54

тълкуване

преди 4 месеца

Да остават на границата значи да остават в България. Големите-стари пак ни прекарват-Отзад.

53

Евроджендърмерист

преди 4 месеца

Еми чи яко ко. Едните - България, Гърция, Италия, Испания ще ги приемат. Вторите - вишеградската четворка и прибалтийските републики, Словения и Хърватия ще плащат по 20 000 на калпак. А третите - Германия, Австрия, Франция, Австрия, Холандия, Белгия, Люксембург и т.н. ще отговарят за финансирането, с парите на вторите. Същевременно, третите ще си ги канят на ишлеме. С такива приятели като третите, врагове не ни трябват. При това доказано през вековете.

52

Рендету

преди 4 месеца

Шъ вземъ и аз да съ пишъ "бежанец" да го е..., поне немъ да плащам ток и вода, шъ ми готвят Три пъти на ден и шъ правя хахавото ми ДжиПи - Крейзи, крейзи...шъ го правя крейзи! -)))))

51

Анонимен

преди 4 месеца

По този регламент мигрантите никой няма да ги пита къде искат. Първите посрещащи държави ще трябва или да ги приемат или ако не искат да ги приемат да заплащат за всеки един от тях, който ще бъде настанен в друга държава.

50

д-р Карлуков

преди 4 месеца

Тези така наречени мигранти няма да изтраят и 2 секунди в България и ще изсъхнат, защото коренът им не е в България, а дърво без корен изсъхва и отива в огъня.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Ужас. Сега вече стават сериозни нещата и за нас. Досега ги пропускахме, но това няма да е опция в бъдеще. Или ги приемаме, или плащаме за всеки един от тях ако не го искаме. Колко ли ще бъде рекета на човек? Вероятно хиляди евро. Като ги знаем европейците... Дано действието на регламента се забави за известно време.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Крайнодясната група "Идентичност и демокрация", която включва екстремистката антиимигрантска партия "Алтернатива за Германия", се очаква да бъде на трето място по брой на депутатските места в Европейския парламент. Неотдавна някои членове на партията се срещнаха с неонацисти, за да разговарят за "генерален план" за масова депортация на лица, търсещи убежище, както и на германски граждани от чужд произход.ГЛУПOСТИ!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Утре пристига първият самолет от Виена с афганистанци и сирийци по Шенген!

46

Анонимен

преди 4 месеца

На снимката Южното черноморие през лято 2024 година

45

Анонимен

преди 4 месеца

Тва е дискриминация, нали розови понита. Много драпахте да се интернационализираме с "бягащите от война" мароканци, пакистанци и друга ***

44

Анонимен

преди 4 месеца

Турнете в " съоръжения " по границата Меркел и брюкселската администрация .

43

Анонимен

преди 4 месеца

Ами това вече е европейско законодателство. Нищо повече не може да се направи, освен да се изпълнява. За какво въобще коментираме тук. Регламентът е факт.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Или ги настаняваме в стаята за гости или плащаме. Това са горе долу опциите по новия европейски регламент. А регламентът има пряко и непосредствено действие. Ще трябва да се изпълнява.

41

Анонимен

преди 4 месеца

А защо просто ... не ги гърмиме по границите, когато откажат, да се спрат и се оптиват да влизат?

40

Анонимен

преди 4 месеца

"Задължителна солидарност ".... Няма измъкване.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Колко пари ще плащаме за мигрант например. 20 хиляди или повече?

38

Анонимен

преди 4 месеца

демек в България да ни е честито

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 36 - Ти още ли не си разбрал, че те не идват да работят, а да ги издържаме. Ти ще работиш и за техните помощи.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Регламентът за управление на убежището и миграцията, с който се създава система за "задължителна солидарност", ще предоставя на държавите три възможности за управление на миграционните потоци. Първата е приемане на определен брой лица, търсещи убежище. Втората е плащане на вноска за всеки кандидат, когото откажат да приемат. И третата е финансиране на оперативна подкрепа

35

Анонимен

преди 4 месеца

A защо д ане може, да ги хващаме а псислуга! Е мазета бол, работа има много. Ще готвят, ще читята. Евтина работана ръка за бъгларите! Какво лошо има в това! А и да не са по едагшните рабтнически закони, че е много трудно, да си имаш прислуга.