66

Анонимен

преди 4 месеца

Искам точен ден час минута и секунда за Шенгена, сега ще го пробвам март да видя как ще мина на летище София вместо за предишните 20 мин. на всичките контроли пак за 20 мин.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане не искат ли референдум за Шенген?

64

до 67

преди 4 месеца

НРБ се погреба защото сметката не излезе накрая не може всички да крадат от работно време и продукти като за последно, все на наши дадем и огромната шуробаджанащина да произвеждаш една чаша за 2 лева и да я продаваш за 1 лев да правиш ремонта на зила да изнасяш "уж" ток а да имаш режим на тока , да се редиш на огромни опашки за 3 кила зелени чушки посред лято половин ден и да викаш че земеделието "цъфти" да ходиш в корекома и да гледаш като в зоопарк и накрая сметката не излезе фалит.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Тати ще ми купи колело, ама друг път.

62

Анонимен

преди 4 месеца

През 2025-та ще ни кажат датата, на която ще ни кажат датата.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Да живее Народна Република България

60

Анонимен

преди 4 месеца

България с дата за Шенген,а народа на България,дали иска да е в Шенген.

59

Това е

преди 4 месеца

Да ама Не.....

58

bbb

преди 4 месеца

Таз година завод за полупроводници, догодина за цели проводници

57

Анонимен

преди 4 месеца

И на мен не ми се вярваше , че навремето свалиха Бай Тошо , ама го свалиха ,не ми се вярваше , че няма да има ссср , ама го махнаха . Сега както не ми се вярва , че няма да разпадне ЕС , може да се разпадне буквално за една седмица . Не ни се вярва че хората правят ссср2.0 , но може и да стане

56

Мерцедес

преди 4 месеца

Единствените загуби са от превалутирането евро-лев и лев - евро.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Тези, които днес обясняват, че е невъзможно ЕС да се разпадне са децата на тези, които 88-89-а са си мислели, че СССР никога няма да се разпадне хахаха Просто сте толкова ограничени, че мозъкът ви не е в състояние да си представи свят различен от днешния. Само като опитате и започвате да прегрявате - син екран хахаха Хайде обяснете защо днес няма Римска империя, Османска, Монголска, Византия, Британска, Японска и т.н.? Имало е и по-велики от ЕС, които вече ги няма, но откъде да знаете вие...

54

Социализъм

преди 4 месеца

Е спасението на България. В противен случай изчезваме като държава. Както Украйна. Дивият капитализъм, наречен демокрация, унищожи за 30 години 4 000 000 българи, основно с глад и мизерия.

53

Анонимен

преди 4 месеца

До Какво му е на лева "Купи си апартамент, или *** на почивка в Гърция, Испания, Италия с левове!" - Тук предполагам имаш предвид, че не става с левове. Нали си чувал, че можеш да отидеш в банката и да си купиш евро? Това не е аргумент за приемане на еврото. Изобщо вие, които сте "за" еврото имате ли представа какво губим покрай него и какво ще стане ако ЕВЕНТУАЛНО ЕС се разпадне? И стига с това, че няма да се разпадне. Да, може да не е днес, но е въпрос на време. Вечни империи/съюзи НЯМА!!!

52

Анонимен

преди 4 месеца

През 2015 г ., но тогава ще бъде ЗАПОЧНАТО , а след това ще има още 2-3г. , така че , след 2027г . , можем да очакваме , но ПАК НЕ Е СИГУРНО . Ами ако се разпадне ЕС , какъв Шенген , какви 5 евра ?Какво каЗА Тръмп на ЕС :Щом не плащате , няма да ви закриляме !

51

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на това момче. Не съм фен на партията му, но така трябва да се постъпва с тези брюкселски бюрократи. Стига сме се унижавали

50

Анонимен

преди 4 месеца

Подвеждащо заглавие! Човека е написал писмо чисто и просто! Най много да има дебат по въпроса!

49

Тва това господин,

преди 4 месеца

дето каза, че е изкарал казармата за един месец, по време на отпуската си... той ли е?

48

Учете история

преди 4 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

47

Генерал Атанасов

преди 4 месеца

Браво, благодарение на неуморната работа на уважавания в цяла Европа и света и изтъкнат евроатланик и борец срещу корупцията г-н Делян Пеевски вече имаме дата за пълен шенген и българите живеем все по добре и богатото със всеки изминал ден