11

Потискане

преди 4 месеца

Младите може би и имат желание, но майка а държава ги скуби отвсякъде вместо да мотивира и приобщава към бизнес. Но така е наредено от краварското посольство да не позволяла на частная бизнес да с цевти.

10

Христо

преди 4 месеца

Ако е в областта на високите технологии и биотехнологии - да, но ако искат просто да търгуват или да имат кафене/ресторант, е пълно губене на време за минимална заплата. По-добре да ходят програмисти за 15 хиляди, поне ще вадят повече пари от 99.99% от българите.

9

Анонимен

преди 4 месеца

А по възможности ? И аз желая да имам космически кораб, но нямам възможност.

8

Търсят далавера

преди 4 месеца

Всичките тия предприемачи искат да са търговци, посредници, брокери, инфлуенсъри социалните мрежи и др подобни. Никой не иска да се занимава с производство. А то без производство няма как една държава да стане богата. Дори и временно да се натрупат някакви пари те пак в дългосрочен план ще се прелеят в сметките на тези които произвеждат. Затова сега Китай има най голям растеж, най бързо забогатяват защото икономиката им е изцяло базирана на реално производство и обират парите не целия свят.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Меринджей до меринджей в България.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако дават субсидии!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Браво - преди години не беше така. Тогава повечето млади искаха сигурна работа.Аз пробвах 2-3 неща поизкарах някой лев, но не можах да се закрепя и сега съм на заплата. Не се оплаквам на 46 съм и съм здрав, но много се радвам, че младите искат да са предприемачи. Те ще оправят България.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки иска да са пиши ...бизнесмен/ка - ам други да им работят - той/тя началник да е - само парата да броят и в мола ,магазините,ресторантите,курортите и кръчмите да обикалят..Кой не иска..- те тва разбират "бизнес"

3

Анонимен

преди 4 месеца

Младежкото по същество ПП е на първо място по апроприации на държавен финансов ресурс.

2

Анонимен

преди 4 месеца

За да станеш реален бизнесмен, първо трябва нещо да създадеш, да сътвориш и след това въз основа на това да правиш биснес. Ако не е така, това означава, че си крадец!

1

обективен

преди 4 месеца

А най-печелившо е да си в младежкото ГРАБ , защото там се подготвят достойни кадри на банският крадец !!