23

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво.

22

Анонимен

преди 3 месеца

БОГ Е ЕДИН. НУЖНА Е ВСЕОБЩА РЕЛИГИЯ И ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ БЕЗ ЖЕЛАНИЕ ЗА НАДМОЩИЕ. А НЕ " МОЯТ БОГ Е ПО- СИЛЕН ОТ ТВОЯ"- ТОВА Е АНАХРОНИЗЪМ.

21

Ил дьо Франс

преди 3 месеца

И там в Париж раазни црни хабибита от колониите се събират на групички на малки площади и викат Ал Акбар и дори не им минава мисълта че така дразнят минувачи и други... тия са толкова изолирани в гетата си че се радикал-изират.Тия фансета са толкова гадни че изолират чужденци и оттам дойде белята им.Не са като нас да сме толерантни към чужденци и да нямаме такива ексцесии.Тия там са толкова маргинализирани че цели 3-4 поколения вегетират на социал.

20

Ил дьо Франс

преди 3 месеца

Страшно ме кефят в Париж црняци,смрадта,мизериията,нехигиеничните тоалетни дето ги натискам с бутончето,и дивия Макаронизъм обзел либералите.Кефи ме също да настъпвам го...мна по улиците.Или чисттутките в белите микробуси паркирани покрай Булонския лес на половин цена ,верно застаряващи но работливи.Кефят ме джебчиите в метрото и пазара на бАлхите след Клианкурт,жестока смрад е там.Кафи ме да гледам как парижанка пред мен се облекчава клекнала в малките улички надигайки полата..

19

Ил дьо Франс

преди 3 месеца

Изтърваха положението с хабибите.Сега в покрайнините ил дьо франс има кафенета в които не пускат жени в кафенета и често има словесни пререкания или като мине кола с хабиби сваля стъклото и псува жените пак в квартала си.Много изнагляха.Е,в Бг няма как да стане това щото 3 пъти ще му палят кафенето за ден....а и хабибито с колата щеше да остане само с 1 зъб

18

Христо Христов

преди 3 месеца

До 13 "... когато почна войната с исляма след 2001, откриваха такива медресета из цяла Франция." - още 1974 година в Ница Западна Европа подписва с арабите да спомага за разпространението на арабската култура на континента.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Cnpeтe цeнзypaтa!

16

Христо Христов

преди 3 месеца

А на еврейските гимназии?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Меки китки сте франсета, за това нема спор :)))

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Понякога е хубаво да помагаш на другия(САЩ)отколкото да се правищ на велика култура..." --------- те па че кравааарите са цъфнали и вързали! Набълбукаха се и те с незнаен брой мигрантска пааап.лач, дето тепърва ще има да се чудят какво да я правят.

13

Анонимен

преди 3 месеца

"Защо държавата трябва да ги финансира, искат, да си направят частна такава." - И аз казвам да няма християнски училища, но има такива в почти цяла Европа. И аз казвам в Германия да не ми взимат църковен данък, ама го взимат.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Франция сама си е виновна.За да прави напук на САЩ, когато почна войната с исляма след 2001, откриваха такива медресета из цяла Франция.Ето резултата, за по - малко от десетилетие им разказаха играта.Понякога е хубаво да помагаш на другия(САЩ)отколкото да се правищ на велика култура, повече знаеща за регионите, религиите и тн.Защото накрая ставаш за смях.

11

JSWT

преди 3 месеца

Да, могат да ходят в джамиите но това не ги устройва. Искат да има постоянна демонстрация към децата. И при нас се появяват такива групички, основната е на гюлен.

10

JSWT

преди 3 месеца

Основното което се преподава в тези религиозни гимназии е че ако не си в кюпа - ще останеш сам. За голям човек не е проблем, но за децата това е страшно. Така ги пречупват.Това е номера на религиозните. Напълно съм съгласен че трябва да се затварят.

9

баба мара

преди 3 месеца

какво е това гимназия ислямска щом са дошли във франция за по добър животда се интегрират никои не им пречи в неделя да ходят в джамията ама чакгимназия това е фатална грешка на франция

8

Цветан Фиков

преди 3 месеца

След дъжд качулка

7

Беко

преди 3 месеца

Честита да ви е гражданската!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тия франсета не знам дали успяха да си изчистят столицата от последните "мирни" протести на ого-бонгоовците, но май искат париж пак да гори.. язък, тамън се похвалиха, че миналата година са изгорели с 30% по-малко автомобила.

5

Aнонимен

преди 3 месеца

Защо държавата трябва да ги финансира, искат, да си направят частна такава.И пак трябва да има контрол какво се преподава.

4

Йордан

преди 3 месеца

Сетила се Мара да се побара.