48

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 47 - ИНЖЕНЕРА, както си го написал, се надява, да имаш проблеми, които той да реши.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Адвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, гробаря иска да сте умрели и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща и напълни със създадените от него механизми и прибори, за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Моля прегърни най - близкия инженер! Той е твой единствен верен приятел! Днес е СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ИНЖЕНЕРА!

46

Адвоката на Газпром

преди 3 месеца

Къде ви е 3-4 пъти по-евтиния газ от САЩ?

45

Хе ,хе !

преди 3 месеца

Плащай , шопе ! Плащай като поп - днес 15 % , утре - 50 % ! Да ти е честита промяната , шопе ! Пак излез да проституираш по-късно! Който сам се нагъзи, трябва и да си мълчи , въпреки болката !

44

Червен каскет

преди 3 месеца

Е паааа.......при ДЕМОКРАЦИЯТА е така!

43

Муахаха

преди 3 месеца

ето Ви поглед в Бъдещето като Спрат Мариците и ви Изкарат на Борсата - в Австралия днес поради авария отпадна Въглищната им Централа, в резултат на Борсата Мегавата от 60 Австралийски Долара скочи на 17 000 Австралийски Долара! а има хора със забравен климатик/отоплителен уред забравен в къщите си и ще се приберат с 10ки хиляди сметка за ток, само докато стигнат да ги изключат - това е - цената на борсата всеки ден е различна!!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Сега протестите започнаха, но трябва да се излиза вече масово. Всеки, който е недоволен от нещо: организирано и неорганизирано. И бой по фашистите! М-*** им...

41

Анонимен

преди 3 месеца

Долу един иска да мине на въглища. Няма да стане. Ще затворят и мините. Ще оцеляват само най-приспособимите. :-(

40

Анонимен

преди 3 месеца

Грабят ни отвсякъде, за да има пари за ***. Толкова помощ пратиха, ама не от бюджета. Откъде мислите дойдоха всички пари??

39

Анонимен

преди 3 месеца

Както се случва: по-бедният плаща гяволъците на по-богатия. Та, вЕрвайте им, вместо да мислите, вместо да анализирате; на някой не беше ли му ясно, че накрая лично ще плати войната, в която между другото Украйна е само маша? Хората нямаха никакви интереси от нея; зомбираха ги, подлудиха ги, нормалните - мобилизираха, избиха, затвориха, избягаха, а с нас нещата протичат по същия начин. Засега само плащаме с пари, но утре...с кръв.

38

Гошо

преди 3 месеца

Това е следствие от непрекъснатото спадане цените на газта

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Грабеж Въпросът никога не е бил в цената, а в комисионните. Цената пада, но комисионните се качват. Народа плаща сметката. Така е откак свят светува. Но винаги има едно но. Само там, където народът е пpo3333, ама много пpo3333, като нашия!

36

мдамм

преди 3 месеца

миналата година плащах по 250лв на месец парно като горна граница сметка, тази е 350-400лв, къде ги тези 15% незнам. И тази фалшифа официална инфлация измислена, всичко за 2-3 години е 100% по-скъпо, където и да погледнете. Само официалната стъкмистика докладва мизерни %, да не кажат нещо от ЕС-то или да не вземем да вдигнем заплатките малко.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова за антиинфлационните мерки на правителството!

34

Грабеж

преди 3 месеца

Защо нали цената на газа все пада?!

33

кекстрасенс

преди 3 месеца

Живот и Здраве, другата Зима сметките за парно ще скочат не с 13%, а 31%!!!!! -))))

32

Христо Христов

преди 3 месеца

Евроинтегрираме се.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Честита Промяна!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Сменяват електромерите за по-високи сметки

29

Анонимен

преди 3 месеца

Чакам и тока да стане с европейски цени и минавам на въглища.