19

IQ 3.14

преди 3 месеца

До до 17шизи, като удариш пешеходец е смърт по невнимание, щото шофьора "не се е съобразил с пътните условия" и толкоз. не знам как ти се размина от левскарите, ама от монтанчани трудно ше ти се размине, отивай да поддържаш дискусия в темите за путин.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Има голяма разлика да пресичаш неправилно в голям град и в малко населено място.Аз съм абсолютно против "самоубийствените" баби и дядовци, които прескачат мантинели и огради по Цариградско шосе и други по-скоростни пътища...а после кретат буквално по платното и очакват шофьори в засилените коли да ги опазят. Това обаче не е случая в по-малки градчета и села.Там постоянно трябва да си нащрек за дете или друг да излезе на пътя без предупреждение.В този случай - явно колата е връхлетяла.

17

IQ 3.14

преди 3 месеца

До ДОЛНЮ ако не си забелязал, за милиционерите "обозначено място" и "пешеходна пътека" са изключително уклончиво понятие. ушаците разчитат, че българина масово не знае закона.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Честита Промяна!

15

читалище заря

преди 3 месеца

До Анонименна гладния реактор му стига да препише бюлетина на какичката, и с това случая се изчерпва. не е като да пише за малтретирането на афроамериканци от тексаските рейнджъри и да твори есета по 1000 думи за правдивото осиновяване на украински сирачета от жители на руската глубинка. интереси, един вид.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно всеки шофьор (независимо от скоростното ограничение на пътя по който кара) трябва да се съобразява с това дали има видимост.Жената дори и да е пресичала на необозначено за това място, това често се случва в градове и села.Шофьора трябва винаги да преценява има ли видимост или не. Независимо от вс.Като бях на кормуване в с. Лозен до София и моя инструктор ме пита защо карам с такава скорост.Казах му - защото аз нямам опит и нямам видимост, зад ъгъла може деца да играят на улицата.

13

бързал е и е убил

преди 3 месеца

гражданката . сега да търка нара убиеца . друг път като кара ще внимава повече . клаксон има , спирачки има . убийствата не ги оправдават никога . като газеха деца , по 2 инспекторки съвети раздаваха . как като светне зелено детето поглежда свободно ли е платното и минава . за по големите грижа няма . не е най-важно да се избегне катастрофа .

12

Росенец Махараджа

преди 3 месеца

А преди ден-два видех как една кифла си купи за близо 12 000 бона, 9 цилиндрово БМВ, дето са води джип;))) И аз и соча Ладата Нива и й викам: ей тва е джип, а тва е ковчег;))) и тя *** гледа втрещено;))) Ша има скоро ПТП с БМВ отново;))

11

Аз

преди 3 месеца

Жалко за шофьора!

10

НОИ

преди 3 месеца

Харесва това!

9

пияница мистик

преди 3 месеца

Ами те така си пресичат. С гръб към движението и по диагонал :)))

8

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо няма да му направят най-много порицание пак ще продължава да кара така той е закона.

7

Потен

преди 3 месеца

Истината днес е само тази - родната милиция ни гази!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ушевото корумпе е карало като диво, очевидци разказват че трупът на жената е бил разчленен. Крайно време е тази банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени младопенсиониращи се киячета да бъде разтурена. Карат пияни, друсани, занимават се с всевъзможни схеми, далавери, престъпления, носене на стълби, чадъри, шезлонги, осигуряващи ескорти,абе готови са за Шенген. Между другото с такава полиция, престъпници не са нужни,те са си самодостатъчни.

5

лекар за подзаглавие

преди 3 месеца

Причина за смъртта: "неправилно пресичане'.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Има-няма фарове, всеки пресича където му падне и не се съобразява с нищо. Вчера така една възрастна жена тръгнала между колите, а пътеката е не много далече от нея. Викам и по-бързо, че ще те отнесат, тя - ами нали ме видят. Колкото и да ми се ще да им вляза в положението на възрастните, не става така. После пак някой друг ще е крив. Българинът не знам дали ще есе научи някога да спазва правила.

3

Анонимен

преди 3 месеца

"Тя е починала след неправилно пресичане .." Я пак :)))) Ей днес тук само бисери ,абе чете какво сте написали ,за къде бързате ....

2

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярвам да е карал с повече от 40! Човек на закона е все пак.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Фарове нема ли - 18:30 е тъмница у Монтана :)))