39

Анонимен

преди 3 месеца

Адвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, гробаря иска да сте умрели и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща и напълни със създадените от него механизми и прибори, за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Моля прегърни най - близкия инженер! Той е твой единствен верен приятел! Днес е СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ИНЖЕНЕРА!

38

Анонимен

преди 3 месеца

БНБ са абсолютни некадърници. За да се намли инфлацията единствен вариант сега е да се увеличат лихвите по кредитите и да се намали максимално наличните пари. Ниски лихви = висока инфлация = никаква еврозона

37

Хюго Бос

преди 3 месеца

така, така. Нито ден без статия тук или в Труд за стабилен пазар, ниски кредити, покачвали се били цени на имотите, юруш на маслините. Ми аз не съм склонен да вярвам на брокерски "експертни мнения" и на кредитни консултанти, които имат интерес от такива "позитивни" новини. предпочитам да се доверя на икономисти, на статистиката, която не спира да отчита спад в сделките. Т.е. не се купува.

36

Хюго Бос до 32

преди 3 месеца

Ако не се лъжа, не всички заеми са външни- напротив, лихвите по външните станаха високи и няколко пъти Василев не можа да набере външен заем и тегли вътрешен.

35

Анонимен

преди 3 месеца

До 20 - личи си по изказа ти, че си 40 годишен барман с много затаена злоба в себе си. Продължавай да мечтаеш, че си програмист.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Мъжът писал като Цеца да знае, че не само ме е забавен ами и не можах да прочета докрая скапаната му шльокавица.

33

До Гадняр

преди 3 месеца

80 милиарда са депозитите на населението и фирмите! Няма Евро, докато не ги крадат, като 1997!

32

до Гадняр

преди 3 месеца

И не само за тях ами и за всички останали. Инфлацията се помпа с компресор - всички го ядем.

31

Гадняр

преди 3 месеца

Банките имат ликвидност защото БНБ тегли външни заеми на 5 процента лихва. По този начин изкуствено вкарва пари в системата. Резултата е видим. Най-високата инфлация в Европа. Защо БНБ не изтегли пари от същите банки срещу 2.8 процента лихва? Нали и без това уж се чудят какво да правят с финансовите наличности? Всичко това ще завърши много зле за хората изтеглили ипотечни кредити.

30

Цеца

преди 3 месеца

Гуги нещу ми са лютеше чи ни било сига времету а ас му казвам чи няма цял живот да кесам у семеинити в студенцки. кога още зъвършихми унесесету. и тои тръгна пу банкити и един ден ми са убажда да сам идвала чи моя потпис чакъли. Ас му викам ша имаш да земаш, ас пъри не тегла. Той кафту сии шмулйо и потписал, брат му мо стана гаранд, изтеглиха 400 хил лева далгосрочен. И отидохме да гледаме един ноф блок на манастирски исток. Веднага *** грабна и казах - туи ще е. 56 кадрата и оште 35 идялни части

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тази болна политика която водим на тема лихви продължава,и за това сме с по висока инфлация от другите страни в ЕС.

28

Хахаха

преди 3 месеца

Така е. Банките нямат нужда от пари. Държавата налива от пътища и помощи и тарикати строят без заеми и без риск. Скоро ще изгърми и този модел. Кой ще плати?

27

Банко Банков

преди 3 месеца

Банките са абсолютни хайдуци-смучат народна кръв като не дават никакви лихви по влоговете.Големите-телекоми,електро д-ва,банки и големи магазини са бандюги.И лакоми без граница.

26

бл.134 в Zап. парк

преди 3 месеца

Супер сте ! Банки и държава смучат и богатеят от инфлация и и ниски лихви малкото работещи и спестяващи хора .Поне докато войната не потропа и на вашата врата

25

Анонимен

преди 3 месеца

Като го гледам тоз какъв специалист е, ме е страх да ида на лекар. И те са такива специалисти последно време.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ужас, от глад вече сънувам, че съм програмист.

23

Георги Николов и ДСК

преди 3 месеца

Достатъчно са им корупционните схеми и практики и съдиите замесени в тях като съдия Георги Николов и банка ДСК . Чрез техните служители и познайници въвличат безработни и най-бедни , хората с нулеви доходи на които им отпускат кредити, които не могат и да си помислят как и откъде да намерят пари, за да ги връщат . Схемите им за кредити и запориране на имоти и пари по наследство работят успешно още от края на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков .

22

555

преди 3 месеца

Брокерските комисионни са задължителни само АКО ползваме брокер, което не е задължително. Пари на вятъра - така бих казал аз!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Бисер Манолов ,биш дилър в Уникредит Булбанк ,бивш кандидат за управител на БНБ в пост във Фейсбук страницата си написа че тези ниски лихви по левовите кредити ще изхвърчат нагоре рязко както и лихвите които банките пробутваха миналата криза със швейцарските франкове .Причината е че тези ниски лихви които до момента банките предлагаха са плаващи и те нямат застраховка срещу рязкото им вдигане така както и не са имали лихвите по кредитите в швейцарските франкове

20

до 18

преди 3 месеца

Банките не са взели нищо от никого. Ако бяха взели, хитрите програмисти щяхме да напазаруваме още по 30-40 имота на безценица. Цените на имотите ги определяме хитрите програмисти- докато баламите чакахте балонът да се спука, ние накупихме десетки имоти и вие ни плащахте наем. Сега изплатихме всичко и вие плащате троен наем :) И чакате нещо да се пукне, докато ние парите от наемите (десетки хиляди месечно) ги влагаме в други, смислени инвестиции и не ни пука за десетките ни бетонни кутийки :)