54

IT

преди 3 месеца

До няколко години и най-невероятните фантастични филми, които сме гледали, ще ни се сторят старомодни. Ще ядем бръмбари и скакалци, закупени с дигитални пари, подарени ни от глобалното правителство за това, че си стоим мирно във вкъщи.Няма да притежаваме нищо, всичко ще е на абонаментен принцип. Големият брат ще ни слуша от телевизора, от хладилника, от печката, от пералнята, от сушилнята и от съдомиялната. Ще борим задружно глобалното затопляне седейки си в домовете. 1984 пасти да яде.

53

IT

преди 3 месеца

Не случайно след толкова десетилетия се появява нов физически бутон на клавиатурите. Не случайно ИИ е сравняван с откритието на ядрената енергия. Процеса вече е задействан, кутията на пандора е отворена.

52

IT

преди 3 месеца

Сравнението с индустриалната революция е изключително правилно, дори може би малко подценено. Част от програмистите, всичкия съпорт и кол центрове, секретарки и асистенти, преподаватели, анализатори, графични дизайнери, счетоводители, банкери, юристи, продавачки, касиерки, дори част от лекарите заминават от ден 1. От ден 2 заминават всякакви оператори на машини, стругари, фрезисти, комбайнери, трактористи, дори шофьори. Ако има недоволни - генералната репетиция беше проведена успешно 2020.

51

Анонимен

преди 3 месеца

65 годишна бабка тръгнала да ми се дърли ...

50

Сталинка Георгиева

преди 3 месеца

Най върлата комунистка обяснява пазарните истини на капиталистическия пазар! Мерси! Хората са подивяли вече щом нямат такива други хора подходящи за такава работа! Факт!

49

Инженер - химик, кхн

преди 3 месеца

Хайде г-н Драго Драгомански, хайде Цветелине Кочев, хайде Стефане Стеханов. Не сме от политиците, но я знаем приказката за големите колела и пиньоните.

48

Ефрейтор

преди 3 месеца

Как да не ги поздравя тези елитни колеги шофьори от бишето ни поделение 42 820. Две г. и няколко месеца сме им служили. Тези от РРР са ми от най-добрите приятели. Както и от транспортната и от ТКР-то. Честита 2024. С песните на Влади Марков.

47

Българин

преди 3 месеца

Тогава и той беше подполковник бОНЧЕВ. Дори и полковник Монов съм возил. Малко бяха свестните офицери от УБО-то им. Щом им пиша имената, значи ги помня. Както и подп. Цонев. Един майор пък преди това ме изпитва за шофьор. Моев. Другият беше Стоев. Хайде шофьорите.

46

Радиовъзел 42 820

преди 3 месеца

Здравей полковник. Подходящо име си избрал. Аз пък съм ефрейтор от УБО-то им. Тогава бях шофьор на командирите им. Дори и полковници и подполковници съм возил. Подп. Предов ми беше голям приятел, за разлика от генерала им Красимир Петров. Той тогава беше *** капитан от Враня. Такъв си и остана. Даже и един от най-голечите шефовена УБО съм возил. Той ми даде да стрелям с личния си пистолет. По мишена.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Няма страшно щом си имаме възродения другар Сталин под формата на Сталина :))))

44

Полковник Кво Стана

преди 3 месеца

Скоро дъртите ченгета стоящи зад супер-гигантската измама наречена Изк.Интелект ще дадат като жертва на плебеите такива пародийни фигури като тая елементарна лелка, ей така, ,за изпускане на напрежението

43

Февруари, 2024

преди 3 месеца

Извинявам се на приятелките ми от Днес, но не съм ги нарекъл аз ***. Извинявам се за коментарите. Управлява си бизнесите повече от професионално. Когато имам свободно време пиша. Честита 2024 г. на приятелите ми, шофьорите и шофьорките на БЪЛГАРИЯТА НИ. Както и на приятелите ми от ДРУЖБАТА НИ.

42

Милиардер

преди 3 месеца

Леля му на Симеон Дянков не беше ли най-добрата българска финансистка ? За какво изкуствени интеректи и трудови пазари говори ? Май че, беше някаква шехка не къде да е, а в самия МВФ. Дори и да е била такава, аз лично сигурно съм обменил повече валути от нея. Дори и повече съм се подписвал. Както и от гуверньоар им Митю Радев на БНБ-то. Негови служители не ме пуснаха в сградата им, а дори и ми обяснявах, че нищо не съм разбирал. Не са те хората, които ще ми казват какво разбирам и да инвестирам.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Шафиор на камийон, нека ме бутне.

40

ЧИНГИС ХАН

преди 3 месеца

ВЕЛИКИЯТ ХАН КАЗА:Одрежете ушите на тези бабичка, а тялото и хвърлете на разгонени араби да в довършат.КАЗАХ!!!!

39

Анонимен

преди 3 месеца

На много места вече служи най вече в земеделието даже не трябва да е интелект

38

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Тия изкуствени интелекти които ги бутат програмистите напреде в момента имат единствена цел да оставят момичетата по офисите без работа. Вижте за какво ги ползват фирмите в момента - да им правят докуметни , писма. Така богатите програмисти ще могат по-лесно да прикоткат момичетата без пари. Програмистите нали направиха и камиони които шофират сами? Що не ги бутат и тия програми? Щото програмиста си пада по млади секретарки ,а не по *** шофьори. Доста е просто всъщност.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Изкуствения интелект е най приложим в ,,образованието,, ,,администрацията,, и програмизма . Никаде другаде няма скоро да се приложи .

36

Анонимен

преди 3 месеца

Tpъмn!

35

Анонимен

преди 3 месеца

На кратко казано отдавна сме прецакани