18

Хмм

преди 3 месеца

Е, как да са политически, като това са спонсорите на ГЕРБ и ДПС? Щом скачат, срещу своите, значи са си чисто икономически.

17

Кольо

преди 3 месеца

До АняИ защо само 30% от житото на нашия пазар е собствено производство, след като произвеждаме над 3 пъти повече от вътрешната консумация??? Защото нашето жито стои по складовете, а собствениците му чакат цената от 2022 година и не продават. Не продават дори и на официланата цена на борсите в момента, щото чакат златния дъжд...Е тогава откъде да дойде зърното за хляба на хората??? От Украйна, о Египет, от Турция.

16

Фед Красивия

преди 3 месеца

Само сухи факти: За 2023 субсидиите за бг земеделието са 2 600 000 000.От които 1 600 000 са от ЕС ,1 000 000 000 са от България.Може ли покрай техните протести да попитам:Защо ми се взима от джоба и данъците милиард ,за да ги храня,при условие,че 80% ям вносно.Другите 20% са около града малките зарзаватчии,които отглеждат ( без субсидии) и са на пазара доброволно?Аз желая да се спре ,това ограбване от моя джоб!!!ДФаваме милиард,за тоя милиард ,трявба да се къпем в месо и домати,а то не е така!!

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Евроатлантик Абе направо протестите срещу политиците трябва да се забранят , да им е комфортно и уютно с елементарно ниво на глупост , каквото единствено притежават , да си крадат .

14

Анонимен

преди 3 месеца

Хем казава, че със земеделците са обсъдени политики за развитие в отрасла земеделие, хем после казва че исканията са политически. Е ми много ясно, че когато става дума за политики в отрасла, исканията ще са политически.

13

Евроатлантик

преди 3 месеца

Политическите протести в България трябва да се забранят!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

С което г-н министърчето иска по утвърдена практика да внуши , че зад протестите не стоят същински икономически интереси , а политически подстрекателства . Ама дори така да е , те не би ли следвало след като са политически да са инициирани от политици , а земеделците , ние , който и да е от тези съсловия не сме политици , министърчето обаче понастоящем е политик , да се обърне тогава там където трябва , ако нещо възразява . Амо и народ сме смотан

11

Случаен минувач

преди 3 месеца

Не "голяма част", а всички искания са политически. Това е начина управлявани да общуват с управляващи - чрез отправяне на политически искания. другият начин е с камъни. Някаква ирония има в това когато политици се черввят като ученичка казала *** дума, ползвайки думата "политически".

10

Аня

преди 3 месеца

Само 30% от зърното е наше за вътрешния пазар, останалото е украинско. Оня ден поляците разсипаха украинските тирове със зърно на границата си и не го допуснаха. Защото са направили лабораторен анализ и е ВРЕДНО! Протестират нашите хора, защото милиони се дават на правителството като помощ за Украйна, да им внасяме храната, а нашето собствено производство - на ***. За какво да работят тогава хората? Да помагаме за още убити във войната украинци в гробищата, а ние от тяхната храна - и ние там

9

Анонимен

преди 3 месеца

Вие нормални ли сте да търпите подобна власт с ротационни премиери? Такава държава няма никъде по света с двама премиера, четирима вицепремиера, пет-шест фюрера, цар, президент, велик везир и един украински атаман Тагаренко. Само фермерите ли виждат, че нищо не е както трябва в тази държава? При подобна политическа свинщина трябва целият народ да протестира.

8

Dabe

преди 3 месеца

Тая глобалистка из.м.ет Вътев дето обяснява ,че трябва да спрем производството на наше месо ,с да внасяме от Аржентина ще виси на червата си.

7

Аня

преди 3 месеца

Абе спрете се вече, че тия хора, които газят калта, и са в студ и пек и дъжд на полетата ще ви изметат директно. Чета че имали луксозни коли и били богати. А не коментират, че за да си получат парите земеделците дават повече пари от един Мерцедес на тия с якичките под масата, срещу един подпис! Земеделците сега протестират, защото ги задължават да ни тровят с изрично длъжните европейски торове и семена, които са само пестициди и ГМО. Иначе субсидии няма.

6

до 2

преди 3 месеца

Нещо си го объркал с Тлъстия крадлив похотливец с Жипката.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Днес монистъра каза, че България получава 80% от Европейските субсидии за зенеделие в ЕС. Така било договорено. Тоест българските земеделци получават 20% по малко помощи от колкото гръцките и всички други земеделци в ЕС. Е пак кажете че България не е държава втора ръка в ЕС.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Кое не е политичко искане ве Вътел, ходенето до талетна сутрин, също е политичеки акт вече

3

Анонимен

преди 3 месеца

Министъра удобно избягва основните искания на земеделците. А именно отмяна на нормите по зелената сделка и прекратяване вноса от Украйна. Говори само за пари и оставки, за да останат хората с впечатлението че само това се иска.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделците ще ги оправим, Асенчо ще тегли още един заем и ще им замаже очите за тази година. Какво ще правим с чалмосаните дето ни ги праща Европа със самолети от утре?

1

какви да са

преди 3 месеца

Управлението на една държава не е ли политическо ? Това го въртите ка ви износи , какви да са .