42

Анонимен

преди 6 месеца

Едно е сигурно. Че бъдещето на България щеше да е по добро ако я нямаше БКП и след това БСП.

41

Шебек

преди 6 месеца

Tochno tq beshe prikritata opoziciq koqto podkrrpq parlamenta a se pravi na opoziciq, po skoro smqna na ninova ,tq dokara bsp do tova unizitelni sustoqnie...

40

дедо ви

преди 6 месеца

другарката импексова удобно премълчава че бъдещето на България беше унищожено от неината партия и то умишлено!неината партия открадна парите на българите,унищожи селското стопанство,фалира и приватизира работещи предприятия и заводи което доведе до обезлюдяване на цели региони. неината партия създаде мутрите и си назначи милионери,заради неината партия лева девалвира и нямаше хляб в магазините.и тая тръгнала да говори за загриженост за България и българите.това е цинизъм в най висша форма !

39

не я мислете нинова

преди 6 месеца

Тя си е построила и комунизма,и демокрацията!Ние да му мислим!

38

Весел Патиланец

преди 6 месеца

БКП ще бутнат България под влака заради собствено или кремълско оцеляване!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тая е все така остроумна.. Шегичка, крилата фраза шегичка и... накрая БСП в канавката, под прага за влизаане в парламента.

36

Импексотрон бацил

преди 6 месеца

Запомнете. БСП са едни от най-лицемерните и отвратителни хора по природа или по наследство. Милионери с хотели, грантаджии жевеещи на гърба на целия народ, на гърба на таксите. Такса за онова, такса за това, за трето, четвърто.... Такси такси. Да вземем от другите. Така са свикнали. И децата им натикани по държавни постове, банкови, общински и какви ли още не. На меко и топло. Така едни живеят на гърба на останалите. Потомствени номенклатури. Как няма да го види този народ, какво се случва

35

Нов Български девиз.

преди 6 месеца

Сглобката прави силата.

34

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

При бкп наредени милионер до милионер

33

Анонимен

преди 6 месеца

Другари и Другарки!Нека дружно изгоним другарката Нинова през девет планини в десета!

32

Опа...

преди 6 месеца

Г-жа Нинова ще се превърне в председател на партия от калибъра на турбофолк-сценаристчетата, които освен да лаят, друго не са в състояние да направят.

31

Сержант

преди 6 месеца

Тая щом реве, работата е добре!

30

Алекс

преди 6 месеца

Др.Нинова първо да въведе ред в подопечната и партия и после да оправя държавата.БСП-то стана банда без команда.Всеки прави каквото си пожелае и слабо се интересува от плямпането на Другарката.

29

Резидент-разединител

преди 6 месеца

С Вас Слави и *** ли бе другарко. Вие вашата партия от втора политическа сила я хвърлихте до Слави и *** дъражавата ще спасявате. Аре у лево.

28

Изклатен демократ

преди 6 месеца

Да се разглобяват, ама Галя от Посолството не разрешава. Шишо и Баце, барабар с мишоците им кирчо, кокорчо, мравояда и другите от шайката ще управляват дълго дълго - към 4 години! За съжаление на българите и България това е заповедта на Посолството. Ще демагнитизарат и Шишо успоредно с това!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Несменяем Титуляр...пУпУлист номер 1...направили са я и са счупили калъпа...

26

бай Ламби

преди 6 месеца

До Иван Чи то останаха ли шумкари бре?То няма кого да разпуска веке момата.Те шумкарите се разпиляха кът ореи на могила.

25

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Като ви знаем миналото, стрино, е ясно какво ще е и бъдещето, ако (да пази Господ!) се дкопате пак (официално) до власатта (не, че сега и изобщо не сте били - кога официално, кога - не, ама все сте тъдява наоколо).

24

Иван

преди 6 месеца

Ако и тя разпусне партизаните , може пък да се оправим?

23

Изнервен

преди 6 месеца

Ха-ха-ха. Ей, тези комунисти не могат да се отърсят от соц лозунгите си за светло бъдеще. И като се разглобят кой идва бе Нинова? Ти ли?