нищо отборно в писането на код или алгоритми :) Ама как да го знаеш... като никога не си наближавал програмисти :) Програмистчето тук е хахо малко, но за тея пари всички ставаме хахо и разпускаме тук да ви гъбаркаме. В края на деня няма нищо по-разпускащо то тва да ви жегваме тук по разни тем. И грешиш, поне 5 - 6 сме по едно и също време. Да, знаем го, защото ви се подиграваме в разни групи :)

45

натъкмистика

преди 3 месеца

Сън сънувах моя ......... Кирето нали пазари с Урсула да " помага " и те сега и резултато , инфлация нема , само цените ще растат , ама нема да са инфлация , друго ще се викат .

44

Вземи това EUR

преди 3 месеца

Потъващия ЕС е като пукащия се имотен балон. Тия приказки с наборите пред блока на двулитровките ще ги бистрите.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Шефе! Шефе! Търсят те по мотофона! Кой бе? Кой бе? Дай да правим пачка!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Ръст:)), е може, газ-ът, горива, ел енергия и др., ако им паднат цените и се задържат като в предковидно време, да, ама не, а съчетано и с зелените политики, съвсем не, освен ако се смята за ръст саденето на вятърни перки и слънчеви панелки за ток.:))

41

Анонимен

преди 3 месеца

Аве манете го "програмистО"... Сам си пише някакво мнение, после сам си отговаря уж от друг потребител. Сложил си ВПН и вече се има за хакер, цъкам си сам плюсове,а после сипва на другите минуси, измисля си някакви заплати...Ей льохxxман, писането на кодове и алгоритми е ОТБОРЕН процес,не мое да кажеш оставете ме днес колеги щото цял ден ще пиша небивалици в днессс.бг!!!!На втория ден си уволнен. ПaлRчооо!!!

40

до 43 Вземи EUR

преди 3 месеца

В дългосрочен план я има ЕС, я не. Ни виждам полза да се обвързваме с потъващи кораби. Айде със здраве! Дано си носиш надуваемия пояс, защото всички сме на борда!

39

Бунгар

преди 3 месеца

Инфлацията нараства с дни,а не пада изобщо в кой да е било сектор на икономиката ,услугите и живота. Не спряхме да лъжем себе си.Последния път,преди 3-4 месеца се подстригах за 5 лв,а сега на същото място ми поискаха 12лв. Смятайте колко е пандала инфлацията.

38

Вземи това EUR

преди 3 месеца

Радвам се, че в дългосрочен план българите ще извлекат огромна полза от еврото. Както стана и с приемането в ЕС и НАТО. Радвам, че пъпната връв с Русия ще бъде прерязана. Лошото е чи ти си душевно беден и това няма как да се поправи. От години спестяванията ми са в EUR, купувам апартаменти в EUR, плащам за почивки в EUR, доходите ми от инвестиции са в EUR. Хайде със здраве.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Шефа вчера ми плати скришом 200 лева да отида да се кача на покрива на съседния блок! Да взема - да открадна от покрива на сградата на съседите една керемида и да я инсталирам на покрива на зградата където строим в момента, понеже утре щяла да дойде коминсия дали е завършен покрива в срок. Фактически се оказало, че тоя който изчислява колко керемиди трябват за построяването на покрива е сбъркал числата на керемидите с една! Шефа ми каза, че тъкмо като им потече вода, ще имаме отново работа!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Кой дава двойни заплати спрямо 2021-22 никой, дори да са те повишили два пъти пак няма да имаш двойна, реалната инфлация е в пъти. Та айде пак в 3-ти клас и в магазина да смяташ и в ресторанта и при брокера и в автокъщата и кажи за 5 години с колко се оскъпява една кола, минимум 50% е сега, като мис силикон сте всички, живеете на кредит и цял ден ви гаврят по телефона и да дебъгвате, айде марш да копаш.