10

Ха-ха

преди 3 месеца

Сетила се Мара да се побара

9

МВР САТАНИЗЪМ

преди 3 месеца

МВР управляват хората дистанционно през мозъка! Сатанизъм!

8

Ей тези мършши

преди 3 месеца

изнамериха българите които са били рекетирани,че започнаха и гръцките да търсят,и какво като ги открият ще изпратят мъртвеца в Гърция да го осъдят?Струва ми се,че всеки ден политиците,полицията прокуратура и съд или ни замислят нови схеми да ни оберат или с всеки ден стават все по-прости в шарлатанията си!Лични карти ще сменяме за пари,ние такива будали ли сме, че не можем да излезем на площада с мотиките и тоягите и да си изберем политици които ние искаме, а не дани ги предлагат все едни и същи

7

Анонимен

преди 3 месеца

Намерете тоя, дето му е вентилирал кошницата и го наградете! Поне това да правят МВР

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тряба да проверяват МВР, щом чак сега се сетиха да проверяват бандата за рекет на Нотариуса, адвоката му и разните там прокурори свързани с тях.

5

Яко е притеснен вече

преди 3 месеца

Сега тоз нотариус сигурни яко се е притеснил. А на кого в гдбопа са го дали да го проверяват? На *** му гери от къртицата? Абе, поне не коментирайте, че от 30+ години този е тероризирал стотици. Сетили сте се.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тоест МВР ще изяснява и дали убитият Мартин Божанов, с прякор Нотарисуса, е сътрудничил на МВР. Абсолютен цирк. Тия незнаят какво се случва в собственото им министерство, а какво остава за държавата.. Абсолютно блато.

3

Анонимен

преди 3 месеца

МВР пак разбира за нещо, седмица след децата в детската градина!

2

гост

преди 3 месеца

всички институции са спали дълбок зимен сън, всички институции са участвали в схемата на "нотариуса"..., толкова години всички се правят на ущипани... Дано този път ги разнищят до край, до последния корумпиран държ служител, чиновник, прокурор, съдия всички до един.

1

Анонимен

преди 3 месеца

А съпругата къртица още ли е в МВР?